VarjoissaAamut ovat olleet viime päivinä todella upeita, mutta huono häviäjä ei ole illan kauniit väriloistot tuoden varjot esiin. Taivas on hehkunut pinkin, oranssin, lilan ja ties minkä muun tuhansissa sävyissä. Odotan innolla miltä auringonlasku näyttää uusissa maisemissa, vielä viisi yötä.. 

Melkein kaikki on pakattu, muistilistoja on noin kymmenentuhatta ja on niitä kahvissakin jo uitettu ihan kiitettävästi. Asiat siis suhteellisen hyvin, kunhan vain muistan kaiken mitä olen ehkä jo saattanut unohtaa. Öisin tulee valvottua ja mietittyä todella tyhmiä juttuja (esim. muistanhan mä varmasti ottaa katosta valaisimet mukaan tai mitenköhän kaiken asettelisi pakuihin saati uuteen asuntoon)  Ette uskokaan miten mun aivot ovat lyöneet tyhjää viime päivät. Onneksi kaikki on kohta ohi ja muutto muisto vain :) 

Mitä teille kuuluu?

6 kommenttia

 1. Yölliset ajatukset on niin parhaita! Aamulla jopa naurattaa, että mitä kaikkea tuli pohdittua. :D Tsemppiä muuttoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aamulla asiat tuntuvat paljon pienemmiltä :) Kiitos Niina <3

   Poista
 2. Tsemppiä muuttoon! Meillä se on edessä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupean jo törmäilemään pahvilaatikkovuoriin, onneksi kohta on purkamisen aika, vai onko se onni? ;) Onko teillä vielä pitkä aika muuttoon? :)

   Poista
 3. Hirmuisesti tsemppiä muuttoon! :) Noi yölliset ajatukset on niin tuttuja! Joskus kun mulla oli univaikeuksia, tuli mietittyä niin älyttömiä juttuja että aamulla olis varmasti naurattanu, jos en olisi ollu liian väsyny nauramaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Susanna <3 Ties kuinka monta kertaa on tullut tehtyä aivan idioottimaisia päätöksiä, joita ei ole onneksi ehtinyt yöllä toteuttamaan! Aamulla monesti mieli muuttunut ja asiat tuntuvat paljon selkeämmiltä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥