EcoToolsin uusi harja ja huippu hiuspohjaseerumi Ekopharmalta

Ekopharma mustaherukka hiuspohjaseerumi EcoTools hiusharja hiukset


Jälleen kerran kirjoitan teille hiusten ja päänahan tuotteista. Aihe on minulla oikeasti todella lähellä sydäntä, sillä olen teini-ikäisestä asti kärsinyt erilaisista (hieman noloista) päänahan ongelmista. Tämä aika on ollut opettelua ja välillä myös kärsimystä varsinkin kutinan kanssa. Onneksi vastaan tulee niitä loistavia tuotteita, joilla saa nopean avun tilanteeseen. 

Vaikka sinulla ei olisikaan normaalisti ongelmia niin talven kovat pakkaset ja sisäilman kuivuus tuovat omat haasteensa varmasti kenelle meistä tahansa. Yllättävää kyllä, minulla tilanne on nyt parempi kuin pitkiin aikoihin. Tammikuussa Rabbit Glow -blogissa kirjoitettiin kahdesta Ekopharman hiustuotteesta, joista varsinkin sensitive Herukka hiuspohjaseerumi jäi mieleeni. Kun vajaata kuukautta myöhemmin näin tuotteen alennuksessa Sokoksen kampaamotuotteiden joukossa asiakasomistajapäivillä niin nappasin sen oitis kokeiluun.


harja saatu blogin kautta testiin Hyvinvoinnin tavaratalolta, postaus sisältää mainoslinkkejä
Ekopharma mustaherukka hiuspohjaseerumi EcoTools hiusharja


EKOPHARMA Helsingin herukka hiuspohjaseerumi on tarkoitettu kuivalle ja kutisevalle päänahalle. Tuote haisee todella tujulle, mieleeni tulee jokin vahva lääkevoide, mutta jos sen ei anna häiritä niin tuote on täysi kymppi. Vaikuttavina ainesosina on mustaherukkaa, allatoniinia sekä hiuspohjaa hoitavia peltokorte-, paju- ja siankärsämöuutteita. 

Jo ensimmäisen illan käytön jälkeen päänahka yllättäen rauhoittui. Kutinasta ei ollut tietoakaan ja myös ärtyneet kohdat rauhoittuivat parin päivän käytöllä. Nyt tätä on melkein kuukausi tullut käytettyä aina muutama päivä kerrallaan, jos kutinaa tai muuta ärtymystä on ilmestynyt päänahkaan. Mutta kuten sanoin niin tilanne on rauhoittunut totaalisesti! 

Käyttökin on helppoa: levitän tätä seerumia varsinkin ongelmakohtiin ja lopulta hieron vielä koko päänahan lävitse. Seerumin ohjeissa oli, että pitäisi levittää aamuin illoin kuuriluontoisesti ja olen kokenutkin että se todella riittää. Tähän mennessä tämä on paras täsmätuote päänahalle mitä olen kokeillut. Tätä ei ole mielestäni myöskään hinnalla pilattu, 75ml seerumi maksaa 12,50€. Tuote on vegaaninen ja sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. 


EcoTools hiusharja hiukset ecovent


Seerumin ohella olen nyt testannut EcoToolsin uutta hiusharjaa, jonka sain testiin blogin kautta. Olen huomannut vuosien varrella miten paljon harjalla on merkitystä hiusten kunnon suhteen. Pitkään käytin Tangle Teezeria, jonka tajusin lopulta vain katkovan omia hiuksiani. Kärsin tuohon aikaan hiusten lähdöstä ja en todella osannut aluksi kuvitella sen johtuvan harjasta. Harjaa vaihtamalla ongelmat loppuivat kuin seinään ja sen jälkeen olen ollut todella tarkkana minkälaista harjaa käytän. Pelkkä kampa ei minulle ja hieman karheille luonnonkiharan hiuksilleni riitä, vaan tarvitsen selvittämiseen enemmän. Vuosi sitten ostin Saksasta puisen harjan, joka toimikin vajaan vuoden ajan ihan hyvin (ja oli helppo puhdistaa ja pestä), mutta pahimpia takkuja sillä ei saanut pois. 

Vaikka en hiuksia usein kuivaakaan kuivaimella niin silti joskus on pakko ja sen takia halusin itselleni harjan, joka nopeuttaisi tuota prosessia. Kuivaaminen kuivattaa hiusta ja etenkin päänahkaa, jonka takia pidänkin kuivaamiset minimissään. EcoToolsilta on tullut nyt uusi sarja harjoja, jotka nopeuttavat hiusten kuivumista kuivattaessa niitä hiustenkuivaimella. Koin, etten ihan föönausharjaa tarvitse, sillä suurin osa harjan käytöstä on ilman erillistä kuivaamista. Sen takia valitsinkin kokeiluun EcoToolsin siloittavan ja kiiltoa antavan harjan*, jonka ansiosta hiukset kuivuvat 20% nopeammin kiitos EcoVent-ominaisuutensa.

Harjaa on todella mukava käyttää ja sillä en pystynyt harjaamaan hiuksia liian voimakkaasti, kiitos joustavien harjasten, jotka ovat vielä joustavalla alustalla. Harjaa on kuitenkin todella miellyttävä käyttää. Varsinkin hiustenkuivaimella kuivatessa sen vahvuudet tulivat esiin, kun kuuma ilma pääsee kunnolla lävitse ja hiukset eivät pääse samalla tavalla kuumentumaan kuin normaalilla harjalla.


Ekopharma mustaherukka hiuspohjaseerumi EcoTools hiusharja hiukset


Suoraan sanottuna minulla oli ennakkoluuloja harjan toimivuudesta niin kuivauksen kuin hiusten selvittämisen suhteen, joten yllätyin tätä testatessa suuresti. Kuivaaminen oli helpompaa, nopeampaa ja takut selvisivät nopeammin ja hellemmin. Pakko myöntää että olen usein luovuttanut kesken harjaamisen aiemmin kun karhein kohta ei vain tuntunut antavan periksi ja se vain pahensi tilannetta entisestään. Lopulta kyse taisi olla enemmänkin vääränlaisesta harjasta minun hiuksilleni, joten olen iloinen kun tilanne korjaantui ja sain pörröiset hiukseni kuriin.

Sarjan harjat on valmistettu bambusta ja kierrätysmateriaaleista, joka on muutenkin EcoToolsin vahvuus.  Ensimmäinen sivellinsetti, jonka olen koskaan hankkinut on nimenomaan EcoToolsilta ja sillä linjalla olenkin pysynyt vuosien varrella. Tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja mielestäni suurin osa myös edullisia samalla. Varsinkin tarjouksia kannattaa vilkuilla, sillä niitä on usein esimerkiksi Sokoksella. Muuten mainitsemisen arvoisia tuotteita EcoToolsilta on matkallakin kätevä kabuki, bambusukat ja -käsineet, joita käytän varsinkin talvella öisin paksun rasvakerroksen kanssa. EcoToolsin kaikki tuotteet sopivat vegaaneille.


Ekopharma mustaherukka hiuspohjaseerumi EcoTools hiusharja hiukset


Kaiken kaikkiaan sekä päänahka ja hiukset jälleen kiittävän huolenpidosta. Ekopharman seerumi on loistava täsmäapu päänahalle, jolla voi saada nopeankin avun kutinaan ja ärsytykseen. EcoToolsin harja puolestaan pitää kiharat sileinä ja unen jälkeiset pörrötkin saavat kyytiä. Ja vielä loppuun tärkeä muistutus: älä unohda hiusharjasi säännöllistä puhdistusta. Liian usein tämä unohtuu ja likainen harja muotoilutuotejäämineen lisää hiusten ja päänahan rasvoittumista.

Kuivaatko hiuksesi vai annatko niiden kuivua luonnollisesti?


Voit seurata minua instagramissa, facebookissa ja pinterestissä!



 *saatu blogin kautta testiin Hyvinvoinnin tavaratalolta* , postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia

  1. Ihanan valoisat kuvat oot saanut!

    Mä föönaan hiuksiani hyvin harvoin, enimmäkseen uimahallireissuilla tai poikkeustapauksissa kerran-pari vuodessa. Nytkin huomasin, että oma hiustenkuivaaja ollut kaapissa vuoden verran. Turhake vai ei? :D

    Oon itse kans käyttänyt tangle teezeriä hiuksiin ja mulla taas tuntuu että sellainen perinteinen harja katkoo todella paljon hiuksia mutta tuo ei pehmeine piikkeineen. Oon hieman skeptinen tuollaisia harjaskimppu harjoja kohtaan mitä tässäkin esittelet kun jotenkin jäänyt niistä vain nuorena huono kuva, mutta en ole sitten päässyt kokeilemaan myöhemmin mikä tilanne olisi nyt. Koiraa kyllä harjaan saman tyyppisellä useinkin, että jos se koiralle on hyvä niin miksei ihmisellekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ♥ Jotenkin pimeän ajanjakson jälkeen nämä kuvat tuntuivat erityisen onnistuneilta, vaikka itse sanonkin. Valon määrä tekee kyllä ihmeitä :)

      Hädässä hiustenkuivaaja on maailman paras, mutta kyllä se meilläkin seisoo suurimman osan vuodesta käyttämättömänä. Ennen Kallekin käytti sitä, mutta nyt siirryttyään lyhyempiin hiuksiin olen ainoa. Mietin juuri kihartimen ostamista satunnaiseen käyttöön – se jos mikä vasta turhake olisikin :D

      Erilaisille hiuksille sopii erilaiset harjat. Kunhan harjan kunto on hyvä niin se on pääasia, kymmenen vuotta vanhalla (likaisella) harjalla en hiuksieni lähelle menisi! Tuo harjaskimppu on itseasiassa sen joustavuuden ja toisaalta myös harjan pohjan joustavuuden takia aika toimiva, ei revi ollenkaan tai ole liian tiheä. Olen huonoja harjas harjoja testannut useampaa ja sen takia ymmärrän kyllä ajatuksesi. Harja lähinnä siloittaa päältä ja ei mene kokonaan hiusten lävitse, alta harjaan erikseen muutamalla vedolla. Kuitenkin nyt jo tovin tätä käyttäneenä ei vanha harja puupiikkeine enää innosta ollenkaan, sillä en saanut hiuksia ikinä täysin sileiksi ja aina jäi vähän karheutta ja pientä takkua sinne ja tonne.

      Haha, tuo viimeinen lauseesi oli kyllä hyvä :D Kiitos kommentistasi ja hyvästä pohdinnasta, eivät nämä asiat mustavalkoisia ole :)

      Poista
  2. Oi, joku tuollainen päänahkakosteutusaine on kyllä hankittava! Kävin viime viikolla pitkästä aikaa parturissa, ja tuntuu siltä, että värjäys kuivatti mun päälaen korpuksi. Voi tietty olla, että tää talvi oli tehnyt hyvän pohjustuksen ja siksi vaalennusprosessi oli niin rough, mutta koskaan ennen ei ihan näin herkältä ole pää tuntunut värjäyksen jälkeen. Mutta kai se siitä, kun vain saisi jonkinlaisen kosteutusrepertuaarin käyntiin!

    Yhteen aikaan kuivasin tukan AINA puhaltimella aamuisin, mutta mulla on nyt niin paljon tätä karvaa, että se kestää iäisyyden. Siksi tykkään pestä hiukset illalla ilman mitään kiirettä ja antaa hiusten kuivua nukkuessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota seerumia kyllä suosittelen erittäin lämpimästi, todella hyvä hinta-laatu suhde ja ainoa mitä pitää muistaa on sen käyttäminen :D Vaalennus on hiuksille aina todella tiukka prosessi (ja sille päänahalle), joten tästä voisi oikeasti olla sinulle nyt apua. Välttämättä se pelkkä kosteutus ei ole se juttu, vaan myöskin samalla rauhoitus. :)

      Käyn myös itse mielummin iltaisin suihkussa niin ei tarvitsisi kuivatella, minulla päänahka ottaa siinä aina eniten damagea ja sen takia kuivaan pää alaspäin ja mahdollisimman vähän tyvestä. Ja laiskana en edes jaksaisi aina kuivata :'D Kiitos kommentistasi Iida!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥