Omat blogisuosikkini

Pienen sateisemman jakson jälkeen tänään jaksoi aurinko taas lämmittää mukavasti. Olimme tänään pidemmänkin aikaa ulkona kuvailemassa ja juuri kun mukana ei ollut mitään mihin sieniä laittaa niin eiköhän kanttarelleja löytynyt vähän sieltä, täältä ja tuolta. Miten tämä voi olla edes mahdollista? Huomenna suuntaan itseni jälleen metsään ja toivottavasti silloin on yhtä hyvä tuuri :) 

Vuosien aikana olen lukenut todella paljon erilaisia blogeja, On ollut synkempiä aiheita, heppoja, kissoja, kynsilakkoja, ekologisuuteen liittyviä, kirjoja, kosmetiikkaa, vegaanisia ruokaohjeita ja listaa voisi jatkaa vaikka hamaan loppuun saakka. On blogeja, joita olen lukenut viikkoja, toisia taas vuosia. Tällä kertaa haluan jakaa teidän kanssanne omia suosikkejani. Tässä ei toki ole kaikki suosikkini, vaan neljä pidemmän aikaa seuraamaani. Näitä kaikkia yhdistää positiivisuus ja omalaatuinen mukaansa tempaava sisältö. Toivottavasti näistä löytyy teille uutta ja mielenkiintoista luettavaa! 

Aloitetaan blogista Keskeneräinen. Todella kauniita yksinkertaisia kuvia, hulvaton tapa kirjoittaa ihan arkisista asioista sekä uskomattoman hienoa työtä tekevän Ilonan blogissa vain on sitä jotakin. Teksteistä tulee fiilikset todella hyvin lävitse ja täältä olen saanut paljon näkökulmia yksinkertaisempaan elämään. Tämän blogin innoittamana tulen suorittamaan myöhemmin tämän vuoden aikana haasteen, jota en ihan vielä paljasta teille!

Visual Diaryn takana on graafikko/kuvittaja/ad Saara, joka opiskelee Lissabonissa. Uskomatonta kerrontaa, upeita kuvia ja hulvattomia tapahtumia Portugalista. Näitä tekstejä en todellakaan halua missata! Ensimmäisellä kerralla eksyessäni hänen blogiinsa koukutuin kerrasta ja luinkin kaikki hänen tekstinsä alusta asti. Lukemista ei vain voinut lopettaa kesken! Täältä löytyy inspiraatiota muodista, taiteesta ja oikeastaan kaikesta visuaalisesta.

Take a Breath -blogi puolestaan on harmooninen hyvinvoinnin blogi. Täällä keskitytään niin kehon kuin mielenkin hyvinvointiin ja paneudutaan ekologisiin ja eettisiin kysymyksiin. Susanna on todella innostava ja vaikka olisikin vakavasta aiheesta kyse niin täällä ei saarnata. Jos etsit positiivisuutta ja inspiraatiota hyvinvoinnin puolelle niin tämä on oikea paikka sinulle! 

Perhosena lennän on sisustukseen, muotiin ja elämään painottuva blogi. Jennan blogi on kokonaisuutena todella kaunis ulkoasusta kuviin ja teksteihin. Upeita asukuvia, syvällisempiä ajatuksia, kauniita pieniä asioita ja diy-projekteja. Jos jokin blogi on minua inspiroinut kodin laitossa niin se on tämä!

Tähän loppuun haluaisin teidän linkkaavan ja esittelevän minulle omia blogejanne, taikka teitä inspiroivia blogeja. Kommenttikenttä on käytössänne :)

12 kommenttia

 1. Hei kiitos näistä vinkeistä! Itse juuri eilen mietin että pitäisi etsiä uutta luettavaa... Näistä ei ollut mikään miulle ennestään tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löysit uutta luettavaa! :) Uusia blogeja on välillä yllättävänkin vaikea löytää, valinnanvaraa kun on todella paljon :) Kiitos kommentistasi Eveliina!

   Poista
 2. Voi apua miten ihanasti kirjoitettu Emilia, suurin ja nöyrin kiitos, tässähän menee ihan sanattomaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Susanna ihanasta ja aidosta blogista :) <3

   Poista
 3. Juuri tänään löysin Susannan Take a Breath-blogin ja pidin siitä kovasti!
  Positiiviset blogit täynnä estetiikkaa viehättävät.
  Erityisesti Vuonon Kimallus-blogi(mariannaas.blogspot.com) norjalaisissa maisemissa kiehtoo minua nyt.
  Ja Mantelilaaksossani kukkii aina!

  Lempeää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa sunnuntaita myös sinulle :) Täytyy heti käydä kurkkaamassa tuo Vuonon Kimallus, kiitos vinkistä ja kommentistasi Susanna!

   Poista
 4. Pian 15v-vuotiaan tytön lifestyle-blogi kuvineen, ajatusten purkuineen ja puuhasteluineen. Mukana pyörii silloin tällöin myös perheemme koira, Lennu.

  ajatukset-sanoiksi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana sinä!! Voi kiitos kauniista sanoistasi, ilahdutti todella paljon aivan kauheaa päivääni. ❤️ kiitos kauniista blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä päivä on jo parempi <3 Olet Jenna upea ihminen ja blogiisi on aina ilo tulla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥