Loppuneet tuotteet OSA 1



Olen muiden blogeissa aina ihastellut loppuneita tuotteita, sillä silloin kun on tuote loppu on arvio tuotteesta pitkältä ajalta. Sen vuoksi tänään aloitan sarjan omista loppuneista tuotteistani. Ei hätää, näitä ei usein tule sillä meillä putelit tuppaavat kestämään joskus ikuisuuden (tai siltä se ainakin tuntuu). Myös jos tuote ei heti tunnu täydelliseltä jää se helposti nurkkaan pölyttymään, vaikka lopulta se olisikin kaivannut vain pientä totuttelua ja mahdollisuuden antoa. Nyt olenkin petrannut todella paljon varsinkin noiden tuotteiden kanssa ja moni inhokki onkin kääntynyt positiiviseksi yllätykseksi ja harmitus ollut suuri kun se on loppunut.


Postaus sisältää mainoslinkkejä


Madaran SOS Moisture Cream oli juuri tällainen alun pettymys ja loputtuaan suosikkini. Tämä tuntuikin kestävän meillä ikuisuuden, vaikka lopuksi käytinkin tätä liki päivittäin muutaman kuukauden ajan. Kasvoille tätä olen käyttänyt talvisin tehokosteuttajana kun tuulen ja pakkasen vauriot ovat pahimmillaan. Kuitenkin kevyen koostumuksensa vuoksi ihastuin tähän myös keväällä, sillä tämä imeytyy nopeasti ja varsinkin yöksi tämä oli oikein mainio. Kuitenkaan tätä ei enää ole saatavilla, vaan tästä on kehitelty uusi versio Sos Hydra Recharge Cream, joka tosiaan pohjautuu tähän tuotteeseen. 

Tuote joka löysi ensi kosketuksesta tien meidän kummankin sydämeen on Madaran SOS Hydra Seerumi, josta olen tainnut mainita joskus aikaisemminkin. Kalle kokeili tätä ensimmäisen kerran noin vuosi sitten ja muuhun ei ole ollut paluuta. Tämä on kosteuttanut hänen pintakuivaa ihoaan ihan mielettömästi ja hänen ihonsa ei ole ikinä ollut näin hyvässä kunnossa. Kallen iho on tasapainoittunut ja myös finnit ovat jääneet historiaan. Itse sain käytettyä tätä vain satunnaisesti, sillä vaikka huomasin oman ihoni myös pitävän tästä niin jätin tämän arvokkaamman tuotteen suoraan Kallen huomaan. Me molemmat käytämme lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa ja onkin ollut hauskaa huomata, miten myös toinen on saanut siitä suurta apua. 

Oli muuten pieni kriisin paikka kun tämä loppui ja piti odottaa Madaran -40% päivää, jotta saataisiin uusi purkki tilalle. Myös eron ihossa huomasi ja Kallen ihon kunto alkoi heti palaamaan vanhaan. Tästä viisastuneena tilasimme suoraan kaksi seerumia Madaran alennuspäivältä.  Seerumi syväkosteuttaa ja tasapainoittaa ihoa, on vegaaninen ja sopii kaikille ihoille. Ja mikä parasta, tämä imeytyy ihoon iha supernopeasti ja sopii hyvin myös kasvovoiteen alle kosteuttamaan syvempää. Tämä taitaakin olla yksi ainoista kosmetiikka tuotteista, joita me kummatkin käytämme. Madara SOS Seerumi sisältää pohjoisen pionia, pellavansiemeniä, nokkosta sekä hyaluronihappoa. 




Sitten muutama perustuote, jotka eivät oikein herättäneet minussa suurempia tunteita. Khadin Amla shampoon jämät sain työkaverilta kokeiluun. Olin tätä ostamassa aikaisemmin, mutta Ruohonjuuren myyjä suositteli minulle ja ongelmalliselle päänahalleni enemmän Hibicusta , jota kuitenkaan en jotenkin osaa käyttää. Päänahalla toki kestää tottua uuteen shampooseen, mutta parin viikon kokeilulla en tähän ihastunut. Khadin shampoot ovat Ayurverdisiä ja vegaanisia. Huomasin muutamalla kokeilulla Amlan olevan minulle sopivampi ja Hibicus seisoo käyttämättä suihun hyllyssä. Nämä ovat suhteellisen arvokkaita ja juuri sen vuoksi väärä valinta harmittaa. 

Toinen tuote joka oli ihan kiva, mutta aika arvokas sisältöönsä nähden on Luomu Avokadoöljy jonka ostin jo jonkin aikaa sitten Natural Goods Companyn alennusmyynnistä. Öljy itsessään oli hyvää ja olenkin käyttänyt avokadoöljyä niin kasvoille kuin vartalollekin. Vinkkinä muuten, jos kasvotuote ei sovellu kasvoille niin käytä loppu vartalolle. Tämä oli meinaa liian rasvainen kasvoilleni, mutta sen sijaan vartalo rakasti tätä. Tämä pullo ei tule menemään hukkaan, sillä olen aiemmin ostanut isomman pullon Avokadoöljyä keittiötä ajatellen ja siitä täytän sitten tätä pikku purkkia. Öljyn tuoksu on melko voimakas, mutta ainakaan itseäni se ei häiritse. Tämän pienen purkin litrahinta liitelee useassa sadassa eurossa, kun taas luomu avokadoöljyä ruoanlaittoon löytyy huomattavasti huokeamminkin. Sanoisin kuitenkin kyseessä olevan samaa tavaraa eri purkissa ja pääasia lienee siinä, että öljy on luomua.



Urtekramin Nordic Birch shampoota löytyy niin kuiville hiuksille suunnattu kuin ihan normaaleillekin, joka löytyi ihan meidän "lähi" Prismasta. Olen tästä kuullut ja lukenut todella paljon hyvää, tämä olikin sellainen perushyvä luonnonkosmetiikan shampoo. Shampoon tuoksu oli melko neutraali ja vaahtoutui yllättävän kivasti, oikeastaan ehkä jopa paremmin kuin useampi muu. Shampoo sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja glyseriiniä, mutta rehellisesti sanottuna ei tämä ainakaan omia hiuksia kosteuttanut. Voi olla, että kuiville hiuksille suunnattu olisi sopinut minulle paremmin. Shampoo on vegaaninen.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on i+m Naturkosmetiks Berlinin Balance Shampoo, josta olen aiemmin kirjoittanut jo täällä yhdessä sarjan tehohoitoaineen kanssa. Shampoon toimivuuden huomasi parhaiten siinä kohti kun se oli jo loppu, sillä tätä jäi oikeasti ikävä. Kuitenkin muitakin hyviä shampoita löytyy ja uusia tulee kokoajan. Paljon odotankin muutamalta kaapin pohjalla odottavalta shampoolta onko niistä tämän syrjäyttäjiksi! Tehohoitoainetta on vielä pieni tilkka jäljellä, sitä olen vähän säästellyt sillä se on ollut todella toimivaa ja nimenomaan tehokosteuttajana ei päivittäisessä käytössä. Tällainen postaus tällä kertaa, huh kyllä tätä kirjoittaessa kuluikin tovi!

Oikein ihanaa viikonloppua ♥


Mainoslinkit tunnistat niiden sinisestä väristä

2 kommenttia

  1. Jihuu, loppuneita. ;) Itse tosin taidan luopua loppuneiden listauksesta, kun lajittelen tyhjät purkit mieluummin heti pois. Olen tosi harvoin kuullut mitään kehuja Urtekramin shampoista mutta tuo Nordic Birch kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elä lopeta kun ne sun on niin kivoja! :D Hinta-laatu suhteeltaan tuo Urtekramin shampoo on kyllä jees, mutta toki kun valikoimaa on aika paljon niin saa olla tuleeko kuitenkaan ostettua uudestaan. Tuosta hintaluokasta ehkä toimivin mitä olen kokeillut ja nyt tarkemmin mietittynä on tuo ehkä paras Urtekramin shampoo niistä neljästä tai viidestä mitä meillä on ollut. Kiitos kommentistasi Eeva :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥