Vegobox KesäkuuSe olisi taas uuden vegoboxin aika!

Ollaan tultu kolmanteen, mutta ei viimeiseen boksiini kiitos ikävän sekaannuksen. Luulin tämän olevan viimeinen boksini, mutta yllättäen tilaus ei ole 3kk vaan 3kk jatkuva ja uuden maksun lähdettyä rahoja ei palauteta. Tästä tekisi mieli muutama ärräpää sanoa, mutta ei voi mitään. Olkaa siis tarkkana tilausten ja niiden ehtojen kanssa. Asiakaspalvelu ei heillä suomeksi ole, vain ruotsiksi tai englanniksi, vaikka sivut ovatkin suomeksi. Ei anneta tämän pilata tunnelmaa, vaan otetaan ilo irti viimeisistäkin bokseista ja katsotaan mitä kaikkea sieltä vielä tulee!

Vegobox on siis tuolta länsinaapurista oleva vegaaninen laatikko täynnä erilaisia syötäviä tuotteita, pääosin herkkuja. Tämän kuun boksissa oli eniten uusia tuotteita minulle tähän mennessä. Vaikka pidänkin tummasta suklaasta niin nyt alkaa tulla yli korvien, sillä tuntuu että näitä tosi tummia tulee vastaan ihan joka boksissa (enkä nyt siis puhu vain vegoboxista) ja alkaa pikkuhiljaa riittäämään.
Vaikka boksissa olikin todella söpössä vaaleanpunaisessa paketissa luomua tummaa suklaata merkiltä Doisy&Dam (makuna gojimarja ja appelsiini) niin ei tuota montaa palaa pysty syömään kerralla ja voi olla, että jää herkästi pöydälle seisomaan. Sen sijaan paketin Organica golden coconut delight patukka oli aivan törkeän hyvää, varmaan aika samanlainen Bountyn kanssa vaikka siitä ei mitään mielikuvaa olekaan. Patukka oli todella ihanan kookoksinen ja kermainen sisältä ja olisin mielelläni ottanut vain laatikollisen pelkästään näitä!

Evoken patukat ovat minulle erittäin tuttuja ja se olikin tästä paketista ainoa täysin tuttu tuote, hyväksi todettu tosin. Chia Go merkiltä oli ensimmäisessä paketissani toinen maku, joka oli ihan ok, mutta ikävä kyllä en näihin ole pahemmin ihastunut. Kuivatut Snact merkin omenan ja mangon palaset olivat pettymys, olen syönyt paljon parempaa kuivattua mangoa monta kertaa ja tässä ei ollut makua ollenkaan. Pastinos pasta snackit eivät olleet kummoisia, maistuivat pastalle ja olivat rapeita. Periaatteessa tässä ei mitään vikaa ollut, mutta jotenkin tuntui hassulta syödä pastanmuotoisia snackeja jotka myös maistuivat pasta-annokselta. Hauska idea, mutta samalla hämmentävä!

Viimeisenä paketin suurin pettymys, sillä heti pakettia avatessa kiinnitin huomioni tomaatti-seesami näkkäriin (tai sen tyyppisestä) Friggs merkiltä ja ajattelin sen olevan tosi hyvää. Tämä maistuu suoraan sanottuna puulta tai pahvilta pienellä tomaatin vivahteella. Tuote on kuitenkin gluteeniton, joten pisteet siitä ja jätän toisen avaamattoman paketin odottamaan Hennaa teehetkelle!
Mitä mieltä olin tästä boksista? 2/7 näistä voisi löytää tiensä meille uudestaan. Jälleen kerran ei mitään hurraahuutoja kuultu, paketti vaikutti avaamisen yhteydessä paljon paremmalta ja tuntuu, että sisällön kanssa on edelleen petrattavaa. Olisin ne rahat voinut käyttää paljon paremminkin, mutta aina ei voi voittaa. Jos aiemmat boksit kiinnostavat niin tässä suorat linkit Huhtikuulle ja Toukokuulle. Toivottavasti markkinoille tulisi kotimainen versio jossakin kohti, sillä uskon tälle olevan kyllä kysyntää kuten myös kosmetiikkaboksille, jota olemme nähneet jo yhden kappaleen verran Bette Boxilta Green paketin muodossa!

Jos teitä kiinnostaa niin muistakin vegaanisista tuotteista on tulossa juttua!

6 kommenttia

 1. Oi, jos joku suomalainen firma alkaisi postittaa tällaisia (tai monipuolisempia) vegaanilaatikoita, laittaisin yhtään miettimättä sellaisen tilaukseen :D Ehkä jonain päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku nyt ottaisi tämän työn alle, sillä se olisi kyllä todella huippu! Ei sitä koskaan tiedä vaikka se päivä tulisi vastaan piankin :)

   Poista
 2. Taisin nähdä tuon kookospatukan juuri tänään Punnitse & Säästässä ja jäin miettimään olisiko ostamisen arvoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei mulle vinkattiin, että sieltä löytyy noita kookospatukoita ja täytyy kyllä ensi kerralla keskustassa poiketa hakemassa. Jos yhtään tykkää kookoksesta niin tuo on kyllä huippu! :)

   Poista
 3. Kotimainen uusi yritys nimeltä MeaBox on alkanut myymään yllätysbokseja ja sieltä saa Luomuboksin vegaanisena. Tosin on kalliimpi mutta siinä on tavaraa enemmän ja Luomua. Löytyy täältä: www.meabox.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin etsiä tuosta vegaanisuudesta tietoa, mutta ainakaan suoraan ei osunut silmiini. Pääasia näissä olisi, että sisältö ja hinta ovat balanssissa, vegoboxin kohdalla näin ei ole. Täytyy tutustua tuohon meaboxiin tarkemmin kun taas rahatilanne paranee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥