Miehen valinta: Tervasuolasaippua

suolasaippua carita cosmetiikka turve terva kotimainen avainlippumerkki


Meillä hurahdettiin täysin Carita Cosmetiikan suolasaippuoihin muutama kuukausi takaperin saadessani niitä kokeiluun. Sain niillä avun kutiavalle atooppiselle iholleni ja käytän niitä edelleen päivittäin niin kasvoille kuin vartalollekin. Edellinen postauksen suolasaippuoista löydät täältä. Edelleen kasvojeni iho on todella hyvässä kunnossa ja oikeastaan huomaan, että jos kokeilee vaihtaa suolasaippuaa pois niin iho reagoi todella nopeasti, sama vartalon kanssa. Miksi siis vaihtaa, kun homma toimii!  Siinä missä nestemäinen saippua kuluu nopeasti, on pakattu muovipakkaukseen ja sisältää suurilta osin vettä, on suolasaippua ekologinen ratkaisu jolla säästää rahaa pitkäkestoisuutensa vuoksi. Carita Cosmetiikan suolasaippuat ovat kotimaisia, vegaanisia ja saaneet myös avainlipun, joka löytyy uusista pakkauksista!

Minulla on tapana saunassa levittää suolasaippuaa koko vartalolle ja antaa sen vaikuttaa viidestä kymmeneen minuuttia ennen pesua. Tämän voisi luulla kuivattavan ihoa, mutta koska nämä suolasaippuat sisältävät paljon ihoa helliviä kasviöljyjä ja yhdistettynä suolan desinfioivaan vaikutukseen nämä ovat hoitaneet ihoni huippu kuntoon. Toki edelleen rasvaus tai öljyäminen on tarpeellinen, mutta yhtä helppoa talvea minulla ei ole ollut aikoihin. Saunassa olemme nyt käyttäneet erityisesti ihanaa Tervasuolaa, jonka tuoksu on ihan mieletön. Terva tuoksuna tuo paljon muistoja mieleen ja se on aina kuulunut suosikkeihini. Tämä saippua sisältää öljyjen ja suolan lisäksi myös aitoa suomalaista hautatervaa, joka tuo saippuaan sen upean tumman värin sekä huumaavan tuoksun. Saunassa olen pessyt tällä Kallen selkää ja jo muutaman kerran jälkeen sekä selän että rintakehän alueen ihon epäpuhtaudet ovat ensin rauhoittuneet ja sitten melkein hävinneet kokonaan kuin tuhka tuuleen! En lupaa tämän ratkaisevan kaikkia iho-ongelmia, mutta meille tämä on huippu. :)


saippuat saatu blogin kautta
suolasaippua carita cosmetiikka turve terva kotimainen avainlippumerkki


Uskoisinkin tuon tervasuolasaippuan olevan miesten mieleen tuoksunsa ja hoitavuutensa puolesta. Toki suolasaippuoista kaikki sopivat varmasti sekä miehille että naisille, mutta jos halutaan miehisempää tuoksua niin muutama erityinen voisi olla miesten mieleen Tervasuolan lisäksi. Kuolleenmeren muta sopii niin kasvoille kuin vartalollekin sekä raikas metsäisiä eteerisiä öljyjä sisältävä Turve-Aktiivihiili. Toki hyvä valinta herkemmälle iholle on Naturel, jossa ei ole hajusteita. Kunhan tuo jo pitkään kestänyt Kuolleenmeren muta loppuu niin kokeilen seuraavaksi kasvoille tuota Turve-Aktiivihiiltä, josta lukee Carita Cosmetiikan sivuilla lupaavan kuuloisesti näin:

"Sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Ylivertaisia ainesosia tässä suolasaippuassa ovat suomalainen kallioturve ja hienoksi jauhettu aktiivihiili. Turve ja aktiivihiili imevät tehokkaasti epäpuhtauksia ja haitallisia aineita iholta samalla edistäen ihon kimmoisuutta, kosteutta ja pehmeyttä. Turve ja aktiivihiili myös vilkastuttavat pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa sekä lievittävät erilaisia ihon ongelmia. Tuoksuina aidot metsäiset eteeriset öljyt: Mänty, kuusi, kataja ja rosmariini sekä minttu."
suolasaippua carita cosmetiikka turve terva kotimainen avainlippumerkki miehekäs iho vartalo suola saippua


Jotta saataisiin myös miehekkäämpi ote tähän postaukseen niin Kallen suosikit ovat Tervasuola sekä Turve-aktiivihiili, joten niistä voisi olla miehenä helppo aloittaa. Tästä postauksesta lähtien kuullaan välillä myös Kallen suosikkeja ja nämä postaukset tunnistat Miehen valinta otsikosta. Jos jokin tietty aihe kiinnostaa niin laita ehdotuksia tulemaan! Perjantaisin on muuten mahdollista Nurmijärven suunnalla liikkuville käydä ostamassa kakkoslaatuisia saippuoita sekä kanttipaloja edullisempaan hintaan, kurkkaa tarkemmat tiedot täältä

ps.  Carita Cosmetiikan verkkokaupasta saat ilmaisen postituksen ostaessasi kolme suolasaippuaa!

Oletko kokeillut jo suolasaippuoita ihonhoidossa?


Suolasaippuat saatu Carita Cosmetiikalta kokeiluun

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥