Reilua, luomua ja vegaanista käsillesi



Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa teille kaikille! Mistä tietää talven tulleen? No käsistä tietenkin, tai ainakin minun käsistäni. Käteni ovat aivan rutikuivat, iho rupeaa kutisemaan, halkeilemaan ja oireilemaan. Tänä vuonna talvi yllätti minut aivan totaalisesti, ei siitä ole niin pitkää aikaa kun ihailin vielä työpaikan pihalla olevaa oranssia vaahteraa ja keräsin sen lehtiä kuvaamista varten. Nyt tuo tuntuu hyvin kaukaiselta ja jos voisin pikakelata takaisin syksyyn, tekisin sen välittömästi. Pakkanen tuli ja meni, vielä pahemmaksi homma meneekin kun tulee yks kaks nollakelit ja vesisade viiman kera.


postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu blogin kautta
vegaani käsivoide i+m kosmetiks luonnonkosmetiikka e-vitamiini kynsiöljy


Haastetta minulle tuo käsien suhteen myös työni. Töissä tulee käsiteltyä pyykkiä niin kuivana, kuumana kuin märkänäkin, voit kuvitella miltä kahden tunnin froteiden käsittely tuntuu käsissäsi, joka tekee kuivan ihon vielä kuivemmaksi. Vaikka muuten pidänkin työstäni, ovat kädet usein kovilla. Töissä minulla kuluukin ihan mielettömät määrät käsivoidetta ja koska tauot ovat lyhyitä niin minulle on tärkeää, että käsivoide imeytyy nopeasti ja ravitsee kunnolla. Pesen käteni kotona vain oliviiöljypalasaippualla, josta olen ison avun saanut ennen talven tuloa, mutta nyt tilanne on toinen. Mikä siis avuksi?

Sain mahdollisuuden päästä testaamaan Luoto Marketingin maahantuomaa i+m Naturkosmetik -sarjaa, joka on saksalaista luonnonkosmetiikkaa ja kaiken lisäksi myös luomua, reilua, eläinkokeetonta sekä vegaanista. En ollut sarjasta kuullut aikaisemmin, vaikka se onkin yli 30-vuotta vanha! Sain kokeiltavaksi i+m Hands and More Käsivoiteen ja  i+m Freistil Sensitiv Käsivoiteen, jonka annoin äidilleni testattavaksi sekä i+m Hands and More Kynsiöljyn. Kaikki i+m Naturkosmetiksin tuotteet löydät Luoto Marketingin verkkokaupasta Luoto shopista, josta löydät myös monia muita ihania tuotteita!


vegaani käsivoide i+m kosmetiks luonnonkosmetiikka e-vitamiini kynsiöljy


Äitini kommentoi testaamaansa hajusteettoman ja herkän ihon sarjan käsivoidetta mahtavaksi; helppo painaa sopiva annos, purkin muoto huippu, imeytyy nopeasti, pystyy heti jatkamaan kutomista ja tuntuu käsissä hyvältä.  Samaa voin sanoa omasta tuoksullisesta Hands and More käsivoiteestani, huippu tavaraa! Pumppupullo on todella riittoisa ja voide sopivan paksua. Tällä olen saanut kuivuudesta haavoilla olevat kädet nopeasti kuntoon. Tämä voide sisältääkin oliivi- sekä arganöljyjä, joten ravitsevuus on taattu. Jotenkin tuntuu tuon oliviiöljyn olevan hyvä kaveri asiassa kuin asiassa. Hajusteettomasta versiosta puolestaan löytyy jojoba- manteli- ja porkkanaöljyä aloe veran kera. Kummallakin voiteella saa uskomattoman pehmeät kädet hetkessä!

Kynsiöljy on todella ihanan sitruksisen tuoksuinen ja olen käyttänyt sitä niihin kaikista kuivimpiin kohtiin kuten rystysiin. Tämä e-vitamiinia täynnä oleva öljy on myös siitä hyvä, että sitä voi käyttää ensiapuna muihinkin kuiviin kohtiin ravitsemaan ja kosteuttamaan. Öljy imeytyy nopeasti, vaikkakaan ei toki niin nopeasti kuin käsivoiteet, imeytymistä voi tehostaa hieromalla sitä iholle. Olen nyt kokeillut tätä myös alkaviin ihottumakohtiin, joihin tulee aluksi pientä kutisevaa pistettä ja olen välttynyt kortisoni kuureilta. Purkki on varustettu roll-on:illa ja koen sen helpoksi levittämistä ajatellen, eikä tule kerralla vahingossakaan liikaa. Öljy sisältää seoksen ravitsevia risiini-, hamppu-, manteli- ja soijaöljyjä.

Erittäin hyviä vaihtoehtoja kaikki! Olen myös testaillut muita i+m Naturkosmetiksin tuotteita ja kuulette niistä varmasti tulevaisuudessa :) 


Yhteistyössä Luoto Marketingin kanssa, affiliatelinkki

2 kommenttia

  1. Hyvältä vaikuttava merkki! Olen itsekin katsellut tän sarjan tuotteita sillä silmällä. Joskus taannoin testaamani hoitoaine ei vakuuttanut mutta ehkä voisin antaa toisen mahdollisuuden vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsivoide meni kyllä suosikkeihini kertaheitolla, vaikea jotenkin saada sitä fiilistä välittymään kirjoituksen avulla lukijoille :) Mulla on nyt tehohoitoaine sekä shampoo kanssa kokeilussa, hoitoainetta laitan vain latvoihin ja ihan hyvältä vaikuttanut toistaiseksi.

      Tuntuu vaan, että moni tuote joka alussa on ollut hyvä ei välttämättä pidemmällä käytöllä olekaan ja toisinpäin. Madaran shampooseen ja hoitoaineeseen olin alussa meinaa todella tyytyväinen, mutta sitten tapahtui jotakin ja nyt purkit seisovat suihkuhyllyssä koskematta, koska shampoo laittaa päänahan kutisemaan ja hoitoaine taas tuntuu rasvoittavan. Ei aina hinnakkaampi tuote tai lemppari merkki takaa tuotteen sopivuutta itselleen. Tällaista kokeilemista tämä välillä on luonnonkosmetiikan kanssa, mutta eiköhän ne omat tuotteet tule jossakin vaiheessa vastaan :)

      Kiitos kommentistasi Eeva!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥