Naamioita ja "naamioita"


Haluan jakaa kanssanne tällä kertaa nolon tapauksen tältä viikolta, olkoot tämä vaikka varoittava esimerkki. Kohellan aina välillä, joskus enemmän ja toisinaan vähemmän. Viikko sitten kävin ostamassa uuden luonnonkosmetiikan kasvonaamion, tai niin ainakin luulin. Valitsin pitkään naamiota muiden joukosta, valinnanvaraa merkillä oli useita niin naamioista kuin kuorinnoista ja valitsin tästä paljoudesta erään todella lupaavan kuuloisen hoitavan naamion. Ikävä kyllä sen testerin takana oleva purkki olikin eri tavaraa vain hieman erilaisella kuvalla, joten luulin ottavani samaa. Nimi hintalapussa alla oli kyllä sama kuin testerillä, joten kohta oli oikea, mutta joku oli jättänyt sen melkein saman kuvaisen tuotteen väärälle paikalle. Voitte arvata etten huomannut virhettä; en kassalla, en kotona tai edes laittaessani "naamiota" naamalle sillä luotin sokeasti sen olevan samaa tavaraa kuin testerikin.

Päätin hemmotella itseäni eräs ilta ja laitoinkin kohtalokkaan naamion kuorinta-aineen kasvoilleni ja menin levittämään sitä myös Kallelle. Tässä kohti aine oli ollut naamallani vajaan minuutin kun alkoi kauhea kirvely ja kutina, ajattelin sen kuuluvan asiaan, olevan merkki siitä että naamio toimii. Noh näin ei ollut, siinä kohti katsoin purkkia tarkemmin ja tajusin että nyt ollaan hakoteillä. Olisi pitänyt huomata jo pienestä rakeesta, ettei kyse ole naamiosta.


Vaikka pesin aineen nopeasti pois niin sain kauniin kirkkaan punainen naaman kauhealla kutinalla ja kihelmöinnillä. Onneksi selvisin tästä rauhoittavan naamion avulla ja allergialääkkeellä. Näytin illalla siltä, että olisin laittant karhukoplan maskin silmille, nukahtanut etelän lomalla rannalle ja herännyt vuorokautta myöhemmin samasta paikasta. Kyllä huomasi mihin kohti kasvoja "naamiota" laitoin. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, vai miten se nyt menikään? Eipä tainnut olla ensimmäinen kerta kun niin sanotusti väärinkäytin tuotetta, pitäisi olla tarkempi.

Niin ja hei, tuo kuvan Madaran SOS Hydra Mask (vegaaninen) oli se joka rauhoitti ihoni ja se jos mikä on huippu hyvää tavaraa! Talvella kun iho meni todella kuivaksi kovien pakkasien aikaan niin tällä sen sain pysymään kunnossa. Myös SOS seerumille (vegaaninen) lämmin suosittelu, mutta sarjasta on pakko kirjoitella jossakin kohti oma postaus, sillä näillä olemme kumpikin saaneet kasvojen ihon huippu hyvään kuntoon suolasaippuan kaverina. Kuorinta-ainetta en halua mollata millään tavalla, sillä varmasti se oikein käytettynä on ihan jees, sen vuoksi se ei ole kuvituksessa mukana ;) Taitaa kyllä jäädä omalla kohdalla käyttämättä, ihan vain varmuuden vuoksi.

Onko sinulla käynyt vastaavia mokia kosmetiikan kanssa?

affiliatelinkki

4 kommenttia

 1. Oo! Madara-tuote, jota en ole vielä kokeillut!

  Kiitos osallistumisesta Viikonlopun linkkirinkiin :)

  VastaaPoista
 2. Auts mikä "naamio"! Onneksi sulla oli myös ensiapua lähellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tästäkin tuli opittua, eli ei ihan turhaa tunarointia ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥