Pysähdys kotimatkalla

Olemme kotiutuneet Pullukasta! Juoksusta ja hotellista kerron erikseen myöhemmin, jahka vähän ajatukset koko tapahtumasta selviytyvät :) Sen verran voin raottaa, että oma ennätys tuli vaikka juoksu olikin todella vaikea. Kotimatkalla takaisin Tampereelle tulimme Koskikartanon kautta. Monella nähtävyydellä olisin halunnut pysähtyä "Hei miten olisi noi kirkon rauniot, tai miten olisi tuo kartano, entä tuo vanha kivikirkko" ,mutta Kalle ja mukana juoksussa ollut ystävämme eivät innostuneet ideoistani. Liekö heidän 21km juoksulla vaikutusta asiaan ;)

Koskikartanolla on ihana Aarreaitta, josta löytyy paljon kaikkea kaunista, kotimaista ja ekologista. Kiertelin paikassa todella haltioituneena nähden toinen toisiaan kauniimpia lastenvaatteita, sisustustavaroita ja muita tuotteita. Tässä teille muutamia suosikkejani. Miksi muuten aikuisille ei ole niin söpöjä vaatteita kuin lapsille? Kävin tänään myös hakemassa todella ihanan lampun  fb-kirppiksen kautta, nyt on hyvä laskea matikkaa kun näkeekin jotakin :) 

Oikein mukavaa uutta viikkoa, toivottavasti aurinkoiset säät jatkuisivat!

2 kommenttia

  1. Oih, näyttääpä todelliselta AARREaitalta, ihanan näköistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla olisi saanut ajan kulumaan ja lompakon tyhjenemään, mutta hieman seura hillitsi minua (onneksi!) :) Suosittelen kyllä piipahtamaan jos joskus menet ohitse!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥