Vegobox Toukokuu

vegobox vegaaninen herkkuboksi vegaani herkku toukokuu hummus chips eat real fazer trek patukka


Kuukaudessa ollaan tultu siihen pisteeseen, että toinen Vegoboxini on saapunut ja korkattu. Kyseessä on boksi täynnä vegaanisia syötäviä (herkku painoitteisesti) ja ensimmäisen kappaleeni oltua pettymys ei minulla ollut suurempia odotuksia tämänkään suhteen. Edelleenkään hinta-laatu suhde ei ollut kohdallaan, mutta jollakin tapaa tämä oli kivempi kuin ensimmäinen.

Tällä kertaa sisältä löytyi (taas) pieni pussi Fazerin karkkeja, tällä kertaa kirpeitä Tutti Frutteja. Ihan kivoja, voisin jopa ostaa näitä uudestaankin joskus. Ennestään tuttu tuote oli Eat Realin Hummus sipsit, jotka ovat toki ihan törkeän hyviä, mutta tämä minipussi lähinnä huvitti. Näitä muuten saa aika hyvin nykyään kaupasta kuin kaupasta ja jokaisesta mausta olen pitänyt, varsinkin juustonaksut ovat älyttömän hyviä! Suolaiselta puolelta tuli myös Sweet & Salty poppareita, joka ei saanut meiltä kummaltakaan hyväksyntää. Trekin Coco Oat patukka oli hyvä ja kyseiseltä merkiltä olen ennenkin patukoita syönyt.


vegobox vegaaninen herkkuboksi vegaani herkku toukokuu hummus chips eat real fazer trek patukka
vegobox vegaaninen herkkuboksi vegaani herkku toukokuu


Suurin yllättäjä oli Nakd merkin Colarusinat, jotka olivat ihan törkeän hyviä! Merkki oli jälleen minulle entuudestaan tuttu, mutta ei aiemmin ollut minua vakuuttanut. Näitä voisin ostaa uudestankin! Ruotsalainen kauraproteiini ei ole vielä tullut testattua, mutta kotimaista puhtikauraa meillä sen sijaan ollaan kokeiltu ja todettu hyväksi esim. smoothieissa. Uusia tuttavuuksia minulle olivat nuo popparit, Urban Fruitin kuivatut hedelmäpalat (jotka olivat aika hyviä!) sekä Ekorrens Ekologiska merkin tummasuklaa mustikka crunch:lla, joka oli myös ihan toimiva tummaksi suklaaksi.

Lopputuloksena totean, että paketti oli kivempi, mutta edelleen todella pieni.

3 kommenttia

 1. Oijoi, onkohan noita Fazerin nameja jo kaupoissa täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha sanoa, täytyy katsella seuraavalla kauppareissulla! On myös hassua, että iHerbissä myydään Pandan vegaanisia mansikkalakuja (tai jotakin sinne päin) , mutta Suomessa ainakaan yhdessä välissä ne eivät olleet vegaanisia :D

   Poista
  2. Jep, Panda myy ulkomaille paljon sellaista mitä ei Suomessa myydä, ns. terveyslakuja ja muuta kuin mustaa lakritsia. Mutta luulen että ne ovat ihan eri eriä mitä ulkomaille tehdään ja niissä on myöös vegan-merkinnät. Tehtaanmyymälästä niitä joskus löytyy... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥