Suolasaippuaa kasvoille - kyllä kiitos!



Olen päässyt tutustumaan aivan ihaniin Carita Cosmetiikan suolasaippuoihin. Olen testannut niitä nyt parin kuukauden ajan ja olen aivan hullaantunut! Niin simppeli tuote, mutta kestävä, monipuolinen ja ekologinen, koska muoviin tätä ei ole pakattu. Minulla ei rehellisesti sanottuna ollut aivan kauheaa määrää kokemusta suolasaippuoista saati sitten tiennyt, että ne sisältävät muutakin kuin suolaa.  Aiheeseen tutustuttuani opin, että suolasaippuat sopivat myös erittäin herkälle iholle ja soveltuvat esimerkiksi kasvojen pesuun! Suolasaippuan historiasta tietoa löydät Caritan sivuilta täältä

Nyt olen käyttänyt säännöllisesti päivittäin Kuolleemeren muta suolasaippuaa kasvojenpesussa ja se ei ole kuivattanut ihoa laisinkaan, vaikka tällä saankin meikit pestyä kasvoilta jopa ripsivärejä myöten! Ongelmana usein muissa kasvoille suunnatuissa saippuoissa on ollut natisevaksi peseminen. Esim. Madaran tai Flow:n kasvosaippuapalat eivät sopineet ollenkaan, koska niiden jälkeen joutui läträämään kasvovoiteilla ja puhdistusteho oli aivan liian suuri, mutta suolasaippuapalan kanssa ei kyseistä ongelmaa ollut. Toki jokaisen iho on erilainen, mutta tämä on kohdallani ollut aivan huipputuote ja vieläpä edullinen alle seitsemän euron hinnallaan sekä kestävä :) Kasvojeni iho on nyt vaatinut vähemmän muuta hoitoa ja se on huomattavasti tasapainoisempi kuin ennen!


saippuat saatu testiin blogin kautta


Vartaloa pestessä pesen suoraan suolasaippuapalalla, sillä se kuorii myös kevyesti ja varsinkin kutiseviin ihottumakohtiin se tuntuu taivaalliselle. Vartalolla olen käyttänyt Naturel versiota nyt kun ihoni on ollut herkimmillään ja ihottuma ei ole riistäytynyt käsistä. Useat muut pesuaineet ovat tällä hetkellä aivan liian voimakkaita ja mitä hellempi sen parempi. Suolasaippua on hyvä vaihtoehto atoopikoille ja muille herkkäihoisille, sillä se suola puhdistaa samalla kun saippuan öljyt ravitsevat ihoa eivätkä pese liian voimakkaasti. Olen välillä antanut saippuan vaikuttaa iholla saunassa hetken ajan ja sitten vasta pessyt pois. Saippua kestää käytössä pidempään kuin nestemmäinen ja sopii myös käsienpesusaippuaksi. Kannattaa ottaa huomioon näiden olevan kovempia perinteisiin saippuapaloihin verrattuna, vaikka näitä käyttäisikin suihkutiloissa niin eivät kulu samalla tavalla kuin pehmeämmät suolattomat serkkunsa. 

Kaikki saippuat valmistetaan Carita Cosmetiikalla käsin laadukkaista raaka-aineista, joita ovat erilaiset kasviöljyt, himalajan ruususuola sekä tuoksua tuomassa osassa tuotteita aidot eteeriset öljyt. Nämä ovat täysin eläinkokeettomia sekä eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia joten soveltuvat myös vegaaneille! Jokainen saippuapala on yksilö ja näitä ostamalla tuet kotimaista käsityötä. Listan jälleenmyyjistä löydät täältä.



Saippuat saatu Carita Cosmetiikalta testiin

4 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, kuulostaa kiinnostavalta! Ehkä tällainen herkkäihoinen atoopikkokin uskaltautuu kokeilemaan. :)

    -Kristen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Naturel on näiden valmistajan mukaan sellainen, että myös herkimmät ovat sitä pystyneet käyttämään, vaikkei moni muu kävisikään :) Toivottavasti tämä sopisi myös sinulle! Ja jos muualle ei sovi niin yleiseksi käsisaippuaksi! Kiitos kommentistasi Kristen :)

      Poista
  2. Oi että, näitä olisi ihana kokeilla. Olen kuullut tosi paljon hyviä kokemuksia suolasaippuasta. Itsekin kaipaan juuri nyt hellävaraista pesutuotetta, kun iho tuntuu olevan "ärtsy" aina näin talvisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun jälkeen tulossa saippuoista arvontaa, joten kannattaa pysyä kuulolla ellet ole ehtinyt jo tilaamaan ;) Mulla iho seilannut tämän talven edes takaisin karseasta super hyvään säiden mukana, tää on ihan kauheeta aikaa :(

      Ihanaa joulua Salla <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥