Uudessa kaupungissa suunnistustaTänään kävimme kiertelemässä Tampereen keskustassa. Työhaastattelu meni ihan ok, parin viikon sisällä tulee kutsu jatkohaastatteluun jos hyvin käy. En osaa sanoa onko mahdollisuuksia, toivottavasti! On muuten hauskaa miten paljon parempaa asiakaspalvelua olemme täällä saaneet ja oikeastaan ihan sama missä on käynyt, aina on oltu ystävällisiä ja hyvä mieli on jäänyt. Samaa ei voi sanoa Lohjasta; siellä on ihme että saa hyvää palvelua. Nyt meillä on bussikortit, löysimme kaikki kohteet (kiitos navigaattorille, joka kierrätti meitä portaita huvin vuoksi ylös alas, kun olisi päässyt helpompaakin reittiä). Vielä en ihan hahmota missä mikäkin katu sijaitsee, mutta ihan niin pihalla en ole enää ja paljon muistuu mieleen kun kulkee vaan.
Kävimme kahvittelemassa Kahvila Kaihossa ja iso peukku heidän vegaaniselle karjalanpiirakalle munattomalla voilla! Muutenkin paikka oli todella kiva ja persoonallinen. :)  Tällä hetkellä nautin oman ohjeeni Tacopiirakkaa ja valkosipulikermaperunoita vuorellisella villirucolaa. Olen vasta nyt oppinut tykkäämään rucolasta ja voisinkin tunkea sitä vähän joka ruoan lisukkeeksi ;) Varsinkin villirucola on erittäin hyvää, suosittelen kokeilemaan. Äsken Kallelle kehuin kun tuo villirucola maistuu ihanan sinappiselle, ei sellaiselle kitkerälle kuin usein "normi" rucola on tuntunut olemaan. Googlasin miten rucola kirjoitetaan ja sen suomenkielinen nimi onkin sinappikaali, liekö siitä johtunut sinappinen maku? ;)

Rucola voisikin olla yksi mitä laitan kesäpuutarhaani kasvamaan. Suunnitelmissa on basilikaa, persiljaa, lehtikaalia, minttua, mansikkaa ja salaattia. Muita hyviä ideoita otetaan vastaan! :)

9 kommenttia

 1. Tampere on kyllä aivan ihana kaupunki, voisin helposti kuvitella asuvani siellä. Eläväinen ja kaunis kaupunki, jossa on paljon mielenkiintoisia kahviloita ja ravintoloita. Täytyisikin taas joku viikonloppu varata hotellihuone ja lähteä viikonlopun viettoon sinne suunnille. Tsemppiä paljon työnhakuun, samoissa tunnelmissa olin itsekin hetki sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Jotenkin tilanne tuntuu hieman epätoivoiselta, vaikka en tiedä tarvitsisiko edes olla. Tampere on kyllä aivan unelma varsinkin kesällä :)

   Poista
 2. Iihhana uusi blogin ulkoasu! Todella kaunis ja raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos, vihdoinkin tämä on juuri sellainen kuin halusinkin! <3

   Poista
 3. Rucola on niiiin hyvää! Mä olen jo parina kesänä kasvattanut sitä itsekin parvekkeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se miten menestynyt parvekkeella? Tarvitseeko valoa vai varjoa enemmän ja jos unohtuu kastelu niin onko mennyttä? :D

   Poista
  2. Ihan hyvin on menestynyt, meillä on tosi aurinkoinen parveke ja yritän aina siirrellä niitä vähän varjoon kun muuten nuukahtaa helposti. En ole kokeillut jättää kastelematta kun mulla on tapana kastella kaikkea aina liikaa :D

   Poista
 4. Blogin ulkoasu näyttää tosiaan muuttuneen, kivannäköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vihdoinkin sain tänne muutaman jutun, mistä olen jo pidempään haaveillut :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥