Vuosikatsaus 2016


Vuoden viimeinen päivä tuntuu omalla tavallaan erittäin haikealta. Olen viettänyt ehkä upeinta vuotta elämässäni. Takana on suuria muutoksia, onnistumisen hetkiä, riemua ja suuria tunteitakin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uutta vuotta ja uusia kujeita. Ensi vuodelta toki odotan paljon; tiimariksi kouliminen alkaa, menemme ensimmäiselle matkalleni, kesäksi on suunnitteilla jo toinen ja ties mitä muuta vuosi tuo tullessaan. Blogista on tullut minulle yhä isompi ja tärkeämpi asia, johon haluan panostaa yhä enemmän. Nyt vielä nopea kertaus mitä kaikkea vuoteeni mahtui!

Tammikuussa aloimme suunnittelemaan asuntomme myyntiä tosissaan ja tavoitteena oli saada asunto myyntikuntoon kevään aikana. Toisin kävi, sillä helmikuun alussa asunto oli erittäin hyvällä tuurilla myyty ilman välittäjää, irtisanouduimme, löysimme unelmiemme vuokra-asunnon ja muutimme karkauspäivänä! Maaliskuun vietin työttömänä, mutta huhtikuussa aloitinkin jo extraajana nykyisellä työpaikallani. Kalle sai kevään lopuksi vielä opiskelupaikan ja töitä kesäksi myös itselleen.

Kesällä teimme töitä ja tein ensimmäiset yövuoroni ikinä. Yllättäen pidin yövuorosta todella paljon ja teinkin eräänä viikkona kuuden yövuoron putken. Kesällä aloin treenaamaan PT:n kanssa, juoksin pari kymppiä ja löysin vahingossa tieni nettilukioon. Siitä alkoi tieni kohti ylioppilaslakkia! Kesä meni vähän liiankin nopeasti ohitse, mutta toisaalta niinhän se tuntuu usein menevän. Sain kesän aikana myös paljon uusia ystäviä Tampereen suunnalta töiden kautta ja vihdoin alkoi tuntua, että tänne kannatti tulla!

Minut vakinaistettiin töissä syyskuun alussa ja pääsin opettelemaan uuden työpisteen, joka teki työstä heti paljon mielenkiintoisempaa. Syksyn aikana tuli hakuun myös tiimarin paikka ja kuten vähän aikaa sitten julkaisinkin niin sain sen. En vielä tiedä mitä haluan tehdä työkseni loppuelämän ajan tai mikä on se minun juttuni, mutta vakituisen työpaikan sekä lukion oheella on hyvin aikaa pohtia asiaa.

Vuosi oli myös ikimuistoinen vegaaniuden kannalta nimittäin uusia tuotteita tuli kuin sieniä sateella. Nyhtis ja härkis ovat meillä nyt vakkarituotteita, vegaanituotteiden saatavuus on parantunut huomattavasti ja nyt myös meillä Tampereella on oma Vegekauppa! Ei pidä unohtaa kaikkia ihania ravintoloita joissa olen käynyt ja esimerkiksi Kotipizzan vegaaninen pizza tuo hymyn huulilleni joka kerta. Jos joku olisi minulle väittänyt viisi vuotta sitten, että vegaaninen tuote ohittaisi broilerinsuikaleet myynnissä tai että Kotipizzasta saisi syötävää niin en olisi uskonut. Olkoot ensi vuosi yhtä ikimuistoinen vegaaneille kuin tämäkin!

Kiitos kuluneesta vuodesta ja jatketaan ensi vuoden puolella! ♥

4 kommenttia

 1. No sulla on kyllä ollut vaihtelua ja uusia haasteita vuodessa kerrakseen. :) Toivotankin vähintään yhtä tapahtumarikasta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa oli kyllä vuosi, jolla oikeasti oli väliä ja jonka tulen muistamaan varmasti aina. Uskalsin ottaa riskejä ja heittäytyä, mikä on minulle suhteellisen uutta. Onneksi kannatti! Ootan kyllä alkavaa vuotta innolla :) Kiitos Eeva kun olet kulkenut matkassani <3

   Poista
 2. Tsemppiä ja menestystä uuteen vuoteen �� Oli mukava olla matkassa tekemässä vuodesta 2016 sinulle hyvä ja mielenkiintoinen! T. Tiina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥