Nimimerkillä


Tämä viikko on ollut yhtä kiirettä toisensa perään. Vihdoin sitä ehtii hetkeksi istahtamaan ajatuksen kanssa koneelle ennen kuin pitää rientää jo seuraaviin hommiin. Viikonloppu tulee olemaan jälleen lyhyt töiden takia, mutta ompa jotakin mukavaa ja pitkään odotettua tiedossa kun lähdemme tyttöjen kesken bailaamaan huomenna! Tulen juomaan tolkuttoman monta Malibu Bay Breezeä ja jekkua sekä valmistaudun kikattamaan vatsan kipeäksi. Tällainen kevennys viikonloppuun tekee hyvää kun ajatukset ovat olleet aivan muualla viime viikot. Muutaman viikon olen soittanut taukoamatta Iisan biisiä Nimimerkillä, joka on vienyt minut mukanaan ja suosittelenkin lämpimästi kuuntelemaan sen ajatuksen kanssa.
Ja hei, varmasti teitä kiinnostaa mitä kävi arvonnan kanssa. Voittaja on seuraavan kommentin takaa Iida, laitan sinulle sähköpostia tulemaan! :)


Mä suosittelen lämpimästi aina Kööpenhaminaa. Se ei välttämättä ole mikään eksoottisin ja lämpimin kohde, mutta siinä kaupungissa on ihan oma fiiliksensä, joka kaikkien täytyisi päästä kokemaan :)

Teen vielä koosteen kaikista ihanista kohteista, missä haluaisin käydä tulevina vuosina ja mitä vinkkejä sain teiltä sekä ulkomaiden vegaanivinkit facebook ryhmästä. Matkakuume vain paheni lukiessani teidän kommenttejanne. Kiitos sinulle ehdotuksesta ja ihanaa viikonloppua

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Superhauska ilta meillä olikin, teki kyllä hyvää pitkästä aikaa! Kiitos Susanna ja ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 2. Kiitos vielä kerran! :) Tää on ihka ensimmäinen blogikilpailu, minkä voitin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aina kannattaa osallistua ;) Laitan paketin tulemaan alkuviikon aikana!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥