Greenlips BeautyaPitäisi lukea äidinkielen kurssiin liittyvää kaunokirjallisuuden teosta, mutta sen sijaan pyörin jossakin aivan muualla. Pakko myöntää suosivani kivijalkakauppojen sijaan verkkokauppoja; ne ovat helppoja, alennuksia on kiva katsella, toimitus on nopeaa ja tuotevalikoima valtava. On asioita, jotka tekevät verkkokaupasta kiinnostavamman kuin perinteisistä, kun kauppojen valinnanvaraa on! Myös verkkokaupoissa kauppojen tapaan aika helposti jumiutuu vanhoihin toimiviin suosikkeihin, mutta kun törmää uuteen lupavaan tuttavuuteen voi maailma (ja kosmetiikkavarastot) avartua! Jos kiinnostuit niin lopusta löytdät uuteen suosikki verkkokauppaani alennuskoodin :)

Mitä sitten verkkokaupalta haluan? Ehdottomasti selkeyttä, hyvät hinnat, alennuksia, laajan valikoiman, nopean toimituksen, kanta-asiakas etuja ja hyvän asiakaspalvelun. Omalla kohdallani selkeydellä tarkoitan sitä, että löytää tarvitsemansa helposti, sivut ovat yksinkertaiset ja kauniit, ei ärsyttäviä vilkkuvia mainoksia ja jos haluaa tiettyä ominaisuutta kuten vegaaniutta tuotteilta, sen saa valittua helposti omasta napistaan sen sijaan, että lukisi tuotetietoja lävitse. 
Juuri tällaisen verkkokaupan olen löytänyt nimittäin Greenlips Beautyn. Se mikä juuri tästä luonnonkosmetiikan verkkokaupasta tekee nykyisen suosikkini on vegaaniseen valikoimaan panostaminen, joka vain kasvaa ja kasvaa. Lisäksi jokainen tuote on merkitty hyvin selkeästi onko se vegaaninen vai ei; selatessa tuotteita kuvan päältä löytyvä vegaani laatikko helpottaa ostoksien tekoa todella paljon! Lisäksi ehdottomasti shoppailua helpottavaa on kun voi suoraan valita ominaisuuden vegaani, joka suodattaa muut vaihtoehdot pois. Tätä ominaisuutta voisin hehkuttaa vaikka koko loppu tekstin ajan, mutta ehkä siirryn tässä kohti eteenpäin ;) Tuotteita voi selata myös brändeittäin ja jokainen brändi on myös esitelty. Löydät heiltä mm. Barefaced BeautynFlow kosmetiikanLess is More:nRahuanSchmidt's:n ja monet muut tutut ja tuntemattomat merkit!

Greenlips Beautylla on myös oma kanta-asiakas ohjelma, jolla voit kerryttää pisteitä ja pisteet taas voit vaihtaa rahaksi. Liittymällä jäseneksi saat 500 Green Glam -pistettä (5e) ja lisää pisteitä voit ansaita tilauksista sekä arvostelemalla tuotteita. Postikulut ovat aina enintään viisi euroa ja yli sadan euron tilauksiin toimituksen saa ilmaiseksi. Ja jos vallan innostut ja haluat päästä tuoksuttelemaan heidän hajuvesivalikoimiaan, voit käydä heidän Turun kivijalkamyymälässä. 


Postaus sisältää mainoslinkkejä


Less is More hiustenhoito- ja muotoilusarja on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu sarja, joka on kehitetty erityisesti kampaamokäyttöön. Sarjan ovat luoneet kemian tohtori/aromaterapeutti Doris Brandhuber ja menestynyt hiusmuotoilija Hannes Trummer. Me Greenlips Beautyssa olemme käyttäneet Less is More tuotteita jo vuosia. Less is More on vienyt sydämemme ja muovannut totaalisesti meidän hiusalan ammattilaisten ja asiakkaidemme hiustenhoito- ja muotoilurutiineja.

Olin uusien meikkisiveltimien tarpeessa ja ostin kokeiluun itselleni uuden merkin Uoga Uogan kulmaharjan sekä kaksipäisen luomivärisiveltimen, jotka kummatkin vakuuttivat ensi hetkestä alkaen. Flow:n piparmintun tuoksuinen jalkavoide on tajuttoman herkullinen ja vihdoin ja viimein ostin itselleni Less is Moren Tangerine curl balm - kiharanhoitovoiteen, joka ansaitsee ihan oman postauksensa. Valikoiman selaaminen on todella mielekästä kun vegaanisia tuotteita on paljon ja lisää tulee jatkuvasti!affiliatelinkki

2 kommenttia

  1. Ihania tuotteita tuolla! Olen käynyt itsekin ihailemassa valikoimaa, ja tuo kanta-asiakasohjelma on kyllä tosi huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihaninta on mielestäni se kun uusia tuotteita tulee ja pääsee ihailemaan kasvavaa valikoimaa! Kanta-asiakasohjelmia saisi tulla kyllä muuallekin :) Mukavaa alkanutta viikkoa Niina!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥