Hand Made





Viime vuoden puolelta Turun reissulta löysimme ihanan kankaan, joka heti näytti aivan täydelliseltä mekkokankaalle. Nyt tuli vihdoinkin aika laittaa hanke toteutukseen ja aika ihanan mekon äitini siitä minulle tekikin! Mekko on Mekkotehdas aikuisille -kirjasta malli Inger. Kangas pehmenee tuosta vielä pesussa ja nyt tämä onkin aika pöyheä. Pieniä ihania yksityiskohtia, tarpeeksi rento, mutta kuitenkin kaunis, sopii arkeen tai juhlaan. Vaikka kuvaamisen aikaan ei vielä aurinko paistanutkaan niin myöhemmin aurinko lämmitti ihanasti ja taivaalta näkyi isompiakin kaistaleita sinistä. Nyt saa kevät puolestani tulla!




Vuosi 2016 ilman uusia vaatteita on startannut todella hyvin. Olen ostanut kirpputorilta yhden paidan, farkkuleggarit, mekon kesäksi, juoksuhameen ja neuleen. Kaikki ihania ja yhteensä maksoin niistä n.20e, samalla summalla kaupasta ei olisi saanut yhtäkään niistä. En laske uusiksi vaatteiksi kankaista tehtyjä tai itse neulottuja vaatteita tässä haasteessa. ovathan ne toki uusia, mutta mielestäni hyvinkin eri asia kuin kaupan usein heikkolaatuiset vaatteet. Varsinkin kun kangaskaupan sijasta menee vierailulle äidin kaapeille ja lankoja tilaa ekologisempana vaihtoehtona. Lupailin teille aiemmin tekstiä puuvillasta ja sitä tulee kyllä, ehkä tosin vasta muuton jälkeen, kun jaksan kunnolla paneutua asioihin.

Oikein ihanaa ystävänpäivää ♥ 


ps. kuvat ovat äitini ottamia, ethän kopioi niitä(kään)!

10 kommenttia

  1. Vauuuu! Coronna-kuosi on yksi ehdotottomista suosikeistani enkä ole tajunnutkaan että se sopisi myös vaatteisiin! Ihana mekko, siis tosi sievä ja sievä on kantajakin! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulimme, että on kyse jostakin "halppis" kankaasta :D Kiitos kun valistit! Palasen poistosta ostimme ja nyt kun katselee Finlaysonin sivuja niin arvo onkin paljon suurempi. Rakastuin mekkoon kankaineen heti :) Oikein hyvää ystävänpäivää Jenna ja kiitos kauniista sanoistasi, lämmittää mieltä ❤️

      Poista
  2. Ihan älyttömän nätti mekko, ja sopii sulle täydellisesti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna! Ja oikein ihanaa ystävänpäivää ❤️

      Poista
  3. Voi miten herttainen ja sopii sinulle tosi kauniisti. Nätti vetoketju on kiva yksityiskohta mekossa. Sanohan äidillesi terveisiä, että hienoa jälkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos omasta ja äitini puolesta! :) Kaunis vetoketju tekee mekosta mielenkiintoisen myös takaapäin katsottuna, rakastan pieniä yksityiskohtia :)

      Poista
  4. Tosi nätti sun päällä ja tuo vetoketju on kuin pilkku iin päällä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lukijaksi liittymisestä, tulen heti vastavierailulle blogiisi :) Mekko on kieltämättä heti noussut suosikiksini :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥