Kolme kertaa paljastus

Tiikeri

Vaikka tätä meidän blogimaailmaamme väitetään kovin väljähtyneeksi ja pystyyn kuolleeksi niin silti koetan porskuttaa eteenpäin välittämättä töyssyistä. En ole jaksanut ottaa kantaa näihin kirjoituksiin blogimaailmasta ja sen laimentumisesta tai kaupallisuudesta, mielestäni oleellinen on jo sanottu monessakin blogissa. Sen sijaan haluan ottaa osaa yhteen blogien hienoimmista asioista – nimittäin tarttua haasteeseen. Tällä kertaa 3x haaste lähti käyntiin ihanasta Visual Diary-blogista, joka on ehkä yksi parhaista blogeista koskaan. Jos Visual Diary ei ole sinulle entuudestaan tuttu, hae viinilasi kaapista, täytä se, istahda mukavasti koneen ääreen ja aloita kyseisen blogin lukeminen alusta. Minä tein tämän ilman viinilasia pari vuotta sitten ja siitä asti olen ollut koukussa! Nyt on luvassa kolmen sarjoissa asioita minusta, joita et ehkä tiennytkään.

3 x paha tapa

1. Kateus. Liian usein tulee kadehdittua ihmisiä ja sitä mitä heillä on. Tämän täysin turhuuteen käytetyn ajan voisi käyttää esimerkiksi asioiden suunnitteluun ja siihen, että saavuttaisin itse kadehtimani ja sellaisia asioita mitä oikeasti haluan. 
2. Pelikoneet. Voihan synti, sillä nämä minun pitäisi kiertää kaukaa, mutta liian usein tulee hävittyä kolikot, sillä voittamisen mahdollisuus on vain niin houkutteleva.
3. Lemon ED, aivan liian hyvää vaikka onkin todella epäterveellistä ja näihin ei pitäisi koskea pitkällä tikullakaan.


3 x outo tapa

1. Kysyn aina ulos lähtiestä Kallelta (ja itseltäni) rimpsun "avaimet, puhelin, lompakko" . Ahdistaa jo ajatuskin lukkojen taakse jäämisestä ja tästä on tullut vuosien varrella tapa.
2. Jännitän puhelimella soittamista todella paljon, vaikka entiseen työhöni kuului olennaisena osana luurin päässä roikkuminen. Töiden puolesta ei ongelmaa, mutta voi kun pitäisi varata aika lääkäriin tai muualle puhelimitse, ei kiitos. 
3. En voi aloittaa elokuvaa kesken kaiken, koska en halua menettää siitä hetkeäkään ja ajastuskin nostaa niskavillat pystyyn.


3 x parasta peilikuvassa

1. Silmät. Pidän vihreistä silmistäni ja siitä että ne ovat hieman erikoisemmat, jos tarkkaa katsoo voi niistä löytää keltaista ja joku joskus sanoikin, että ne näyttävät kissan silmiltä ja ettei sävystä voi olla ihan varma. 
2. Hiukset. Olen ensimmäistä kertaa oikeasti tykästynyt hiuksiini nyt kun ne ovat olleet lyhyemmät. 
3. Vartalo. Tätä jouduin miettimään todella pitkään, sillä vaikka vartalossani on monta kohtaa joista en pidä ollenkaan ja painoa on vähän liikaa niin silti kokonaisuutena olen suhteellisen sopusuhtainen kiitos pituuteni. Kehopositiivisuus on tullut vuosien työn jälkeen, joten tätä asiaa on kannattanut työstää ajatuksissa.3 x paras paikka, jossa käynyt

1. Intialainen ravintola Amar Lohjalla, tätä paikkaa on edelleen ihan kauhea ikävä ja olikin kesällä kiva käydä pitkästä aikaa siellä syömässä kun kävimme kotopuolessa. 
2. Yyterin hiekkarannat veivät viime kesänä sydämeni täysin, todella kaunis paikka ja vieläkin harmittaa kun emme kesällä toista visiittiä sinne tehneet. 
3. Metsä. Sijainnilla ei ole väliä, sillä metsä on aina metsä. Mitä kauempana liikenteen humusta niin sen parempi!

3 x paikka, johon haluan

1. Irlanti on lapsuudesta asti ollut haaveissani, liekö tekemistä Scarlett kirjoilla, jotka luin melko varhain. Siitä on tullut kaipuu vihreille niityille, kuvaamaan vanhoja linnoja ja pitkää rantaviivaa sekä haistelemaan merituulia.
2. Romanttinen viikonloppu kylpylässä.
3. Italia tai mikä tahansa muu lämmin paikka, jossa saa hyvää ruokaa ja nauttia auringosta.


3 x eniten ärsyttää

1. Kesken jääneet asiat. 
2. Instagramin mainokset ja varsinkin se, kun niitä on nykyään vielä useammin kuin ennen. Aluksi niitä oli kahdeksan kuvan välein ja eilen laskin kuuden, automaattisesti skippaan mainokset instagramissa ihan vain boikotoidakseni niitä. 
3. Vegaanien pilkkaaminen. Tai toisten ihmisten pilkkaaminen ylipäätänsäkin. Mitä jos annettaisiin ihmisten olla rauhassa mitä ovat, ei se ole sinulta tai minulta pois.3 x parasta maailmassa

1. Yhteisöllisyys. Blogisisaret ovat nykyään minulle todella tärkeitä ja saankin heistä ihan mielettömästi inspiraatiota ja energiaa blogin pitämiseen. Blogisisaret tuovat elämääni paljon muutakin, on kiva kun voi jakaa ajatuksia blogista (ja muustakin) toisten kanssa ja olla sitä mitä on. Joukossa on voimaa! 
2. Kirjat, musiikki, elokuvat. Joku on ne tehnyt meitä muita (ja itseään) varten ja minä nautin niistä minkä ehdin!
3. Sinä, joka luet blogiani. Viime aikoina ovat postaukseni saaneet todella runsaasti kommentteja, joiden saaminen on tuntunut ihan mielettömän hyvältä. Hyvä ettei täällä välillä onnen kyyneleitä vieritetä, tämä on minulle todella iso juttu kaikkien näiden vuosien jälkeen! Kiitos ♥


3 x lempitavara

1. Nuuna. Minun nykyinen pistesivuinen muistikirjani ja suosikki bujoni pitkään ikinä. En tiedä uskallanko enää edes muita merkkejä kokeilla, sillä Nuuna todella vei sydämeni mukanaan ensi kosketuksesta alkaen. Osa Nuunista sisältää nahkasekoitetta, mutta onneksi on tarjolla versioita myös ilman ja valikoima on todella runsas! Omani on Vihkokaupasta ja  kiitos tämän omistamisesta kuuluu siskolleni ♥
2. MacBook Pro. 2011 alkoi yhteinen matkamme ja sitä onkin jo kestänyt todella pitkään, sain ammattikoulussa todella ison stipendin ja käytin sen kunnon koneeseen, onneksi tein sen sillä edelleenkin tämä kone jaksaa pyörittää raskaampiakin ohjelmia ja akkukin jaksaa porskuttaa yllättävän kauan. Viime aikoina on alkanut näkymään merkkejä vanhuudesta, mutta eiköhän meillä ole vielä yhteisiä vuosia jäljellä. 
3. Sony a 6000 mikrojärjestelmäkamera. 

3 x lempivaate

1. Lökähousut, mukavuus kunniaan! 
2. Harmaa neule, joka menee niin t-paidan ja farkkujen kuin mekonkin kanssa. Kyseinen neule taisi maksaa kaksi euroa kirpputorilla pari vuotta sitten ja siitä asti se on ollut luotto vaatteeni.
3. Vanhat ja kuluneet villasukat.


Nappaa ihmeessä haasteesta kiinni jos yhtään tuntuu siltä, näitä oli kiva pohtia!


16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Tätä oli myös todella kiva tehdä! Ja ehkä hieman vaikeakin, mutta antoisaa hommaa :)

   Poista
 2. Metsä ja Yyteri! Yyterissä vaan saa hiekalla ilman kenkiä kävellessä jännittää, osuuko jalka vielä joku ei niin kaunis päivä lasinsiruun.. Mutta ihanat maisemat siellä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kävimme Yyterissä ensimmäisenä kuumempana päivänä kevään lopulla / kesän alussa ja silloin hiekka oli todella siistiä, ei roskiakaan näkynyt. Kesällä tilanne varmasti täysin eri ja minua vähän varoiteltiinkin etukäteen, että kannattaa varoa. Paikkana se oli kyllä vertaansa vailla, vaikka kyllä etelämmässä Hangossa on todella nättejä hiekkarantoja ja uskomattoman kauniita meduusoja!

   Poista
 3. Mielellään olisin lukenut pitempäänkin. Oli kiva tutustua ajatusmaailmaasi. Metsä ja luonto ainakin kolahtavat minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla Johanna! Jos jokin tietty aihe kiinnostaa niin voin kirjoitella siitä oman postauksensa, monen kanssa meinasi vastaus paisua ihan valtavaksi ja oli pakko lyhentää välillä. Meillä on Suomessa ihan mielettömän upea luonto ja on ihanaa kun ihmiset osaavat siitä nauttia :)

   Poista
 4. Mulla on ihan sama tuo että puhelimella soittaminen vieraille ihmisille on kamalaa :D Oon jo pitkään valinnut kampaajani sillä perusteella, että ajan voi varata netistä, ja jos sairastun, kärvistelen kotona aika pitkään ihan vaan sen takia, että en halua soittaa päivystykseen :'D

  Hauska haaste! Pitäisköhän itsekin tehdä? Toki jotkut noista kysymyksistä ovat aika vaikeita, etten ihan heti keksi, mitä niihin vastaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, näitä on hauska lukea myös muilta kun kahta samanlaista ei varmasti tule vastaan :) Muutamien vastausten kanssa oli minulla aika vaikeaa ja mietin pääni puhki, kun välissä oli päiviä niin kummasti ne vastaukset nousivat alitajunnasta. Hiljaa hyvä tulee ;)

   Poista
 5. Oi, tosi jänniä paljastuksia! Täytyy varmaan napata tämä idea mukaan ja miettiä, jos jossain välissä itsekin ehtisi tällaisen postauksen tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida :) Olisi todella kivaa lukea myös sinun vastauksesi näihin, pistä ihmeessä muhimaan!

   Poista
 6. Outo tapa 1. onkin niin tuttu, aina sanon tai koitan käsillä saman rimpsun, muuten tulee vainoharhainen olo!

  Mä oon aina jotenkin tosi huono listaamaan tällaisia asioita. Jotenkin tuntuu että ajatukset vaihtelee niin paljon ja sitten yritän vain perfektionismista eroon päästäkseni olla vain välittämättä asioista tai muodostamatta niistä mielipidettä. Mutta oli kyllä mielenkiintoinen lista lukea läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, etten ole ainoa joka sitä tekee (aina ärsyttämiseen asti!) :D Tätä oli kiva tehdä kun joutui oikeasti tarkemmin miettimään tiettyjä kohtia. Tuntui, että melkein opin itse itsestäni tätä tehdessä lisää.

   Poista
 7. Hauskoja paljastuksia :D Ja huomasin samaistuvani moneen kohtaan, esim. tuohon "avaimet, kännykkä, lompakko" -rimpsun sanomiseen.

  Tää haaste on kyllä hauska, tämän voisi tehdä joskus itsekin! Ihanaa, että näitä blogihaasteita vieläkin kiertää blogeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää rimpsu ihmisiä - ihanaa! Eipä muuten olla jääty lukkojen taakse tai mikään muu tuollainen todella tärkeä unohtunut :D

   Tee ihmeessä sinäkin tämä, näitä on todella hauska lukea ja samalla oppii todella paljon uutta toisista bloggaajista! Näitä saisi mielestäni olla vieläkin enemmän :)

   Poista
 8. Olipas hauska lukea näitä. Tunnistin itseni "avaimet, kännykkä, lompakko" -rimpsusta ja vieraille puhelimessa soittamisen vaikeudesta, sekä vihreistä silmistä. :D Katsotaan, nappaanko kiinni tästä haasteesta; minulla on aina vähän miettimistä siinä, miten paljon haluan itsestäni kertoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess, lisää rimpsu ihmisiä! Todella lohdullista kuulla etten ole ainoa, joka tuota tekee :D Olisi kyllä kiva lukea sinultakin näistä, mutta ymmärrän toki tuon ettei välttämättä kaikkea itsestään halua blogiin jakaa. :) Tällainen olisi itseasiassa hauska tehdä bujon väliin itseään varten!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥