Sanomalehtiä ja neilikoitaElämme muuttolaatikoiden, sanomalehtien ja pienen kaaoksen keskellä. Kun alkaa laskemaan päiviä muuttoon se onkin jo aika lähellä. En stressaa työpaikan saamisesta, en edes siitä mitä haluan tehdä. Haluan olla avoin ja avartaa mieleni uusille asioille. Hakemuksia laitan aika tiuhaan tahtiin hyvin erilaisiin paikkoihin, ja jos pääsen haastatteluun se on jo pieni voitto. On itseasiassa aika inhoittavaa, miten monesta paikasta ei vastata millään lailla. Eilen sain yhden aika ihanan viestin, en saanut töitä, mutta hakemustani kehuttiin todella paljon ja muutenkin jäi todella kiva fiilis!
Kunnon aamupalalla laitetaan päivä kivasti käyntiin! Valtava kupillinen kahvia, täysjyväkaurapuuro mustikoilla, saksanpähkinöillä ja foodinin ihanalla kookosmannalla. Normaalisti kaipaan makeutta puuroon, mutta tänään tämä oli juuri hyvä. Itseasiassa mulla on tuo saksanpähkinä-mustikka yhdistelmä ollut viime aikoina aika kovassa käytössä, menee kivasti rahkaan, puuroon tai jälkkäriin. Milloinkohan totaali kyllästyminen tulee? Kova uho olisi Tampereella alkaa syömään heti terveellisemmin ja alkaa taas liikkumaan enemmän. Aika näyttää tässäkin kohtaa mitä tuleman pitää, mutta kieltämättä uudet lenkkipolut houkuttelevat todella paljon.
ps. en usein osta kukkia, mutta kaipasin hieman väriä tähän verhottomaan laatikkovaltakuntaan, olen nyt joka ikinen päivä huokaillut miten kauniita nuo neilikat ovatkaan! 

6 kommenttia

 1. No just tänään harmittelin ettei vielä ens viikolla päästäkkään lenkille! :D

  VastaaPoista
 2. Pöh, munkin mielestä on kyllä inhottavaa kun ei edes vastata :/ Edes automaattinen pahoitteuviesti olisi jotain... Toivottavasti työnhaussa kuitenkin tärppää ja onnea muuttoon! :) Munkin pitäisi kyllä uskaltautua kokeilemaan tuota kookosmannaa, olen kuullut aivan liikaa hyvää tuosta ihmeestä, mutta joku vielä mietityttää... :D Mukavaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muutamia automaattisia on tullut, ainakin tietää ettei odota sieltä suunnasta enää muuta. Olisi itseasiassa pitänyt alkaa heti kirjaa mihin on laittanut hakemusta, tässä vaiheessa kun niitä on mennyt yli 50 kappaletta eri paikkoihin alan olla jo aivan sekaisin. Kookosmanna on todella hyvää ja jos ei ihan joka päivä käytä niin kyllä tuo purkki kestää aika hyvin. (paitsi jos innostuu maistelemaan lusikalla, kuten minä :D ) Oikein ihanaa viikonloppua Sofia! :)

   Poista
 3. Tsemppiä muuttoon ja uusiin tuuliin! Onpa kauniit ja raikkaat kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Nyt alkaa sisustuskärpänen iskemään ja kukat kuuluvat asiaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥