Kolmen Kaverin Kookos&Ananas

3 kaveria kolmen kaverin jäätelö vegaaninen icecream kookos ananas pina colada kotimainen


Onko sinulla kokemusta kielen hajoittamisesta vain sen takia, että jokin on niiiin hyvää? Luulin kirpeiden karkkien ahmimisen kostautuvan pahiten maailmassa, mutta olin väärässä. Satuin löytämään meidän K-Supermarketista viimeisen purkin Kolmen Kaverin Jäätelön uutta vegaanista jäätelöä makua Kookos-Ananas. Vaikka en ole jäätelön ylin ystävä oli minun pakko kotiuttaa tuo purkki, sillä koskaan ei voi tietää milloin tulee seuraava mahdollisuus. Kolmen Kaverin vegaanisista jäätelöistä olen maistellut myös toisiakin makuja (Piparminttu & Suklaa ja Suklaa & Pähkinäkinuskikastike) ja todennut ne erittäin hyviksi. Jollakin tapaa siis asetin riman korkealle, mutta turhaan sillä tämä Kookos-Ananas on aivan törkeän hyvää!

Mieleeni tuli heti ensimmäisenä Piña Colada ja olin rakastunut. Tuo kookos on aivan törkeän hyvää ja söisin sitä pelkästään purkillisen sellaisenaan, Kookos maistuu oikeasti kookokselle ja se on todella kermaisaa ja syvän makuista ja ananas tuo siihen todella kivaa kirpeää vibaa. Raikas ja koukuttava yhdistelmä! Ja iso peukku koostumuksesta, sillä se on todella kohdallaan. Ainoa pieni haitta omalla kohdallani on tuoreelle ananankselle allergia, joka sai kieleni rikki alta aikayksikön. En välittänyt, söin silti melkein purkillisen kerrallaan ja kärsin siitä vielä pari päivää jälkikäteen kipeän kielen kanssa. Oli täysin sen arvoista ja tätä tullaan meillä syömään kesällä varmasti monen monta purkkia!

Kiitos 3 Kaveria kun teitte näin ihanan vegaanisen jäätelön 


Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Pinterestistä.


3 kaveria kolmen kaverin jäätelö vegaaninen icecream kookos ananas pina colada kotimainen

Ihanaa pääsiäistä ♥

4 kommenttia

 1. Ihanaa pääsiäistä! Juuri eilen kaivelin oman K-Supermarketini jäätelöaltaasta yhden ainokaisen purkin tätä jäätelöä, joku oli pantannut sen kaikkein alimmaiseksi. Voittajafiilis, kun purkki löytyikin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittajafiilis oli täysin ansaittu, kerrankin kaivelu kannatti! Nyt vain herkuttelemaan :)

   En olisi ikinä uskonut tätä löytäväni meidän kaupasta ja vaikka ei mieli tehnytkään jäätelöä otin sen ahneuksissani.. :D Toivottavasti tuota löytyisi noin helposti jatkossakin ;)

   Poista
 2. Muutama viikko sitten söin iltapalaksi tuoretta ananasta ja muita hedelmiä, ja jotenkin niihin oli vain niin kova himo että vaikka koko suuta "kirveli", oli pakko hakea vielä ensimmäisen satsin jälkeen lisää! Fiksua :D Tota jäätelöä pitää ehdottomasti kokeilla kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söin itseasiassa Kallen isällä ensimmäistä kertaa tuoretta ananasta, joka ei kirvellyt yhtään! Syy taisi olla siinä, että se oli todella kypsää ja samalla ihanan makeaa ilman kirpeyttä. En tosin uskalla silti kotiin ostaa, sillä tulee syötyä sitä kerralla liikaa kirveli tai ei :) Onneksi hedelmien himo on vain hyvästä <3 Toivottavasti löytäisit jäätelöä pian, meillä sitä oli itseasiassa tullut jo lisää kauppaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥