Booja Booja - Tryffelien aatelia

booja booja tryffeli truffles suklaa luksus luomu vegaaninen vegan nautinto


Rakastan hyvää suklaata ja mielestäni suklaasta pitää löytyä sävyä, pehmeyttä ja syvyyttä. Olen enemmän laadun kuin määrän kannalla ja olen myös valmis maksamaan aina välillä pienestä luksuksesta.  Vaikka ennen en ollut suklaan perässä juoksija niin jokin on muuttunut. Varsinkin viime viikkoina suklaa ja herkut ovat maistuneet vähän turhankin hyvin. En tiedä onko se aikuisen makeannälkä joka on minuun iskenyt vai mukavuudenhalu, sillä onhan se kivempaa syödä hyvää suklaata salaa kirjaa lukiessa kuin hikoilla spinning tunnilla. Vuosien karttuessa olen oppinut raavaan totuuden siitä, että mitä vanhempi on sitä selkeämmin se suklaapatukka piirtyy jenkkakahvaan. Pikkuhiljaa minun oikeasti täytyy alkaa kaivamaan juoksukengät kaapista ja pohtia strategiaa salaa hiipineitten kilojen karistamiseen, mutta ensin elämästä täytyy nauttia!

Sydämeni on tällä kertaa vienyt Booja Booja:n tryffelit. Näistä löytyy kahta eri vaihtoehtoa jokaisesta Vegekaupasta; Pinkin rasian Selection nro 2 lajitelma, josta löytyy kolmea eri makua sekä Oranssin rasian sisälle kätkeytyvä Almond & Sea Salt Caramel. Ostin itselleni tuon Selection nro 2 lajitelman, josta löytyy maut Almond & Sea Salt Caramel, Hazelnut Crunch sekä Rhubarb & Vanilla Fool. Tällä tapaa pääsin kokeilemaan, mikä olisi mahdollisesti se minun juttuni ja vastaus oli aika selkeä, sillä tuo Hasselpähkinä crunch oli aivan ykkönen! Sen sijaan Kalle liputti mantelitryffelin puolesta, jota saa tosiaan omana rasianaan. Näissä pienissä rasioissa on kuusi tryffeliä ja hintaa Tampereen Vegekaupassa oli 5,50€. Jos lähdette näitä vartavasten hakemaan Vegekaupasta niin kannattaa laittaa FB:n puolella vielä kyselyä, että onhan näitä jäljellä sillä nämä ovat törkeän hyviä ja en varmasti ole ainoa, joka on menettänyt sydämensä näille!


booja booja tryffeli truffles suklaa luksus luomu vegaaninen vegan nautinto
Booja Boojan suklaatryffelit ovat käsityönä valmistettuja, luomuja, vegaanisia sekä gluteenittomia ja moneen kertaan palkittuja. Vaikka rasiassa ei montaa kappaletta olekaan niin näillä saa sellaisen makuelämyksen, että oksat pois. Ei se määrä, vaan laatu! Nämä olivat muuten kaikkea sitä mitä suklaalta halusinin; täyteläisiä, pehmeitä ja mausta riippuen syvyyttäkin löytyi sopivasti. Juuri täydellisiä kahvin kanssa, jaettavaksi rakkaan ihmisen kanssa tai lahjaksi. Itse pilkoin nämä osiin ja nautimme yhdessä Kallen kanssa ♥


Oletko kokeillut jo näitä luksus tryffeleitä? 

2 kommenttia

  1. Noita tekis mieli kokeilla jo ihan pelkän laatikon perusteella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Jos satut näitä kokeilemaan niin kerro mitä tykkäsit <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥