Tampere: Sitko Pizza&Bar


Yövuorot ovat taas takana päin ja tänään pitikin unilta herätä aikaisemmin, koska huomenna onkin pitkästä aikaa aamuvuoro. Suunnitelmana olikin lähteä kahdeksi keskustaan katsomaan Lemmikkien salainen elämä. Ihme ja kumma sain itseni ajoissa ylös, vegekaupan kautta hakemaan vähän leffaeväitä ja siitä sitten nauttimaan elokuvasta. Elokuva oli ihan okei, mitä nyt melkein kaikki parhaat kohdat olivat trailerissa (kuten nykyään tuntuu aina olevan) ja oikeastaan ensimmäiset muutamat minuutit olin jo nähnyt trailerin muodossa. Jotenkin kaipaan animaatioissa aikuisille suunnattuja juttuja ja tietyllä tapaa yllätyksellisyyttä, tällä kertaa kumpaakaan ei oikein löytynyt. Toki on sitä paljon huonompiakin nähty ja tälläkin kertaa visuaalisesti elokuva näytti todella hyvälle! Kävisin mielelläni useamminkin leffassa, mutta Finnkinon lippujen hinnat ovat aivan törkeitä. Otimme päivälippupaketin, mutta senkin hinta oli noussut harmiksemme.


Tänään halusimme mennä syömään johonkin meille uuteen paikkaan ja ensimmäisenä mieleeni tuli Sitko Pizza&Bar, joka aukesi juuri sopivasti klo 16. Paikka on todella hyvällä maulla sisustettu, palvelu oli erinomaista ja pizza suorastaan taivaallista. Jos kaipaat rasvaista pizzaa niin suuntaa itsesi muualle, sen sijaan jos arvostat kunnon pohjaa ja tuoreita makuja niin tämä paikka on sinulle. Tuolta löytyy hyvä määrä erilaisia juotavia ja pizzoja monenlaiseen makuun. Itse otin vege pizzan (grillattu munakoiso, vuohenjuusto, pinjansiemen, pistaasipesto, balsamico) ilman vuohenjuustoa ja sain sen tilalle rucolan, sen lisäksi otin vielä vegejuuston (+1e). Pizzan pohja on hapanjuureen tehty ja aivan mielettömän makuinen, raaka-aineet maistuivat tuoreille ja yksikään maku ei jyrännyt toista. Maut erottuivat selkeästi toisistaan ja jopa tomaattikastike oli todella maukasta. Kalle otti kylmäsavulohipizzan ja oli myös erittäin tyytyväinen. Pizzan hinnat pyörivät hieman viidentoista euron alapuolella ja noin hyvästä pizzasta kannattaa maksaa. 

Paikka on hyvin tilava ja heti aloimme miettiä tuonne illanviettoa isommallakin porukalla, edukseen siellä on huomioitu niin vegaanit kuin keliaakikotkin. Sitkon löydät osoitteesta Näsilinnankatu 22. Sieltä saa tilattua sekä Foodoran että Woltin kautta taikka itse haettuna paikan päältä. 


Aukioloajat

Ma suljettu
Ti–To 16–22
Pe 11–24 (lounas 11-15)
La 12–24
Su 14–21

2 kommenttia

  1. Ihmettelen vähän samaa noiden "kokoperheen" animaatioiden kohdalla. Tuntuu että niissä alkaa toistua vähän samat kuviot mitkä on jo nähty moneen kertaan, eikä sitä yllätyksellisyyttä sitten löydy. Katsoin pari viikkoa sitten Zootropoliksen ensimmäistä kertaa ja se yllätti positiivisesti! Ehkä paras disneyanimaatio hetkeen.

    Pitäisi kyllä käydä testaamassa Sitko nyt vegejuustojen tultua :) En oo vielä ehtinyt/malttanut. Joskin napolin vegejuustot tuli jo testattua! Oli kyllä tosi hyvää sielläkin.

    Sitkossa oon käynyt kerran vain silloin joskus sen ensimmäisenä vuonna ja silloin pohja ei mielestäni maistunut mitenkään päätähuimaavan ihmeelliseltä. Pitää kuitenkin antaa uusi mahdollisuus ja käydä tässä joku kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen syönyt monenlaisia hapanjuureen tehtyjä pizzoja ja tuo oli ehdottomasti parasta! Toki jos sen maku ei mielytä niin sittenhän tuo paikka ei ole välttämättä paras valinta :) Meidän täytyy vielä Napoli käydä kokeilemassa, mutta Sitkoon tulemme suuntaamaan vielä monen monta kertaa :)

      Kävimme katsomassa myös Zootropoliksen elokuvissa ja se oli yllättävän hyvä, kivasti juoni ei ollut sitä mitä ekana tulee mieleen ja suorastaa yllätti! Parhaita viime vuosien animaatioita on ehdottomasti ollut Big Hero 6, joka oikeasti osasi koskettaa. Floppeja sen sijaan lyötyy lukemattomia ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥