Aina mukanaLähdin siivoamaan käsilaukkuani ja asettelin tavarat esille, jotta näkisin mitä kaikkea sitä tulee aina mukana kannettua. Laukkuun mahtuu paljon kaikkea tilaihmeenä ja tässä on nenäliinoja lukuunottamatta minun perus varusteeni. Aina pitää olla huulirasvaa, kolikoita, yleisvoidetta, vesipullo, kynää ja paperia sekä hädän hetkelle myös syötävää. Myöskin kuvissa näkyvä Unicefin kokoon taitettava kassi on hyvä äkillisiä ostoksia varten sillä enemmän kuin mitään muuta kammoan muovikasseja ja varsinkin vaatekauppojen pikkuruisia kasseja, joiden jatkokäyttö on suoraan sanottuna mahdotonta. 

Yksi asia on viimeisen puolen vuoden aikana muuttunut kovinkin, sillä ennen en kantanut vesipulloa ikinä mukana ja  vettä kului silloin muutenkin vähemmän. Pitkän aikaa mietin eri mallisia ja merkkisiä vesipulloja, kävin Ruohonjuuressa katselemassa ja lopulta sopiva tuli vähän sattumalta vastaani. Sain DOPPER-juomapullon sen maahantuojalta ja väriksi valitsin turvallisesti valkoisen, vaikka värivaihtoehtoja löytyykin erilaisia. Ensi hetkestä alkaen siitä tuli suosikkini ja se onkin kulkenut mukanani joka paikkaan.

Dopper-juomapullot ovat valmistettu BPA-vapaasta kierrätysmateriaaleista valmistetusta muovista ja mikä parasta on vaihto-osia myös tarjolla. Käyttöiäksi yhdellä pullolla on arviolta 10 vuotta ja siinä säästääkin monta kertakäyttöpulloa ja suoraan rahaakin sen myötä, miksi maksaa pullotetusta vedestä kun saamme puhdasta vettä suoraan vesihanasta? Aluksi hieman jännitin miten pullon tiivisteet kestävät, mutta kuitenkin jännitys oli turhaa ja uskallan hyvillä mielin kantaa pulloa samassa kassissa puhelimen kanssa. Pullon erikoisuus onkin, että siitä saa myös juomalasin tarvittaessa ja koko komeuden voi pestä myös pesukoneessa. Pullo on aika kapea, mutta muuten se on kaunis ja designiltään yksinkertainen sekä varmasti erilainen!

Pulloja voi ostaa esimerkiksi Luotoshopista ja sieltä löytyy myös kauniita Soulbottlesin pulloja. Törmäsin Soulbottlesin pulloihin useampaankin otteeseen Saksassa ja kieltämättä ne ovat todella kauniita eri printteineen. :) 

Mitä ilman sinä et lähde mihinkään?


DOPPER-juomapullo saatu maahantuojalta 

2 kommenttia

  1. Mulla on myös ns "kestojuomapullo" aina ja kaikkialla mukana. Jano voi yllättää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä opin juomaan vasta paremmin kun aloin kantaa tuota pulloa aina mukana, jotenkin se visuaalinen puoli vaikuttaa minulla siihenkin :'D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥