Nurinkurinen arki


Uskokaa tai älkää tämä yöviikko on mennyt todella hyvin! Jopa niin hyvin, että otin ylimääräisen vuoron (ylityötunnit on aina jees) vielä perjantai - lauantai väliselle yölle. Väsymystä ei öisin ole tullut, kuudelta päästessäni kotiin olen pirteä ja siinä sitten hetki jumitellaan koneella tai lasketaan laskuja ja siitä unten maille. Rytmi on nyt kauniisti kääntynyt ympäri ja kauhulla odotankin olotiloja kun pitäisi yrittää saada se normalisoitua. Yötöitä voisi tehdä pidemmänkin aikaa aivan hyvin! Öisin ei ole pahemmin nälkä ollut ja olenkin vetänyt vajaan litran smoothieta pitkin vuoroa, sekä erilaisia protsku ja pähkinäpatukoita. Olen myös joka yö ottanut keskiyön aikaan kofeiinijuomia, kahvia ei ole pahemmin tehnyt kuumassa tilassa mieli. Onneksi kaikki on mennyt näin kevyesti.

Mitä muuta tässä on viikon aikana tapahtunut? No ei oikeastaan muuta kuin töitä. Pahemmin ei ole tullut liikuttua työmatkojen ja itse töiden lisäksi, kuuma sää vie minulta ruokahalut täysin ja voimia ylimääräiseen rehkimiseen ei oikein ole. Blogi asiat ovat saaneet nyt olla hetken aikaa hunningolla ja vaikka ajatuksena olisi kirjoitella niin jotenkin ei vaan jaksa koneella istua kuumina päivinä. Olen kerrankin saanut nauttia auringonpaisteesta ja hyvistä säistä, mutta ensi viikosta lähtien olen taas pari viikkoa pelkässä iltavuorossa. Tällä hetkellä pohdimme kovasti useammankin huonekalun vaihtoa ja innolla yritän etsiä kummankin silmää mielyttäviä vaihtoehtoja. Meillä on tällä hetkellä kirppispöytä viimeisiä päiviä ja olemme olleet myyntiin todella tyytyväisiä, ihanaa saada kellaria tyhjäksi tavarasta!

Vaikka ylimääräinen vuoro hieman sotkeekin kuvioita niin lähdemme kuitenkin viikonlopuksi kotopuoleen hakemaan kissoja ja vähän rentoutumaan.  :)

4 kommenttia

 1. Mulla sotkeutuu mieli ja kroppa samantien, jos jotain yöhommia täytyy aamujen jälkeen tehdä. Noh, kai siihenkin tottuisi vähitellen, mut tolleen äkkinäisesti ei ole mun homma! :D

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää kyllä tämä on mennyt todella helposti ja nytkin olen ihan pirteä kuudennen yövuoron jälkeen, haasteena aamuisin on malttaa mennä ajoissa nukkumaan ettei unet veny iltaan saakka :) Nyt alkaakin minulla puolestaan rytmin kääntäminen normaaliksi, yh :D Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 2. Potter-maratonin lähtölaukauspostaus on julkaistu! Voit käydä linkittämässä postauksesi kommentteihin, jos osallistut maratoniin. Tervetuloa mukaan ja hyvää maratonia! :)

  https://lukujonossa.fi/2016/07/pottermaratonin-lahtolaukaus/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin niin halunnut olla mukana, mutta nuo yövuorot pilasivat suunnitelmani täysin :( Täytyy kyllä pitää silmät auki tulevia maratoneja varten :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥