Mitä miehet haluavat joululahjaksi?

Joka vuosi tämä sama ongelma. Vaikka miehet haluaisivat jotakin joululahjaksi niin harvemmin he sitä tarvetta ääneen sanovat ja jos sanovat niin se tapahtuu niin vaivihkaan että saa olla Sherlock huomatakseen sen. Ehkä miehet nauttivat siitä tuskan määrästä, kun naiset miettivät päänsä puhki. Tänä vuonna päätin olla ottamatta niin isoa ongelmaa asiasta ja ajattelin auttaa ehkä hieman teitäkin. Sanoisin suurimman osan ystävistäni olevan miespuolisia tällä hetkellä, se tarkoittaa sitä että on helppo tehdä kyselyä siitä mitä miehet oikeasti joululahjakseen haluavat.

Olen lukenut lukuisia joululahjavinkkejä mitä ostaa miehelle ja kaikissa niissä on sama ongelma ; kyse on siitä mitä nainen haluaa ja mistä hän voisi hyötyä jollakin tavalla, virhe! Se kamala villapaita kuvitettuna joulupukin naamalla tuskin on miehen mieleen ja jos taka-ajatuksena on sen villapaidan päätyminen itsesi päälle niin miksi et suoraan osta sitä itsellesi? Lähdin näistä syistä kyselemään miehiltä mitä he itse haluaisivat lahjaksi. Ja hei, tämä pätee myös synttärilahjojen ostoon.

Muistakaa myös se, että miehiä on erilaisia ja miesten kiinnostuksenkohteet ovat erilaisia.
Fani tuotteet
Oli kyse sitten jonkin tv-sarjan, elokuvan, pelin, artistin/bändin, jalkapallo/jääkiekko joukkueen fanista niin fanikamaa saa todella paljon. Meiltä löytyy t-paitoja, mukeja, pieniä figuureita ja muuta tällaista tavaraa. Ja tähän kohtaan voisi lisätä myös liput keikalle.

Reissu
Jos budjetti antaa myöden niin reissu etelään, viikonloppuloma kaupunkikohteeseen tai miehestä riippuen metikköön tai paintballiin toimii hyvin. Kaikki miehet eivät välttämättä nauti kylpylähoidoista, risteilyistä tai vaeltelemisesta, joten mieti taas tässä lahjan kohde (ja että sinä et ole lahjan saaja).

Pelit
Tämä kategoria sisältää niin lautapelit kuin erilaiset konsolipelit. Kysele rohkeasti miehesi kavereilta jos aihealue on sinulle vieras. Lautapeleistä on iloa myös porukalla ja tietokonepelitkin ovat usein online ja niitä pelaillaan skypessä samalla höpötellen. Peliin kuin peliin voi liittää samalla lupauksen poikien peli-illasta sipseineen ja kaljoineen. Ja toki pelikonsoli itsessäänkin on hyvä lahja.

Vaatteet
Tämä tuli itselleni yllätyksenä että miehet todella haluavat vaatteita lahjaksi. Useampi sanoi sellaisia asioita, joita ei itse viitsi käydä ostamassa. Sukat, alushousut (tarkista vaatekaapista oikea koko!) ja t-paidat ovat helppoja lahjoja. Tarkemmalle miehelle siistit farkut tai siistimpi paita on kiva lahja, mutta tässäkin kannattaa tsekata oikea koko ennen ostamista. Myös huppari, takki, hanskat, pipo ja kaulahuivi tulivat useammallakin esiin. Myös uusi kylpytakki tulee tarpeeseen.  Ja jos tämä aihealue pelottaa niin lahjakortti toimii aina! Jokainen keneltä kysyin painottivat vaatteiden mukavuutta.

Kosmetiikka ja korut
Partavesi, muchomacho (miehekkäät) saippuat ja dödöt, sekä muut ihonhoidolliset tuotteet partahöylistä parranajokoneeseen aineineen ovat myös toivottuja lahjoja. Toki kaikki eivät piittaa voimakkaista tuoksuista, kannattaa vähän kurkkailla minkälaisia tuotteita mies tällä hetkellä käyttää (eli suuntaa itsesi vessaan peilikaapille tai suihkun hyllykölle). Korujen puolelta kannattaa miettiä onko mies korun käyttäjä, rannekelloja löytyy monenkin miehen makuun.

Harrastustavarat
Sulkapallon pelaajalle uusi maila, pelaajalle hiiri / headset, liikkujalle sykemittari ja uusi treenikassi ei ole koskaan pahitteeksi. Kannattaa tarkkailla lahjan kohteen harrastuksia ja sitä onko jokin harrastusväline elämässä elämänsä viimeisiä hetkiä.

Muut
Illallinen hyvässä raflassa,  pullo hyvää viskiä tai konjakkia, takkasetti takan omistajalle, Reinot, uusi lompakko, lahjakortti hierontaan, hemmotteluhetki, tuotteita arjen järjestelyyn, uudet kuoret puhelimeen, sosiaaliset tapahtumat jotka keräävät yhteen miehen ystäviä, lupaus esim. roskien viemisestä kahden kuukauden ajan.
Kiitos teille kaikille ihanille miehille kun jaksoitte vastata kyselyyni! Toivottavasti edes joku hyötyy tästä postauksesta jollakin tavalla :) Yleisesti miehet halusivat ihan simppeleitä asioita. Kannattaa vuoden mittaan tarkkailla ja rekisteröidä jokainen vinkki visusti mieleesi. Ja jos hätä iskee, kysy suoraan mitä mies haluaa. Ja ei ole väärin ostaa käytettyä tavaraa, me olemme kierrelleet kirppiksiä ja sieltä löytäneet lahjoja ihmisille. Tärkeintä kaikessa on se ajatus!

ps. tällä viikolla teimme yhessä soodataikinasta joulukuusen koristeita, ohje löytyy täältä!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥