Aikainen joulu Makrobiosilta

Viime viikon perjantaina instagrammin puolella sain ilmoituksen Makrobios hyvinvointitukun joulukuun tuotepalkinnon voitosta. Piti hieraista silmiä kerta jos toinenkin ja tarkistin monta kertaa nimeni linkistä että se olisin varmasti minä eikä kukaan muu. Tänä perjantaina tuotepaketin odottelu alkoi olemaan jo aika tuskaista, en tiennyt mitä paketissa on tai olisiko se edes vielä matkalla. Kun ovikello soi ja sain paketin käsiini niin perjantain vapaapäivä parani entisestään. Löysin Makrobiosin muuten Kahvia ja Kasvisruokaa blogista Liisan kautta, joka oli itsekin aiemmin saanut kuukausittaisen tuotepaketin. Makrobios siis valitsee kuukausittain yhden seuraajan tuotetestaajaksi, käykäähän ihmeessä seuraamassa heitä!





Kun availin laatikkoa hihkuin kuin pieni lapsi. Olin onneni kukkuloilla, otin yksi kerrallaan paketista ihania tuotteita ja yllätyin kovin siitä miten paljon kaikkea paketissani oli! Ilokseni melkeimpä kaikki pähkinöitä, kurkumaa ja himalajan suolaa olivat minulle täysin uusia ja tuntemattomia. Rakastan uusien tuotteiden löytämistä ja kokeilemista, voi olla että näitä tuotteita tullaan meiltä löytymään useamminkin!





Luomu kurpitsansiemen protskujauhe tulee tarpeeseen, itseasiassa meillä on kahtakin erilaista riisiproteiinia, mutta olen halunnut niiden rinnalle jotakin hieman erimakuista ja ekologisempaa. Tässä tuli vastaus pyyntöihini! Luomu cashewpähkinät katoavat parempiin suihin hyvinkin nopeasti, ne ovat omia lemppareitani ja erittäin helppo ja nopea eväs ja niistä saa tehtyä kaikkea raakakakusta pastakastikkeeseen. Käytämme mausteita todella paljon ja luomu kurkuma tulee hyväksi täytteeksi kaappiin, harmi vain ettei tullut ostettua ylimääräisiä maustepurkkeja kun ostimme ikeasta vihdoin ja viimein haaveilemani purkit. Nyt on hyvä syy käydä hakemassa lisää ;)




Ehkä mielenkiintoisin tuote on luomu kikhernepasta, olen halunnut pitkään kokeilla kikhernepastaa ja nyt sain siihen mahdollisuuden! Meillä juodaan glögiä aika paljon ja ilahduinkin suuresti Loovin metsämustikka-mustaherukka glögistä, olen lukenut siitä eri blogeista ja kuullut siitä paljon hyvää! Voi olla etten malttaa säästää tätä joulua varten (joka oli ensimmäinen ajatukseni).




Hauskaa että meillä oli juuri Lohjan Maailmankaupasta ostettu Ekolo merkin himalajan hieno suola loppumassa, lasinen purkki saakin nyt uuden sisällön. Olen pohtinut paljon onko eri merkkien suolilla eroja, nyt voin hieman maistella ja vertailla. Meillä käytetään oliiviöljyä paljon ja suosin luomua + extra virgin oilia; Olivehearth niminen öljy otetaan rakkaudella vastaan.





Rakastan Pukka merkin eri teitä todella paljon ja clean green tee pääsi jo maisteluun asti. En ole ennen törmännyt muuhun merkiltä kuin teehen, mutta sain kokeiluun myös Clean Greens puhdistavia kapseleita. Tutkittuani asiaa lisää niin Pukka merkillä on aika paljon erilaisia viherkapseleita ja jauheita. Mielenkiinnolla otankin vuoden alkuun kunnon startin kapseleiden kanssa, näistä tulette vielä kuulemaan! Reppuun menee ehkä herkullisimmassa paketissa ollut Getraw merkin Licourice bar, nam! Niin paljon kaikkea ihanaa, kuten alussakin sanoin niin käykää seuraamassa Makrobiosin instagram sivuja ja voi olla että tammikuun paketti on sinun :)



Onko jokin näistä tuotteista teille tuttu?

4 kommenttia

  1. Onnea arvonnan voitosta, aikamoinen paketti! :) Odotan mielenkiinnolla kokemuksiasi tuosta pastasta. Syötävät arvontavoitot ovat mukavia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Tuo paketin laajuus yllätti minut täysin positiivisessa mielessä :) Kirjoittelen aivan varmasti omia arvioitani niin pastasta kuin muistakin! Syötävät arvonnat ovat kyllä ehkä parhaita ;)

      Poista
  2. Onpas ihana ja kattava paketti, kivaa että voitit! :) :)

    Meillä on kaapissa tuo samainen luomukurkuma ja muutama muu Makrobiosin tuote on tuttu, kaikkiin olen ollut hyvin tyytyväinen :) Ja olen myös luullut, että Pukka -merkillä on ainoastaan teetä, taas tuli opittua jotain uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! Tykkään siitä kun paketissa on paljon erilaisia juttuja ja kuitenkin kaikki käyttöön tulevia. Tästä saa taas kivasti inspistä ruoan laittoon, välillä vähän laiskottaa keksiä uusia ruokia pöytään. Kikhernepastan kanssa täytyy keksiä jotakin hieman spessumpaa :) Kiva että Makrobios on sinullekin tuttu! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥