Kädenjälki Design - kotimaista sisustustaViime kuukausina olen innostunut enemmän kotimaisesta ja ekologisesta designista niin vaatteiden kuin kodin tekstiilienkin osalta. Lopulta innostus lähti täysin käsistä ja liityin Facebookissa mm. MOM-WOW kirppikseen, jonka kautta kotiutin muutamia vaatteita. En ole mikään harmoninen sisustaja. Meiltä ei löydy mitään yhtenäistä tyyliä, vaan valitsen sisustuselementit enemmänkin fiiliksen mukaisesti. Helppo tapa piristää ja uusia kodin ilmettä ovat uudet tekstiilit; maton tai verhojen vaihtamisen sekä uusien lakanoiden vaikutus kestää yllättävän pitkään. Koen tekstiilejä ostaessa myös usein huonoa omatuntoa, sillä suurin osa kotimaistenkin merkkien esim. Finlayson tai Vallilan tekstiileistä valmistetaan halvemmalla ulkomailla, usein Turkissa tai Kiinassa. Tämän vuoksi haluan mahdollisuuksien mukaan selvittää kuka tai missä tekstiilini on valmistettu, alkuperällä on väliä. Jos tuote on tehty käsityönä on ainakin alkuperä ja tarkemmat tiedot tuotteesta helpommin saatavilla. Aloin selailemaan ja etsimään sivustoja, joista voisi löytää niin vaatteita, koruja kuin kodin tekstiilejäkin, aika tiukat kriteerini täyttäen. Lopulta löysin Kädenjälki Designin ihastuttavat facebook sivut ja olin heti rakastunut!


Tyynyliina saatu blogin kautta

Kädenjälki Design on sen luojan Hannan pitkäaikainen unelma. Kiinnostuin hänen kauniista printeistään niin paljon, että halusin tietää tarkemmin tarinasta tuotteiden takana. Hanna suunnittelee itse kuosit ja printit. Kankaat painatetaan tehtaalla Suomessa ja niistä Hanna ompelee itse erilaisia tekstiilejä kangaskoreista tyynynpäälisiin. Hän pisti unelmiin vauhtia viime vuoden puolella ja nyt se alkaa tuottamaan todella upeaa satoa. Haaveenaan hänellä onkin, että voisi tulevaisuudessa tehdä töitä joka päivä Kädenjälki Designin parissa ja toteuttaa ideoitaan sen kautta. Inspiraatio Hannalla syntyy monesta asiasta, yleisimmin lähteinä toimii luonto ja kaupungit. Kädenjälki Design on juuri avannut oman verkkokauppansa, jonka valikoimista löytyy niin kangaskoreja, tyynynpäälisiä, kangaskasseja, patalappuja kuin pienempiä pussukoitakin. Sivuilta löytyy toinen toistaan kauniimpia tuotteita eri kuoseilla, joita löytyy moneen eri makuun.

Sain Hannalta postaukseen tämän tyynynpäällisen ja vitsi miten upea se onkaan! Hetken se meillä etsi paikkaansa, aluksi pedatussa sängyssä koristetyynynä, mutta koska olemme todella laiskoja petaajia niin lopulta se päätyi sohvalle muiden tyynyjen joukkoon. Oikeastaan se tuo aika kivan tuulahduksen muuten aika vaaleaan oleskelutilaamme. Mitäs tykkäätte? Lupaan tästä lähin suosia enemmän kotimaisia pienyrittäjiä, heillä on niin paljon annettavaa Kädenjälki Designin tavoin. ♥


Yhteistyössä Kädenjälki Designin kanssa

4 kommenttia

 1. Todella kaunis <3 Ja ihailtavaa toimintaa muutenkin kyseisellä yrityksellä! :)

  Mua ärsyttää nykyään ihan suunnattomasti että mainostetaan yrityksiä niiiiin kotimaisina, mutta todellisuudessa suurin työ tehdään jossain toisella puolella maapalloa kyseenalaisissa olosuhteissa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika moni yrityksistä kampanjoi oikein kunnolla kotimaisisita työpaikoista tai siitä miten kotimaisia he ylipäätänsä ovat ja totuus voi olla jotakin aivan muuta. Tämä raivostuttaa kyllä usein! Kädenjälki Designilla on kyllä upeita tuotteita vaikka millä mitalla, vaihtoehtoja on varmasti moneen makuun :)

   Poista
 2. Mäkin haluaisin suosia suomalaisia pienyrityksiä. Tai ei edes pelkästään suomalaisia vaan ihan kaikkia pienyrityksiä, jotka maksaa veronsa luotettavasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥