Death Before Decaf -arvonnan voittaja + alennuskoodi!


Huolettomia aamuja ja rauhallisia hetkiä? Ehkä sitten joskus, mutta ei nyt! Eilen aamulla join kahviani kolmisen tuntia, lopulta hörppäsin sen kylmänä naamaani, aamupalasta puhumattakaan. Nyt opinnot ovat startanneet oikein kunnolla ja uusia kursseja ropisee tarjottimelle kovempaa kuin sieniä sateella. Tänään vietän harvinaista arkipäivälle osunutta vapaata ja se tarkoittaa to do -listan tekemistä ja blogimaailmaan paneutumista oikein kunnolla. Kallella on myös etäpäivä koulusta ja lähdemmekin pian keskustaan hoitamaan asioita ja nauttimaan vapaasta, ilta meneekin puolestaan taas lukiokirjojen parissa. 

Nyt on myös vime viikkoina blogissani näkynyt Death Before Decaf -arvonta ohitse ja voittaja on arvottu. Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä Eeva, laitan sähköpostia tulemaan! 

Ja nyt vielä loppuun, Death Before Decaf haluaa tarjota sinulle heidän verkkokauppaansa alennuskoodin TURKOOSI16 , jolla saa heidän kahveista ja teestä -15%. Alennuskoodi on voimassa tiistaihin 30.08.2016 asti ja se todella kannattaa hyödyntää, nuo kahvit ovat todella maineensa arvoisia :) 

2 kommenttia

  1. Rentouttavaa vapaapäivää! Ja jee, kahveja täällä vain odotellaan... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kävimme katsomassa Bad Moms elokuvan ja oli kyllä huippu hyvä, tuli naurettua oikein kunnolla :D Toivottavasti paketti tulisi pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥