Minne katosit kesä?


Aiemmin tällä viikolla havahduin todellisuuteen, että koulut alkoivat jo nyt. Meidän vieressä on ammattikoulu ja yllättäen bussipysäkit täyttyivät ja muutenkin ympäristömme heräsi eloon. Samalla se toi mukanaan haikeuden, eihän kesä vielä voi olla ohitse. Omalla kohdallani tämä kesä ei ole vielä edes alkanut ja tällä hetkellä uskon ettei se oikein alakaan. En ole kuitenkaan katkera, tämä vuosi on erilainen ja samalla opettavainen. Olen tehnyt töitä, hikoillut urheilun merkeissä niin ulkona kuin sisälläkin ja välillä yrittänyt nauttia pieniä hetkiä auringossa. Hieman sain väriä pintaani ja onneksi en ole zombin kalpea. Paljastuksena kuitenkin, en ole helteiden fani ja kiitänkin suuresti ettei asuntomme ole ollut sauna kuin muutaman kerran kuluneiden kuukausien aikana.

Eilen pyöräilessä töistä kotiin illalla olisi kypärän alle tarvittu jo pipoa, kotiin päästyä silmät vuosivat vettä ja viima meni luihin ja ytimiin saakka. Silloin ulkona oli vain kymmenisen astetta lämmintä, hyrr! Kuitenkin samalla olen onnellinen syksyn saapumisesta pienin askelin, onneksi päivisin sentään on vielä lämmin. Nyt on kuitenkin hyvä syy heittää villapaita päälle kotiin tultua, juoda hieman lämmintä kaakaota ja uppoutua kirjojen tai tv-sarjojen maailmaan. Nyt kun yöt ovat pimeitä ja aamut valoisia niin unirytmikin menee taas luonnollisemmin. Onneksi ensiviikolla on pari yövuoroa sotkemassa juuri tulleen rytmini ihan sekaisin ;) 


Kesälle en luonut mitään listoja mitä haluaisin tehdä, realistisesti tiesin, että olen töissä ja sen ympärille rakennan kaiken muun. Ajatuksenani oli joogailla parvekkeella auringon lämmössä, mutta ajatukseksi se vain jäi. Ideoin myös suuresti erilaisista tapahtumista Tampereen keskustassa ja niissä vierailusta, mutta olemme käyneet keskustassa kahden vain muutamia aikoja kesän aikana ja nekin ovat ajoittuneet viikonlopuille. Kuten aiemmin sanoin, tämä kesä nyt vain oli hyvinkin erilainen.

Onneksi kirppiksiä olen päässyt kiertelemään ja sieltä olenkin tehnyt todella hyviä löytöjä! Meidän lähelle avattiin hetki sitten uusi Kirpputori Swap and Vintage 58, jossa meillä oli pöytä heti alkuun muutaman viikon ajan ja olimme todella tyytyväisiä. Tuolta olen tehnyt paljon löytöjä vaatteista ja nyt viimeisimpänä muutaman taulun sekä Paulo Coelhon kirjoja, joita en ennen olekaan lukenut. Kuvan löydöillä oli hintaa alle 10e!


Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua ! 

4 kommenttia

 1. Mä olen myös tosi tyytyväinen siihen, ettei kauheita helteitä ollut. Minusta on niin ihanaa, kun tulee syksy, vaikka vielä mielessäni vallitsee vielä loppu kesä. Villapaidat täältä tullaan! ♥ Ja hei, tosi ihana taulu. :) Pitäis itsekkin käydä pitkästä aikaa kirppareilla, hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella tyytyväinen myös hellettömyyteen ja tällä hetkellä tuo kaatosadekaan ei harmita, ihanaa olla sisällä tekemässä lempijuttuja! Kirppistely on myös hyvää tekemistä sadepäivinä ;) Mukavaa sunnuntaita Nella!

   Poista
 2. Tsempit yövuoroon! Mulla loppui viime ti ja tänään on sunnuntai ja heräsin 12:sta. Mut olin kyl vähän juhlimassakin. Huomena tarttis pystyä herätä klo 5.25. Hyh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! :) Me käytiin kanssa eilen vähä viihteellä ja join ekaa kertaa elämässäni habanero-mango olutta, joka maistu ihan sinisille turkinpippureille! :D Mulla on kanssa yövuorojen jälkeen aamua ja loppuviikon kolme kello viiden herätystä ei vaan jotenkin nappaa ajatuksena yhtään :P

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥