Supermessut 2017

supermessut tampere hamampyyhe lina omana


Kävin eilen pyörähtämässä bloggaajana Tampereen Supermessuilla. Tämän vuoden Supermessujen teemoja olivat Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, Keräily sekä uutuutena Design- ja käsityötori. Viime vuonna messuilla pyörähtäessä aika kului hyvin kotimaan matkailun puitteessa, joten sen vuoksi otin tänä vuonna focuksen muualle. Itseasiassa Design puoli oli se, joka tällä kertaa sai minut innostumaan messuista ja hyvä niin, sillä siellä riitti ihasteltavaa! 

Messuilla on mukavaa vain katsella ja pyöriä, ihan vain fiilistellä tunnelmaa. Oikeastaan yllätyin eniten siitä, miten ihmisiä riitti todella runsaasti puoli tuntia ennen sulkemisaikaa, sitten vasta hiljeni. Suurimman osan ajasta vietin Design- & Käsityötorilla, jossa tuli juteltua hyvin paljon ihmisten kanssa. Niin moni ihminen jäi mieleeni tuotteidensa kanssa, että niistä pakko esitellä muutama.

Pääsin vihdoin ja viimein tutustumaan tarkemmin Hamam-pyyhkeisiin! Näistä olin ennen lukenut ja kuvista ihastellut, mutta messuilla pääsin juttelemaan niiden maahantuojan kanssa ja kokeilemaan miltä ne tuntuvat käteen. Olen todella rakastunut niiden pintaan, käyttömahdollisuuksiin ja ominaisuuksiin. Sainkin kotiin kokeiluun ihanan turkoosin pyyhkeen ja käsipyyhkeen, josta kuulette pian! Jos aihe kiinnostaa niin käy jo kurkkaamassa heidän sivunsa http://www.lina.fi/ . Toinen keiden kanssa tuli juteltua pidempään on kauniita valaisimia tekevä Tamperelainen Designverstas Omana. Olen heidän korujaan aiemmin jo nähnytkin, mutta en tiennyt että ne ovat saaneet ideansa heidän valaisimestaan Salamatkustajasta.  Aloin jo haaveilemaan ruokapöydän valoksi Kulinaristia, eikö se olekin kaunis?

Tuoksuttelin Taru Luonnonparfyymit merkin parfyymeja, joiden tuoksut ovat vegaanisia ja luonnonmukaisia. Ihastuinkin niistä yhteen, Siddharthaan, joka on ihanan mausteinen mutta silti kevyt tuoksu, sellainen jota voisi nuuhkutella ranteesta vähän väliä. Minulle on todella vaikeaa löytää sopivia tuoksuja, sillä olen suoraan sanottuna aika nirso, mutta tämä oli todella kiva! Tarun verkkokaupan löydät täältä. Käsitöitä oli messuilla moneen makuun ja erityisesti mieleen jäi Namia Design, jonka kuosit olivat todella kauniita. Messuilla ei tullut paljoa shoppailtua, vaikka alkuun olinkin ajatellut sieltä parvekkeelle taimien hankkimista. Lopulta kotiutin suuren vertailun jälkeen muutaman tomaatin taimen sekä basilikan niille kaveriksi. Nyt täytyy pitää peukut omien pikkuisten kasvienalkujen kanssa, että lähtisivät kunnolla kasvamaan ja vahvistumaan. Ehkä me vielä saadaan kesällä omia mansikoita. 

Kaiken kaikkiaan messut olivat onnistuneemmat kuin viimeksi ja itseasiassa olisin siellä viihtynyt pidemmänkin aikaa. Jos ei muuta niin nyt tuntuu kevätkausi kunnolla avatulta, vaikka sää ei vieläkään ole sen mukainen. Jos viime vuoden katsaus messuista kiinnostaa niin löydät sen täältä

4 kommenttia

 1. Hmm, parfyymit pitää tsekata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarulta pitäisi pian tulla verkkokauppa, kannattaa pistää viestiä hänelle jos ei löydy :)

   Poista
 2. Taru Luonnonparfyymit verkkokauppa löytyy nyt täältä: https://holvi.com/shop/TaruLuonnonparfyymit/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥