Bomb The Sheening palashampoo

vegaaninen palashampoo bomb cosmetics


Luonnonkosmetiikassa vaikein ostos on aina shampoo. Nyt tein ensimmäistä kertaa pitkään aikaan poikkeuksen ja ostin ns. normaalia kosmetiikkaa olevan shampoon, joka toki on kuitenkin vegaaninen. Sitä toivoo shampooltaan paljon; sen pitää pestä kunnolla ja olla kuitenkin samalla hellä. Myös hiustenpesuvälin pitäisi olla enemmän kuin yksi päivä, ainakin minä en halua lotrata joka päivä suihkussa. Kun i+m Naturkosmetiksin shampoo loppui halusin kokeilla pitkästä aikaa palashampoota ja päädyin kokeilemaan Vegekaupasta saatavaa  Bomb Cosmeticsin Bomb The Sheering palashampoota. Tuoksu oli tässä ihan sika kiva, mm. tropiikin hedelmiä, bergamottia ja sitruunaruohoa, todella raikas ja pirteä!


vegaaninen palashampoo bomb cosmetics
vegaaninen palashampoo bomb cosmetics


Mitä tulee käyttämiseen niin shampoopalaa vaahdotetaan käsien välissä ja itse vaahdolla pestään hiukset. Tällä saakin todella tehokkaasti hiukset puhtaiksi ja näin luonnonkosmetiikan käyttäjänä tuntuu että helposti liiankin natiseviksi jos shampoota oli liikaa. En tätä jokaisella pesulla ole nyt käyttänyt vaan enemmänkin silloin tällöin tehokkaampaan puhdistukseen tarpeen mukaan. Todella herkälle päänahalleni tämä on ehkä liikaa jos joka päivä pesee, mutta tällä olen saanut pesuväliäkin pidennettyä. Tuoksu on pestessäkin aika ihana ja jää vienosti hiuksiin. Oli myös virkistävää kokeilla välillä muutakin kuin luonnonkosmetiikkaa, sillä vaikka luonnolliselta puolelta löytyykin ihan kelpo vaihtoehtoja niin jotakin tuntuu välillä puuttuvan. Palasaippua on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin purkkiin pakattu nestemmäinen shampoo ja ainakin omassa käytössäni tuntuu ettei tämä palashampoo hupene vaikka kuinka sillä pesisi. Koen siis saaneeni rahoilleni vastinetta, sillä hintaa tällä oli 5.99€ .

Jos etsit pelkästään vegaanista vaihtoehtoa niin tämä voisi olla mukava, mikäli tuoksulliset versiot ovat mieleesi sillä näissä hajusteet ovat aika voimakkaita! Kyseinen Bomb the Sheening palashampoo ja sen kaverit löytyvät Vegekaupan verkkokaupasta tai suoraan Bomb Cosmeticsin omasta verkkokaupasta. Omani ostin Tampereen Vegekaupasta ja suuren suosion takia ne ovat loppuneet, mutta lisää on tulossa! Saatavuutta pystyy seuraamaan Vegekaupan verkkokaupan kautta tai esimerkiksi Tampereen Vegekaupan facebook-sivuilla, jossa tiedoitetaan hyvin uutuuksista :)

Viikon loppuun asti on vielä aikaa osallistua arvontaan

8 kommenttia

  1. Mä oon käyttänyt aiemmin Lushin palasaippuoita (ns. semi-luonnollisia) ja alussa ne toimi tosi hyvin. Itsekin pesen toisinaan vuorotellen myös tavisshampoolla hiukset, joten laitetaas tämä muistiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen jotenkin missannut tuon ihmisten Lush innostuksen, Saksassa käydessä hinnat oli samoja kuin Suomessakin ja ostin äidille tulijaisiksi vain pari kauden palasaippuaa, jotka olivat alennuksessa. Tämä Bombin palashampoo oli kyllä mukava yllätys :)

      Poista
  2. Oon käyttänyt myös Lushin palasaippuoita/shampoita, enemmänkin kun toinen samassa taloudessa osti niitä niin sai siinä siivellä kokeilla, mutta niiden voimakkaat hajut oli kyllä vähän liikaa mun nenälle ja silmille, joten jäi vähän kokeilu siihen...

    Itse tykkään miedon tuoksuisista pesuaineista, ei haittaa jos on jokin hentoinen raikas haju, mutta usein tuollainen kukkamyrsky tms. on vähän liikaa. Ei oo sitten vielä osunut kohdalle mitään sopivaa. Joten vinkvink hajuherkkäystävälliset pesuaineet ;)

    Miten muuten palashampoon säilyttämisen kanssa? Oon niin napelo että en meinaa oikein keksiä hyvää säilytyspaikkaa niille suihkussa, kun jos se saippua kokoajan kastuu niin sehän vain kuluu ihan turhaa. Mutta toisaalta ei viitsisi rasiassakaan kuljetella edestakaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm hajuherkkäystävälliset pesuaineet, mieleen tulee eräs jonka olen juuri korkkaamassa (tästä varmasti lisää myöhemmin, mutta kerron vasta kun olen käyttänyt hetken aikaa, että oliko hyvää!) sekä i+m Naturkosmetiksin sensitiv sarjan vartalovoide (miedon vaniljainen) ja suihkugeeli. Kummatkin ihan huippu tuotteita! Näistäkin on postausta tulossa :) Niin ja toki nuo Carita Cosmetiikan suolasaippuat, joista esim. se natural versio on tuoksuton!

      Meillä on suihkussa sellainen teline lattiasta kattoon systeemillä, jonka ylimmällä hyllyllä pidän palasaippuat, siellä ne ovat säilyneet tosi hyvin ja kun on ritilä niin ei jää kosteaksi. Toki sen sijaintikin on sellainen ettei sinne ylimpään vettä pahemmin roisku mitä nyt käsistä kun sinne huitoo :D

      Poista
  3. Mielenkiintoinen tuote! Kuulostaa tutulta tuo kuinka normishampoot tuntuvat nykyään pesevän liiankin puhtaiksi. Olen tykännyt ihan hirmuisesti Farfallan shampoosta, mutta sekin on tosiaan niin mieto että moni muu shampoo tuntuu nyt liian tujulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tää ihan ensimmäisellä pesukerralla tuntui aika tujulta, mutta annostelin vähän turhan ronskisti innostuksissani :D Sen verran "hyvin" tämä tosiaan puhdistaa etten ihan joka pesulla viitsi, ettei päänahka ala taas oireilemaan. Kuitenkin silloin tällöin ja varsinkin jos on tullut käytettyä kuivashampoota tai muita tuotteita hiuksille niin luotan tähän palashampooseen. Tämä oli kyllä todella positiivinen kosketus kyseiseen merkkiin :)

      Poista
  4. Olen vieläkin kovin katkera siitä, ettei Vegekauppaa ole Porissa :D Toisaalta ihan hyvä silti, voi olla, että kaikki rahat sinne menisi, kun oikein innostuisi testailemaan tuotteita.

    Ja ihanan näköinen ja hyvin kuvailtu pikkusaippua! Jos uskaltaisin hylätä elvyttävän tehoshamppooni, voisin laittaa tuollaisen jopa tilaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt hei vaan reissua Tampereelle ja on siellä Helsingissäkin, jos tatskareissulla himottaa herkut ;) Onneksi tosin löytyy tuo verkkokauppakin! Osta ihmeessä kokeiluun, jos ei nyt edellisen syrjäyttäjäksi niin ainakin vaihteluksi :) Tässä ainakin tuo tuoksu on ihanan pirtsakka!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥