Askel kohti tulevaaOlette varmasti kuulleet sanonnan asioilla on tapana järjestyä. Niin tälläkin kertaa, niin kuin aina. Olemme saamassa aivan ihanan vuokra-asunnon täydelliseltä sijainnilta. Asunto on uusi, siinä on ihana valtava lasitettu parveke, jossa on varmasti ihana joogata, kirjoitella blogiin juttuja, hommata pieni hyötypuutarha kesäksi ja mikä ilo siitä on kissoille! Sauna tulee olemaan kova juttu, lenkkien jälkeen kun pääsee rentouttamaan lihakset niin sulan onnesta. Parasta toki on, kun hyvä ystävä on kahdensadan kilometrin sijasta kilometrin päässä. Muutenkin tuntuu, että nyt palaset loksahtelevat paikoilleen. 

Tänään olen hoitanut asioita soitellen ympäriinsä. Keskiviikkona kävin katsomassa asuntoa ja se on meidän kuun viimeisestä päivästä lähtien. Hieman olen hermoillut jo tätä matkaa muuttaessa, mutta asiat järjestyvät kyllä. Olo on helpottunut ja onnellinen. Nyt voi alkaa laskea päiviä muuttoon ja nyt onkin hyvä paikka päästää irti kaikesta turhasta. Sisälläni kuplii niin paljon ilosta, toivottavasti nämä raskaat päätökset tuovat vielä paljon iloa elämäämme!
Olen nyt muuten innostunut hamahelmistä, eilen lupailin itselleni etten osta ennen muuttoa, mutta voi olla etten saa tuota lupausta pidettyä. Itseasiassa lähdemme kohta kauppaan katselemaan, josko löytyisi alustoja ja vaikka vain sekalainen purkki helmiä. Kaikkea sitä näin aikuisiällä innostuukin tekemään! Tämä on mukavaa rentoutumista, kuten värityskirjojenkin kanssa ja mikä parasta, toisin kuin ajattelin niin eivät edes hermot menneet. Katsotaan vaan kun kissat tulevat kotiin miten on asian laita ;)  Pinterestistä löytyy todella paljon ihania ideoita, kannattaa käydä tutkimassa! Ja iso kiitos Henna kun tutustutit minut näiden maailmaan uudestaan ♥ 

Ja hei ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!  ♥ 

2 kommenttia

  1. JEEEEEEEEEE aivan mahtavaa, ihanaa lukea näin hyviä uutisia! Onnea onnea onnea <3 Älä liikaa stressaa, kaikki järjestyy ja sujuu varmasti hyvin! Voih, voin vaan kuvitella miten innoissasi olet.. haikeena muistelen kahden vuoden takaista kun saatiin meidän unelmakämppä enkä meinannut pysyä housuissani kun odotin muuttoa :D Mä voisin muuttaa aina parin vuoden välein, ihan vaan sen fiiliksen ja innostuksen takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna <3 Tätä muuttoa kyllä jännitetään ja odotetaan, ja paljon :) Parin vuoden välein olisikin ihan hyvä tahti, ellei sitten innostu ostamaan omaa asuntoa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥