Mitä jäi mieleen I love me -messuilta 2017

I love me -messut 2017


Ihanista I love me -messuista on jo vierähtänyt kuukausi. Messut olivat tälläkin kertaa valtavat ja ihmisiä riitti todella paljon jo heti perjantai aamuna, jolloin minäkin suuntasin messuille. Jotakin tekemistä tuohon heti alun suureen kävijämäärään taisi olla YouTube-tähti Jeffree Starilla ja messujen aikaisemmalla suosiolla, ihmiset tietävät näiltä messuilta mitä odottaa. Messuilla vieraili tänä vuonna huimasti noin 58 000 ihmistä, mikä on ihan mieletön määrä! Selvästikin tällaisille messuille todella on kysyntää ja onkin mahtavaa, kun yksillä messuilla katetaan hyvin koko laaja kauneus ja terveys puoli. Jokaiselle löytyy aina jotakin ja minä vietin tällä kertaa päiväni lähinnä luonnonkosmetiikan osastolla.

Todella nopeasti sain huomata, että messuille varaamani yksi päivä on liian vähän jos haluaa kaiken nähdä ja kokea. Suuntasin heti alkuun valtavalle luonnonkosmetiikan alueelle ja siellä se aika sitten vain hurahtikin äkkiä ohitse. Tapasin päivän aikana mielettömän määrän mukavia ihmisiä ja kävin myös ensimmäistä kertaa koskaan kasvohoidossa, joka oli todella ihana rauhoittumishetki messuhulinan keskellä.

Kuten olin jo etukäteen olettanutkin oli messuilla todella hyviä tarjouksia ja mitään en uskaltanut ostaa ennen kuin olin kartoittanut koko alueen kunnolla. Luonnonkosmetiikan ja ekomuodin alue tuntuu kasvavan vuosi vuodelta suuremmaksi, jonka näen todella positiivisena asiana! Ihmisiä kiinnostaa enemmän ekologisuus ja eettisyys, ihmiset ovat ottamassa isoa askelta eteenpäin.


Postaus sisältää affiliatelinkkejä
I love me -messut 2017 Natural Goods Company

I love me -messut 2017 Henrietta Norton


Tänä vuonna olin listannut itselleni kauheasti ohjelmaa, mutta en ehtinyt katsomaan muuta kuin etukäteen jo teille vinkkaamani lyhyen luennon endometrioosista, hedelmällisyydestä ja niiden hoidosta ruokavaliolla. Luennon piti englantilainen ravintoterapeutti Henrietta Norton. Aihe oli todella mielenkiintoinen ja tähän minun on pitänyt paneutua messujen jälkeen paremmin. Nopeasti löysin PUR kaupan artikkelin endometrioosin hoidosta ruokavaliolla, jossa on paljon samoja asioita kuin Henriettan luennossa. Muille luennoille asti en päässyt, joka vähän harmitti kun aiheet kuitenkin olisivat olleet todella kiinnostavia!

Onko teille muuten Inkuto ja merkin mustasaippua tuttu? Inkuto tuli alunperin tutuksi minulle öljyjen puolesta ja ostinkin Kallelle Inkuton risiiniöljyn partaa varten joululahjaksi muutama vuosi takaperin. Aiemmin olen kuullut merkin Afrikkalaisesta mustastasaippuasta paljon hyvää ja nyt sainkin sitä pienen palani kotiin kokeiltavaksi. Mustapalasaippua on siitä hyvä, että siitä voi valmistaa myöskin nestemmäistä saippuaa itse kotona, jolloin säästetään muovia! Meillä Tampereella Inkuton mustasaippuoita ja muita tuotteita löytyy aika hyvin Citymarketeista sekä Ruohonjuuresta.

Muutenkin haluaisin siirtyä käyttämään enemmän kiinteässä muodossa olevia saippuoita ja tähän mennessä olenkin tykännyt todella paljon suolasaippuoista, joita meillä käytetään sekä kasvoille että vartalolle. Mustasaippuaa ajattelin kokeilla hiusten pesuun ja tästä kokeilusta tulette kuulemaan kyllä myöhemmin lisää.  Inkuton piste sen ihanan yrittäjän Edem Agbekey-Taylorin kera oli muutene koko messujen värikkäin ja iloisin! Huomaistteko saman? Tuotteet valmistetaan Suomessa pääraaka-aineinaan sheavoi, joka on eettisesti tuotettu Ghanassa, josta Edem on itsekin kotoisin. 


I love me -messut 2017 Inkuto

I love me -messut 2017 Luonnonkaunis


Kävelin sattumalta luonnonkosmetiikan alueen Luonnonkaunis-kauneushoitolan ohitse ja kysyin olisiko heillä vapaita aikoja jäljellä enää sille päivälle. Minulla kävi mieletön tuuri, sillä juuri oli tullut peruutus ja pääsin suoraan ihanaan Essen kasvohoitoon. Minulle kasvohoidon teki kosmetologi Anne Bella Amore kauneushoitolasta ja olin heti ensi hetkistä alkaen ihan myyty. Hoito oli todella rentouttava ja hetkeksi unohdin messujen hulinan täysin. Puolen tunnin kasvohoito maksoi vain 15e ja sain myös mukaani Essen tuotteista testereitä, joilla itseasiassa tein itselleni ja Kallelle viikonloppuna ihanan kasvohoidon. Koko Essen sarja on käsittääkseni täysin vegaaninen ja todellista luksus kosmetiikkaa raaka-aineitaan myöten.  Essen tuotteita myydään verkkokaupoista mm. Natural Goods Companylla ja Joliella. Tuosta käynnistä tuli valtava hinku päästä uudestaan kasvohoitoon, vinkit hyvistä paikoista Tampereella otetaan vastaan!

Onneksi vieressä oli suoraan Zuiin piste, jolla sain uudet meikit kasvoille, sillä messuilla oli todella alaston olo ilman meikkiä. Zuiilta löytyi minulle muuten täydellinen (mutta aika arvokas) meikkivoide ja tykästyin myös voidemaiseen huuli- ja poskipunaan nimeltään Lip & Cheek! Onneksi sain lapulle kaikkien tuotteiden nimet ja sävyt niin tiedän sitten nykyisen meikkivoiteen loppuessa minkä käyn hakemassa seuraavaksi. Upeita messupisteitä riitti toisensa jälkeen ja varsinkin House of Organicilla oli todella upea messualue ja hyviä messutarjouksia. En ihan kauheasti ostoksia messuilla tehnyt, mutta minun oli vihdoin ja viimein pakko ostaa testiin Georganicsin aktiivihiili hampaidenvalkaisujauhe, joka oli NHS:n pisteellä -40% tarjouksessa koko  heidän muun valikoiman tavoin.

Messuilla olisi riittänyt vielä todella paljon nähtävää ja koettavaa, mutta toisaalta yksi päivä oli minulle tarpeeksi. Kotimatkalla junassa sain vuosien tauon jälkeen ihan hirveän migreenikohtauksen, onneksi olin hiljaisessa vaunussa. Olin ikionnellinen, kun Kalle tuli hakemaan minut rautatieasemalta. Vaikka messujen jälkeen olikin aika  tuupertunut fiilis niin nyt kuukautta myöhemmin fiilikset ovat kuitenkin hyvät ja en malta odottaa seuraavia tulevia messuja. Ensi keväällä on tulossa ihan mieletön määrä upeita messuja kuten Tampereen Vire -messut, Helsingin Vegemessut ja Luonnonkaunis -messut!


Mitä pidit tämän vuoden I love me -messuista?


Postaus sisältää affiliatelinkkejä, messuille pääsin pyörähtämään bloggaajapassilla

8 kommenttia

 1. En ollut itse messuilla mutta ainakin kasvohoito oli suorastaan halpa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näitä messuja tulee aina lisää! Tästä lähtien otan kyllä aina ilon irti edullisista kasvohoidoista, tuo oli kyllä niin luksusta keskelle päivää :)

   Poista
 2. Tykkäsin messuista tosi paljon. Taas oli paljon nähtävää ja maistettavaa. Oli myös mukava nähdä sinut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytin viimeiset puoli tuntia tehokkaasti maisteluun, kun kiersimme aluetta vielä äitini kanssa. Messuilla todella riitti nähtävää ja koettavaa, sen verran valtavat ne olivat! Vähän harmitti kun olin silloin juuri päässyt meikattavaksi kun olisi ollut kiva jutella kunnolla, noh ensi kerralla sitten :)

   Poista
 3. Innolla odotan, miten mustasaippua toimii hiusten pesussa, sillä mielellään vaihtaisin tämän hetkisen hajusteettoman shampooni muovittomaan. Toistaiseksi hyvää vaihtoehtoa en ole onnistunut löytämään, joten voiskohan se olla tässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken aikaa joudut odottelemaan kun yritän saada ensin vanhat shampoot pois alta, onneksi meitä on kaksi käyttäjää niin ei siihen ehkä ihan ikuisuutta mene! Olen nyt kauheasti koettanut katsella palashamppoiden puolelta kivoja, yhtä kokeilinkin (ei tosin luonnonkosmetiikkaa, postaus löytyy nimellä "Bomb The Sheening palashampoo") mutta kaipaan luonnollisempaa versiota. Toisaalta lushin shampoista olen kuullut kauheasti hyvää, joten jos tämä mustapalasaippua ei toimi niin kokeilen sitten niitä. Paras toki olisi jos tämä mustasaippua olisi lopullinen ratkaisu :)

   Poista
  2. Eipä mitään, eihän tässä kiire ole. Ja totuushan taitaa olla, että se mikä toimii toisella, ei toisella lainkaan. En ole siis onnistunut löytämään tarpeeksi pesävää palashampoota enkä arjen kiireessä viitsisi hirveesti enää kokeilla. Joten yritetään nyt tämmöstä "oikotietä onneen" suositustesi kautta. ;D

   Mukavaa viikonloppua! ♥

   Poista
  3. Hyvä pointti tuo, että mikä toimii minulla ei välttämättä toimi sinulla. Eräs dödö mitä monessa paikkaa hehkutettiin aiheutti minulle todella pahan reaktion, vaikka sen piti olla todella herkkäihoisille. Näin herkkiksenä pitäisi aina muistaa tuo seikka, sillä se usein unohtuu ja sitä haluaa vain mitä ihanempia tuotteita :D Sopivan shampoon löytäminen on jo työn ja tuskan takana, mutta vielä palaversio siitä tuo oman vaikeuden asiaan. Joskus onneksi löytyy myös niitä oikoteitä onneen ;) Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥