Kohokirjoitetuin kirjaimin - DYMO

dymo dymojunior kohokirjoitus


Olen saanut maustekaapin täyteen ihania IKEA:n Droppar purkkeja, samaten kuivatuotteet alkavat jo olemaan samanlaisissa isommissa purkeissa. Kuitenkin meillä on ollut ongelmana, että vain minä tunnistan jokaisen purkin sisällön. Erotan soijajauhon kikhernejauhosta ja vehnägluteiinista, mutta koska taloudessamme on kaksi henkilöä niin on helpompaa nimetä purkit. Aiemmin kansissa tai kyljissä oli teippauksia tai lyijykynällä kirjoitettu, mutta koko ajan olen odottanut projektia Dymon kanssa. Vihdoin ja viimein sain dymon hankittua ja siitä projekti alkoikin.

Ajattelin, että koko operaatioon menisi aikaa ja paljon. En halunnut ostaa kalliimpaa laitetta, vaan halusin käsikäyttöisen edullisemman Junior mallin. Lisäksi ostin kolmen kappaleen paketin täyttöpatruunoita, koska olin aivan varma ettei Dymon mukana riittäisi mihinkään. Itseasiassa olin väärässä ja suuren urakan jälkeen jäi vielä ylikin aloitusrullasta! Nyt maustekaappi näyttää oikeasti kivalta ja ei tarvitse pohtia mikä purkki on mitäkin. Ainoastaan jännitän sitä, miten tarra kestää pesussa.mainoslinkki

4 kommenttia

 1. Hei vitsit mullakin olisi niin tarvetta tuolle! Itseasiassa noille purkeillekin! Mun mausteet lojuvat pusseissaan ja kaivelen niitä yhdestä isosta vadista kokkaillessa :D Mun silmään tuo musta tarra valkoisine kirjaimineen tuo vähän särmää maustepurkkiin, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! :) Nuo purkit ovat kyllä ihania, tykkään tuosta matta kohdasta ihan törkeästi! Olen kyllä todella onnellinen, että ollaan niitä hankittu, nuo ovat kuitenkin aika ajattomia ja kestäväksi todettu. Meillä oli kanssa ennen kauheat määrät pusseja, mutta meni lopulta hermot niihin ja erimerkkisiin maustepurkkeihin. :P

   Poista
 2. Mulla on se semmonen isompi Dymo, tilasin muistaakseni Verkkokaupasta. Siellä se oli vähän halvempi kuin esimerkiksi Clas Ohlsonilla. Mies koitti mulle väittää, että ei noita tai tota teippiä edes myydä enää missään :D. No onneksi myydään. Noi kohojutut on paljon kivempiä kuin ne tarrakirjoittimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkään vertailin hintoja, olisi saanut halvemmalla muualta, mutta postikulujen kanssa hinta nousi aika lailla samaan. Clas Ohlssonilla oli tarjouksessa tarrakone, mutta jotenkin muhun ei iske se yhtään, jotenkin tuo kohokirjoitettu on paljon kauniimpi! Nyt mietin mihin kaikkeen muuhun saisin tuota käytettyä, sen verran kivaa hommaa se oli :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥