Kaksi keinoa parempaan aamuunKuinka moni myöntää ensimmäisenä aamulla herätessään kaivavansa puhelimen esiin tai suuntaavansa koneelle kahvikupin kanssa? Yleensä teen kummatkin juuri mainitussa järjestyksessä ja herääminen kestää oikeasti ikuisuuden. On tapoja, joilla aamun saa paremmin starttaamaan ja eräs vanha suosikkini vuosien takaa on palannut nimittäin jooga. Lempeä herätys keholle ja mielelle ilman ylimääräisiä ärsykkeitä ja somea, toimii!

Toinen mitä en ole luovuuskammon tultua esiin tehnyt pitkään aikaan on maalaaminen. Lähes joka päivä törmään kirjahyllyssä aikuisten värityskirjoihin, jotka ovat jääneet vain lojumaan. Selailin muutamaa mandala kirjaa ja huomasin yhdessä olevan kuvat vain toisella puolella sivua. Sivu irti, vesivärit kehiin ja luovuus valloilleen! Valmiista pohjasta on helpompi aloittaa ja vesivärillä homma ei ole niin kontrolloitua. Nappasin kupin kahvia viereen ja se unohtui siihen täysin keskittyessäni sekoittelemaan uusia ihania sävyjä ja kaivamaan sisältä voimaa tulevaan päivään. Jos valmis kuva kiinnostaa niin löydät sen instagramista!

Varoituksen sananen sinulle, joka olet yhtä höperö keskittyessäsi kuin minä; älä dippaa sivellintä kahvikuppiin, se ei tuo mitään mukavia lisäaromeja. Myöskin vesiväriveden juomista kanttaa epähuomiossaan välttää. 

2 kommenttia

  1. Voi apua. Jäin kiinni. Istun aamukahvin kanssa koneella. Mutta tykkään näistä hitaista aamuista. En ole aamuihminen, joten tykkään heräillä omaan tahtiin. Värittely on ihanan rauhoittavaa hommaa ja todella pitkinä aamuina harrastankin sitä. Heti sen aamukahvin ja datailun jälkeen. Mä tosin käytän ihan puuvärejä ja tusseja, niin ei tule vahingossa juotua vesivärivettä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa liikaa uppoutua maalaamiseen niin ei mene sekaisin ;) Vesiväreillä homma on paljon rennompaa kun niitä ei voi kontrolloida. Itselläni menee helposti pingottamiseksi, ja sen takia tämä on ihan leppoisa vaihtoehto :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥