Haaveeni on tehty toteutettavaksiEtte usko kuinka jänniä hetkiä täällä eletään, nimittäin varasimme juuri ensi kuuksi matkan Berliiniin! Kuten olen maininnut, en ole koskaan lentänyt ja jollakin tavalla kammosin pelkästään ajatusta siitä. Nyt kuitenkin tuli töissä otollinen aika (ja itselleni suuri tarve pikku lomalle) ja kun myös Kallella sopivasti joululomaa niin tarkistin saisinko muutaman päivän pekkasia käytettyä. Sain heti varmistuksen ja homma onnistui, saman päivän aikana olimme jo varanneet matkan. IIK!

Kaikki on minulle uutta, jännittävää ja samalla hieman stressaavaakin. Onneksi Kalle hoitaa kaikki käytännön järjestelyt ja nyt rupean pohtimaan miten paljon luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia juttuja saan tuotua matkalaukussa (jota ei vielä edes ole!!) ja mitä kaikkea hotellimme läheltä löytyy. Onneksi hotelli on ihan keskustassa niin kulkemaan pääsee kävellen ja ei tarvitse paikalliseen liikenteeseen pahemmin perehtyä. Happy Cow sivusto on jo auttanut sopivasti alkuun ruokapaikkojen sekä kauppojen suhteen ja tarjonta näyttää erittäin hyvältä. Pidennetty viikonloppu täältä tullaan! 

ps. onneksi on alle kuukausi jännittämistä, muutenhan tämä menisi aivan mahdottomaksi..

8 kommenttia

 1. Mahtava juttu! Tulee varmasti ihana reissu! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä odotan, en tiedä olenko enemmän hermona vai innostunut :D Onneksi tässä on vielä hetki aikaa sulatella ;) Kiitos kommentistasi Larissa :)

   Poista
 2. Ihanaa, Berliini on aivan huippupaikka, mun suosikkeja ehdottomasti. :) Nälkä siellä ei pääse yllättämään ja kantsii ehkä varautua ruumaan menevällä laukulla, jos haluat kosmetiikkaa mukaan. ;) Vahva peukku toki myös historiallisille kaupungin kohteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me käydään hakemassa yksi matkalaukku, enempää ei viitsi ottaa mukaan kun voi tulla muuten kalliiksi ;D Siellä on kyllä varmasti paljon nähtävää ja koettavaa sekä syötävää! :D

   Mukavaa viikonlopun jatkoa Eeva!

   Poista
 3. Berliinissä on kuulemani mukaan pitkät välimatkat, eli kannattaa niihin paikallisiin kulkuvälineisiinkin perehtyä. Ne on myös hauska keino nähdä paikallista elämää! Mukavaa reissua. :)

  https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsottiin hotellin olevan 2km päässä iha ydin keskustasta, joten mahdollisesti päästään kulkemaan jalan. Toki sitten paikan päällä nähdään mikä tilanne oikeasti on! Miehekkeen vastuulla on tutustua kulkuvälineisiin, sillä riittää hermot paljon paremmin kuin mulla tuollaisissa asioissa kun itse alan heti pingottaa ja hermoilemaan :D Kiitos Venla kommentistasi! :)

   Poista
 4. Oi! Berliini on mun lemppari Euroopassa. Ihan huippu paikka.

  Minttu, Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut Berliinistä niin paljon hyvää, toivottavasti uppoaa meihinkin :) Läheltä on helppo aloittaa matkailu ja katsoa mihin sitä sitten seuraavaksi suunnistaa. Kiitos kommentistasi Minttu! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥