Bette Box Green

luonnonkosmetiikka bettebox vegaani vegan konjac sponge lavera madara eko


Tilasin joskus muinoin jonkin aikaa LivBoxia ja lopetin sen havahtuessani mikromuovin ongelmista sekä luonnonkosmetiikkaan siirtyessäni. Kuitenkin kuten varmasti olette huomanneet  rakastan uusia tuotteita sekä yllätyksiä. Sain mahdollisuuden päästä tutustumaan ennakkoon Green Box laatikkoon ja hyvä etten kiljunut riemusta, tätä juuri olin kaivannut! Vaikka heidän sivuiltaan näkikin, mitä kaikkea paketti sisältää oli se silti minulle pieni yllätys huonon (tai valikoivan) muistini takia. Green Box on Bette Boxin (entinen LivBox) ekologisempi versio, joka on erikoiserä eli tämä tilaus on kertaluontoinen. Kuitenkin omalla kohdallani kiinnostusta olisi myös kuukausittaiseen, tai muutaman kuukauden välein tulevalle paketille (vink vink!).

Todennäköisesti mitä enemmän suosiota, sen paremmat mahdollisuudet jatkolle on. Kuten sanoin, sisällön näkee jo ennakkoon, joka oli pienoinen pettymys, mutta samalla sitä tietää tasan mitä postilaatikosta tulee. Kun sain laatikon käsiini olin oikeasti innoissani sisällöstä. Tuotteet ovat itsessään vegaanisia, mutta tässä tullaan taas siihen haluaako yritykseltä nimen Animalian listalle vai riittääkö luonnonkosmetiikan sertifikaatit sekä omat lupaukset, jotka monella yrityksellä ovat huuhaata. Minulle luonnonkosmetiikan sertifikaatit riittävät ja jokainen tekee tässä oman rajan vetonsa.

Paketti oli yllättävän pieni, mutta todella hyvä aloituspakkaus esimerkiksi luonnonkosmetiikasta kiinnostuneelle tai vaikkapa ystävänpäivälahjaksi. Minulle muutama tuote oli ennestään tuttuja, muutama täysin uusi sekä sellainen, josta olin kyllä kuullut, mutta jota en ollut koskaan kokeillut. Madara on luottomerkkini ollut jo vuosia ja paketti sisälsi heidän nokkosvoiteensa matkakokoisena, tämä on erittäin hyvä joka paikan tuote, josta olen kirjoittanut aikaisemmin täällä. Laveran tuotteet ovat myös perushyviä ja paketista löytyvä matkakokoinen sensitiv basis käsivoide tuleekin tällä hetkellä tarpeeseen. Hyviä käsivoiteita kun ei voi koskaan olla a) liikaa b) liian montaa, sillä niitä voi sijoitella helposti niin töihin lokeroon tai housujentaskuun kuin yöpöydälle tai käsilaukkuun. Käsivoide sisältää sheavoita ja vaikuttaa muutenkin sisällysluetteloltaan ravitsevalta sekä imeytyy todella nopeasti jättäen kädet pehmeiksi. Tämän voisin ostaa myös uudestaan!


Betteboxin Greenbox saatu blogin kautta
luonnonkosmetiikka bettebox greenbox vegaani vegan konjac sponge lavera madara ekoluonnonkosmetiikka bettebox greenbox vegaani vegan konjac sponge lavera madara eko


Kolmas matkakokoinen tuote on Korres merkin Guava Body Butter. Merkki on minulle uusi ja tämä oli ensimmäinen. josta en tiennyt onko tuote vegaaninen (tai eläinkokeeton) vai ei. Heidän nettisivuillaan lukee, että tämä sopisi vegaaneille. Nurmen greippi sokerivartalonkuorinta on ihanan raikkaan tuoksuinen ja piristävän värinen ja varmasti sopivaa aistikasta hemmottelua esim. saunan yhteyteen. Konjac sponge on minulle hyvin tuttu tuote monen vuoden takaa ja tälle annan lämpimän suosittelun, tämä helpotti yhteen aikaan omiani sekä avopuolison iho-ongelmia todella paljon ja oli kiva saada uusi vuoden tauon jälkeen. Tällä saa puhdistettua kasvot todella hellävaraisesti ilman nitinää ja natinaa. Tuote on kuitenkin henkilökohtainen, eli vaikka kuinka rakastaisit puolisoasi niin suosittelen hankkimaan omat. Näitä saa myös erilaisia niin rasvaiselle kuin kuivallekin iholle. :) Tämä oli yksi paketin suosikeistani ja olen varma, että moni muukin tulee tähän ihastumaan ellei ole jo sitä aiemmin löytänyt.

Tuote, jota olen halunnut jo pidempään kokeilla onkin viimeinen mitä paketista löytyy. Tuo hassu pinkki pisaran muotoinen Hyvän Olon Maailman Make-Up Blender oli oikeasti aika haluttu tuote omalla kohdallani. Näitä löytyy paljon eri merkkisiä ja olen kauhistellut hintoja jo tovin, mutta ainakin ensikokeilun myötä täytyy sanoa, että tällä saa kyllä hyvää jälkeä aikaiseksi! Vaikka käytänkin pääasiassa mineraalimeikkipuutereita niin meikkivoiteitakin löytyy ja ongelmanani on juuri ollut täysin tasainen levittyvyys. Yllätyksekseni tätä voi käyttää myös mineraalimeikkeihin ja aionkin kokeilla tätä seuraavalla kerralla. Mukana tuli vielä muutama näytepussi, joita pyrin aina käyttämään kun ollaan reissussa, säästyy sopivasti turhalta kantamiselta ja tulee ainakin kokeiltua :)


luonnonkosmetiikka bettebox greenbox vegaani vegan konjac sponge lavera madara eko
Green Box saatu blogin kautta, affiliatelinkki

2 kommenttia

  1. Kivaa, että on olemassa edes yksi kertaluontoinen vegaanikosmetiikan boksi Suomessakin. Sisältö ei ollut niin erikoinen, että olisin kuitenkaan itse tilannut (etenkin siksi, että kosmea on kaapit pullollaan jo ennestään). Mutta eivät tuotteet turhilta vaikuta ja toivottavasti ideaa viedään vielä eteenpäin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Todella toivon tälle jatkoa, sillä varsinkin yllätysboksit ovat kiva lisä arkeen ja aina voi epäsopivat tuotteet antaa ystävälle (tai äidille, kuten minä usein teen) :) Toivottavasti tämä ei jäänyt viimeiseksi ja ensi boksi olisi tosiaan vähän upitettu tästä, mutta suunta on jo hyvä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥