Crea IloaOlen innostunut aromaterapiasta. Olen voittanut liian raskaan lounaan jälkeisen väsymyksen tuoksuttelemalla hieman sitruunaa ja olin heti myyty! Tälläkin hetkellä väsymys painaa ja olin heti kotiin päästyäni valmis menemään nukkumaan pienen pienet päikkärit (grhm, aina venähtää liikaa), mutta päätin suunnata itseni koneelle ja seikkailemaan blogimaailmaan yhdessä uuden ihanan hieman erilaisen kaulakoruni kanssa! Meillä tuoksutellaan sitruunaa niin tuoksulyhdyssä kuin ihan suoraan pullosta, olen sitä laittanut hieman hupparinkin nurjalle puolelle. Voi olla että jos innostun vielä hieman lisää niin eteerisistä öljyistä tulee juttua pian alkavana vuonna!

Viime viikolla postiluukusta tipahti ihanan Ninan verkkareissa -blogin arvonnan voittoni; Crea Iloan Minun Iloa sarjan Basic - Sydän kaulakorun. En ole pahemmin ollut suuri kaulakorujen fani. Minulla on aina kaulassa Kallelta saamani koru, ja sen pois ottaminen ei tullut kuuloonkaan tähän asti. Kuitenkin olen todella innoissani ja rakastunut uuteen kaulakoruuni. Siinä on jotakin niin erityistä ja ihanaa, jota ei päälisin puolin pystyisi millään arvaamaan paitsi ehkä nuuskuttamalla!

Luulin aluksi kuvista korun olevan jotakin kiveä ja ihmettelin suuresti kun kuvauksessa lukee kuitenkin keraaminen. Ihmettelin myös suuresti miten koruun voisi liittää tuoksun. Olisi pitänyt osata laskea 1+1! Kun posti toi korun niin rakastuin siihen heti, sävy on todella kauniin vaaleanpunainen, Minulla on ollut pukeutumisen suhteen jonkinlainen mustien mekkojen villitys ja yhdistelenkin niitä nyt erilaisiin kuvioituihin legginseihin, tämä koru sopii täydellisesti mustaan! Iso plussa korulle tulee ketjun pituudesta, pitkästä aikaa se on mielestäni riittävä. Korun toisella puolella on pieni kuoppa, johon voi tiputtaa haluaamansa tuoksua ja se imeytyy siitä koruun. Tuoksu kestää kolmisen viikkoa korussa ja sen voi halutessaan nollata uunissa. Aika kätevää!
Parasta yrityksessä on mainitsemani kotimaisuus. Crea Iloa on Lahtelainen design- tuotteiden valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa korut Suomessa yhteistyössä kotimaisten pien- ja perheyrityksien kanssa. Vastuullista ja kotimaista samassa paketissa! Joululahjaksi tälle vuodelle ei näitä ehdi enään hankkimaan, mutta kannattaa pistää korvan taakse ensi vuotta ajatellen. Voi olla että jossakin vaiheessa minun on pakko hankkia Sydän korulle kaveri, tykästyin tästä ideasta todella paljon tuoksuja rakastavana ihmisenä :) Ja voin kertoa että en ole meidän taloudessa ainoa nainen joka on korujen perään, kun laskin tämän korun tasolle hetkeksi niin pieni varas meinasi sen jo mukaansa napata. Meillä tykätään kauniista koruista!

6 kommenttia

 1. Joo, sitruuja ja kaikki limestä citronellaan on semmoisia, että ne virkistää :)
  Liika käyttö saattaa aiheuttaa päänsärkyä ja/tai kyllästymistä/turtumista ;b Kannattaa siis vaihtaa välistä tuoksua tai pitää täysin tuoksuttomia päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei täällä tule läheskään joka päivä sitruunaa haisteltua ja koruakin käytän vain kun päällä on muuta kuin lökärit ja toppi :D Onneksi on toinenkin öljy, mutta haluaisin nuita kyllä lisää paljon erilaisia että voi mennä vähän fiiliksen mukaan :) Vielä ei onneksi pää ala noista särkemään, mutta toki jos liikaa käyttää niin hedari on taattu!

   Poista
 2. Onpa mielenkiintoinen koru ja yritys! Plussaa ehdottomasti kotimaisuudesta ja kaunishan tuo koru on kuin mikä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo koru on kyllä vienyt paikan sydämestäni, se on niin ihanan erilainen! Kiitos kommentistasi Milla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥