Treenituloksia

Huomenna on kauan odotetun Pullukka Runin aika. Tähän aikaan huomenna olen juossut 10km ja toivottavasti teen uuden ennätykseni. Odotukset ovat kovat ja peruskuntotreenillä olen saanut sykkeitä alemmaksi ja toisaalta vauhtia omaan tasooni kovemmaksi. Huomenna on tosipaikka ja silloin nähdään mitä tuloksia on tullut. PT:n kanssa reilu viikko takaperin teimme kuntotestit ja mittaukset 2kk jälkeen. Senttejä vyötäröltä oli lähtenyt kolme, habat hieman kasvaneet ja reidestä ym. lähtenyt vähäsen. Kuitenkin mittaus ajankohta oli illalla ja se vaikutti omalla tavallaan tuloksiin joten nyt voin sanoa olevani tyytyväinen, vaikka silloin harmitti.

Tärkeintä lienee kuntotestin tulokset. Olen aina ollut huono kyykyissä ja punnertamisessa, näin oli alkutestienkin aikana. Nyt punnerrukset paranivat yhdellä (asteikolla hyppäsin yhden portaan ja asiaan vaikuttaa negatiivisesti ylävartalolla tehtävä työ) ja mikä ehkä huiminta, kyykyt paranivat kuudella (asteikolla kaksi porrasta välttävästä hyvään) ja vatsalihakset seitsemällä (samaten asteikolla kaksi porrasta välttävästä hyvään). Tuloksia on siis tullut jo aika huimasti ja kyllä se varsinkin vaatteissa rupeaa näkymään! Vaa'an lukemia en jaksa enää tuijottaa, tänäänkin potkaisin aiemmin murtaneeni varpaan siihen ja sysäsin sen syvemmälle sängyn alle, pysykööt siellä. Jotenkin on aika hurjaa, kuinka samaa aikaa kun tuloksia tulee ja paljon niin paino ei liiku suuntaan tai toiseen. Uskon sen liikahtavan jossakin kohti, mutta kuten sanoin en asiasta ota paineita niin kauan kun tulokset näkyvät peilissä. Vielä ei bikinikunnossa olla, mutta toisaalta ollaan jo paljon lähempänä!


Tänään tankataan nesteitä, putkirullaillaan (ja rullailen pahimpia paikkoja tuolla ylemmän kuvan piikkipallolla), saunotaan ja rentoudutaan. Ikävä kyllä huomisen sää näyttää todella sateiselta, mutta kaikesta on selvitty ennenkin, onneksi ei ole helle! Huomenna testaan myös Tampereen Vegekaupasta ostamani Clif:n energia geelit, toinen ennen juoksua ja toinen juoksun aikana jos fiilis on sellainen. Kuitenkin aamulla tuskin ruoka maistuu ja vaikka nyt ei olekaan jännittynyt olo niin varmasti illasta lähtien tulen olemaan ihan täpinöissäni. Jatkan päivää pakkaamalla ja laittamalla kaiken valmiiksi soittolistaa myöten. Nyt vain toivotaan, että juoksu kulkee ja mitään oleellista ei unohdu. Ja hyviä biisejä saa ehdotella!

Tarkoitus oli kirjoitella lukio kuulumisiakin tähän samaan, mutta venähtäisi liian pitkäksi, joten palaillaan niihin myöhemmin :) 

Onko muita tulossa huomenna juoksemaan Vierumäelle? 
Ja kiinnostaisiko teitä kuulla useamminkin tuloksista ja treenaamisestani? :) 

2 kommenttia

  1. Onnea matkaan! Ja tsemppiä treenailuun! :) Mutta mun mielestä bikinikunto on heti silloin, kun laitetaan biksut päälle ja mennään rannalle. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva! :) Onhan se toki noinkin, että bikinikunto on silloin kun itsestään siltä tuntuu. Mulla nuo leikkausarvet vievät jo suurimman osan innosta käyttää bikineitä, ehkä omalla tavalla yritän kompensoida asiaa kovemmalla kunnolla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥