Opas silkkisiin sokerisääriin

ruokosokeri, sokerivaha, luonnonkosmetiikka, acorelle, vegaaninen, vegaani


Onko täällä muita, joilla säärikarvat tuppaavat aina kasvamaan takaisin, vaikka kuinka yrittää pitää ne loitolla? Nyt tulee maailman ehkä yksi hirvittävimmistä paljastuksista, nimittäin en ole kesän aikana sheivaillut sääriä kuin kerran tai kaksi. Tilanne tähän asti oli täysin järkyttävä ja kuvittelin jo hetken aikaa muuttuvani apinaksi. En muuttunut, vaan kaivoin kaapin kätköiltä Acorellen sokerointivahan ja aloin tuskalliselle taipaleelle (vai oliko se tuskainen?). Muutenkin tämä sarja on vienyt sydämeni täysin, ostin messuilta heidän parfyyminsä ja olen täysin rakastunut!

Ostin purkin tuota Citymarketista kesän aikana kun en halunnut tukea kaneilla testattuja höyliä ja uskokaa tai älkää, oikeastaan muutamaa poikkeusta (ei marketti kamaa) lukuunottamatta muuta ole tarjolla. Kuitenkin en vahaa ole saanut testiin asti ja tästä voin täysin syyttää kylmää ja työn täyteistä kesää. Luin Acorellen sokerointivahasta ensin harmillisen tuomion Luonnonkaunis -blogissa. Tässä kohti harmittelin ostostani, mutta vähän aikaa sitten Ann-Christine antoi uuden mahdollisuuden ja vaha toimii sittenkin! Tästä innostuneena otin vahan vihdoinkin käsittelyyni ja loppu onkin historiaa! Ja annan lämpimän suosittelun Luonnonkaunis -blogille , josta jokainen luonnonkosmetiikan ystävä löytää varmasti hyviä vinkkejä ja uusia ihania tuotteita :) 

Olen muuten koettanut tehdä itsekin sokerointivahaa todella huonolla menestyksellä, eriä tein hyvin monta ja aina oli lopputuloksena kauhea sotku ja joka paikka kauheassa tahmassa. Se voi olla yksi vaihtoehto ja opettavaa olikin, mutta valmis tuote tässä tapauksessa oli minulle oikea reitti!


postaus sisältää mainoslinkkejä
ruokosokeri, sokerivaha, luonnonkosmetiikka, acorelle, vegaaninen, vegaani


Ja sitten itse sokerointiin. Acorelle Oriental Vax - Ihokarvanpoistosokeri sisältää vain muutamaa ainesosaa (mm. ruokosokeri) ja on tämä tuote on vegaaninen. Käyttö itsessään on yllättävän helppoa; lämmitä vahaa hetki mikrossa tai vesihauteessa, levitä puulastalla karvan kasvusuunnan myötäisesti iholle todella ohuelti, laita uudelleenkäytettävä paperiliuska päälle silittäen karvan mukaisesti ja repäise vastakarvaan! Vahainen liuska toimi myös sellaisenaan hyvin, joten aina ei uutta kerrosta sokerivahaa ja uutta liuskaa tarvittu.

Toimiko tämä? Katsoin vahaista liuskaa ja en nähnyt siinä pahemmin karvoja, sitten suuntasin katseeni sääreen ja kaikki karvat alueelta olivat lähteneet. Olin aivan ymmälläni, näin vähän sattui, todella helposti lähti ja niin kauan vitkuttelin asian kanssa! Suurin asiahan tässä on sokeroinnin kestäminen, se ei tapahtunut meinaa minuutissa tai kahdessa vaan vei aikaa. Varmasti kunhan kokemusta tulee enemmän on sokerointikin nopeampaa. Ehdoton plussa tulee sokerointivahan riittoisuudesta sekä uudelleen käytettävistä paperiliuskoista, joita paketissa tuli 12 kpl ja hyvin riittivät vahauksen aikana. Liuskat pestään käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja kuivataan, siten ne ovat valmiina seuraavallekin käyttökerralle! 

Nyt kun katson muutama viikko sitten vahattuja sääriä ovat ne edelleen todella sileät ja pieniä pehmeitä lyhyitä karvoja on vähän tullut. Vahauksen jälkeen kosteutin reilusti vahatun alueen, koska aika kuivaksi se tuntui tästä menevän. Acorelle Oriental Vax - Ihokarvanpoistosokeria löytyy todella kivasti eri verkkokaupoista aika lailla samaan hintaan kaikista. 


Millä sinä poistat ihokarvasi? 

affiliatelinkki

4 kommenttia

 1. Mä käytin vuosia sitten lähes aina sokeria säärille, mutta sittemmin vaihdoin vaan paristolliseen sheiveriin. En jotenkaan jaksanut sitä sokerin kanssa "sotkemista" ja sheiveri osoittautui nopeaksi ja helpoksi säännölliseen käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paristollinen sheiveri onkin mulle uusi juttu! Tai no mulla oli joskus semmonen vibraava venus mikä lie sheiveri, mutta se oli aika huono :D Onhan tuossa oma sotkemisensa, mutta kiva vaihtoehto sheivaamiselle. Itselleni iho kuivuu todella pahasti sheivaamisesta ja aina onnistun saamaan haavoja ainakin yhden pienen, vaikka olen kuinka varovainen :D

   Poista
 2. Oho, kuulostaa erittäinkin testaamisen arvoiselta. Itselläni on epilaattori, mutta ihan kaikkia karvoja se ei tunnu poistavan ja herkemmillä alueilla (esim. polvitaipeen lähellä) sattuu hemmetisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus vuosia sitten epilaattori ja en vain kestänyt sitä nipistelyä :D Testaa ihmeessä, ei välttämättä ihan lasten leikkiä ensimmäisellä kerralla, mutta kunhan tulee tekniikat tutuksi niin helpottuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥