Telenovela


Vuoden toiseksi viimeistä postausta viedään. Takana on upea vuosi ja palaan siihen vielä lyhyen vuosikatsauksen verran, mutta juuri tällä hetkellä minulla on mielessä tasan viikon päässä oleva Berliinin matkamme sekä eräs erittäin koukuttava televisiosarja tai ehkä oikea oppisemmin eräänlainen Telenovela - Jane the Virgin.

Keväällä koukutuin sarjaan aivan täydellisesti ja ahminkin ekan kauden jaksot vähän turhankin tiheään otteeseen. Tämä sarja on oikeaa tunteitten vuoristorataa ja se todella kahmaisi minut mukaansa, lopputuloksena kauheat vieroitusoireet kun toista kautta ei ollutkaan Netflixissä. Puhetta oli jollain keskustelupalstalla, että se tulisi vasta jossakin lokakuun paikkeilla (ei tullut). Huomasin myöhemmin toisen kauden alkaneen televisiossa, mutta missattuani ensimmäiset jaksot (myös katsomosta) jouduin odottamaan parempia aikoja Maanantaina kun ajoimme kotia kohti äitini luolta puhelimeeni tuli ilmoitus, nyt olisi toinen kausi vihdoin ja viimein tullut Netflixiin! 

Arvatkaapa mitä olemme tehneet viime päivät? Olemme yhdessä koukuttuneet tähän nopeatempoiseen ja ahh niin dramaattisen sekopäisen mahtavaan sarjaan aivan täysin. Kalle katsoi ekalta kaudelta pätkiä jaksoista, mutta kiitos toisen kauden ensimmäisen jakson kertaukset mihin ollaan jääty ollaan nyt kumpikin ihan messissä ja eilen(kin) katsoimme neljä jaksoa putkeen tuosta noin vaan. Varoitus siis sinulle, joka koukutut helposti; tämä vie mukanaan.


Ja mikä parasta, kolmas kausi pyörii tällä hetkellä taas telkassa (tosin taas ensimmäiset jaksot poistuneet jo katsomosta), mutta jatkoa on siis tulossa! Mikäli siis et jaksa turhaa diipa daapaa niin tässä sinulle sarja, jonka jokainen jakso on täynnä juonenkäänteitä, raivostuttavia valintoja, ilon kyyneliä sekä välillä suurta ihmetystä miksi. Ja mikä parasta, ensimmäisellä ja toisella kaudella on 22 jaksoa ja kolmannella 20, joten ainakin on mitä katsoa. Niin ja loppuun, tuo traileri on ihan hirveä eikä ole ollenkaan eduksi tuolle sarjalle!

Muita sarjan faneja? :D

4 kommenttia

 1. Toi on niin hyvä! Pompin riemusta, kun huomasin kakkoskauden Netflixissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisi vielä se kolmas kausi Netflixiin niin mua ei saisi irti telkasta enää millään ;D Kiitos kommentista Iina!

   Poista
 2. Intouduin tän teksin myötä vilkaisemaan sarjaa itsekin (olin nähnyt siitä joskus kyllä mainoksia) ja jäin siihen ihan koukkuun! Oon vielä aika alussa, mutta toi on kyllä ihan mahtava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti et jäänyt liian pahaan koukkuun ;) Jotenkin tuo on vaan niin mukaansa tempaava ja samalla aika vaarallinen sen suhteen, ei vain voi lopettaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥