Pientä arjen luksustaMaanantaina on aika palata taas koneen äärelle hauskan, mutta väsyttävän viikonlopun jälkeen. Tuli juotua monen monta shottia ja drinkkiä, kuunneltua paljon erilaista musiikkia, tanssittu ja puhuttu synkistäkin asioista. Onneksi on ystäviä, onneksi on huolettomia hetkiä. Sitten tulee se aamu ja onni siitä, että voi herätä omasta sängystä ja ei ole kiire mihinkään. Päivä menikin todella laiskasti ja illalla katselin pientä laatikkoa, mihin olen kerännyt tuotteita hemmottelua varten. Yleensä se on ikkunanlaudalla Ihaan vieressä valmiina muistuttamassa, että jokainen päivä ansaitsee luksusta. 

Mitä tästä laatikosta sitten löytyy? Urtekramin Coconut sarjan vartalovoidetta. Hierontaöljyä Berliinin reissulta, joka tulee ikävä kyllä aika harvoin käyttöön. Urtekramin Coconut sarjan Cremedeodorantti, joka on sellainen ihan perushyvä ei fyysisille päiville. Yksi suosikeistani on Hurraw! merkin yölle tarkoitettu paksumpi huulivoide Moon Balm, jonka käytön unohtamisen kyllä muistaa aamulla. Oikeastaan usein ei kiireessä ehdi muuta käyttää kuin huulirasvaa ja sen vuoksi sen on hyvä olla esillä. 

Uusimpia tuotteita minulle on Ekovistan Helokkiöljy, jota olen nyt käyttänyt atooppisen ihon hoitoon noin kuukauden ajan. Ainoa mikä tuossa tökkii on haju, jota peittelen tehokkaasti muilla tuotteilla. Kuitenkin tehokasta tavaraa tuo öljy on ja tulen kirjoittamaan siitä myöhemmin oman postauksensa sekä Ekovistan Sheavoista, joka on aivan ykkönen pehmeän koostumuksensa ansiosta! Green Boxin mukana tullut Korresin vartalovoide on tällä hetkellä ollut se, jonka avulla olen tuota helokkiöljyn hajua peitellyt ja yhdistelmä on oikeastaan iholla todella hyvän tuntuinen. Ja ei pidä unohtaa Sheavoita Natural Goods Companylta, joka on ollut todella kätevässä pienessä rasiassa ja ihan perushyvää tavaraa. Sitä tulee laitettua niin pahimpiin ihottuma kohtiin kuin kuiville kantapäillekin. Alkuun se oli todella kovaa, mutta nyt kun tietää ja taitaa niksit on sen käyttö helpottunut.

Tällainen hemmotteluboksi löytyy minun jokapäiväisestä käytöstäni ja odotankin innolla muutaman tuotteen loppumista, jotta saataisiin uusia varastojen kätköstä tilalle. 

Millaista hemmottelua sinä annat itsellesi arjen pyörteissä?
Ekovistan öljy on saatu blogin kautta, affiliatelinkki

2 kommenttia

 1. Oi, onpas ihana ajatus tuo hemmotteluboxi! Täytynee kerätä itsellekin tuollainen hitaita päiviä varten :)

  Ps, eräs blogini lukija vinkkasi mulle, ettei mun blogin päivitykset enää näkyneet hänen blogifeedissään nimen- ja osoitteenmuutoksen jälkeen. Jos huomaat, että mun päivityksistä ei enää tule ilmoitusta, kannattaa poistua lukijoista ja liittyä uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni hemmottelu jokaiseen päivään tekee arjesta paljon mukavempaa, kerää itsellesi ihmeessä suosikkituotteistasi samanlainen!

   Joo hei huomasin muuten tuon kun tein haastettasi, silloin jouduin etsimään fb:n bloggaajien ryhmästä uuden osoitteesi kun en muuten sitä löytänyt millään. Tein tuon kikan ja sitten alkoi taas näkymään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥