Mitä katsoa Netflixistä?Joskus haluan uppoutua tv-sarjojen pariin, varsinkin jos aurinko on piilossa ja räntää sataa vaakatasossa koko viikon. Tällä hetkellä Tampereella tulee lunta vaakatasossa ja kevät tuntuu kaukaiselta, hyrr. Meillä on tapana katsoa tv-sarjoja yhdessä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Itse olen sen verran herkkä, ettei nyt mitkään "rankat" sarjat mene, poikkeuksena perus CSI , Mentalisti ym. Netflixi on täynnä toinen toistaan parempia sarjoja, osa heidän omiaan ja löytyy sieltä vähän vanhempiakin helmiä. Viime aikoina mulla on ollut joku hurja britti kausi meneillään, rakastan heidän aksenttiaan ja varsinkin muutama sata vuotta taaksepäin suunnattu aika saa minulta jalat alta. 

Eniten sarjojen katsomisessa harmittaa niiden loppuminen. Uuden kauden odottaminen on toki inhottavaa hommaa (saati kun odottaa sitä Netflixiin, jonne ne tulevat todella sekalaista vauhtia), mutta pahinta on suosikkisarjan viimeisen jakson katsominen. Viime viikolla jälleen yksi sarja tuli katsottua loppuun, mutta onneksi uusi kausi on tekeillä! Seuraavaksi jaan kanssanne omat suosikkini Netflixin ohjelmista.

Agent Carter kertoo Agentti Peggy Carterin elämästä Captain America: The First Avenger:n jälkeen. Orange is the new Black seuraa päähenkilö Piper Chapmanin ja muiden vankien elämää naisten vankilassa. Perustuu Piper Kermanin kirjaan ja omiin kokemuksiin. How I Met Your Mother sarjassa seurataan viiden ystävän elämää yhdeksän kauden ajan Manhattanilta ja siitä miten Ted tapaa lastensa äidin. Sherlockissa  Benedict Cumberbatch (itse Sherlock) ja Martin Freeman (Watson) ratkovat 2000-luvulle sijoitettuna mysteereitä omalla twistillään. Sarja on brittiläinen ja todella upeasti tehty ja näytelty! Downton Abbey kertoo Crawleyn aatelissuvusta ja heidän palvelijoidensa elämästä 1900-luvun alkupuolelta. Tämäkin sarja on brittiläinen ja todella koukuttava!

Brooklyn Nine-Nine on yhdysvaltalainen tilannekomediasarja poliiseista Brooklynissä, todella hyviä hahmoja ja muutenkin hauska sarja! Buffy the Vampire Slayer on hieman vanhempi sarja vampyyrintappaja Buffysta ystävineen ja heidän taistelustaan vamppyyrejä vastaan. Mr. Selfridge on jälleen brittiläinen draamasarja , joka kertoo Harry Gordon Selfridgestä ja hänen perustamastaan lontoolaisesta tavaratalosta. Suits kertoo New Yorkilaisen asianajajatoimiston hieman erilaisesta elämästä ja siitä miten pitkälle valheita voi kantaa. Tämä sarja on ehdottomasti yksi suosikeistani ikinä. Welcome to Sweden on komediasarja Ruotsiin rakkauden perässä muuttavasta yhdysvaltalaisesta miehestä, kakkoskautta Netflixiin odotellessa.

Ja hei nyt on hyvä paikka kertoa omat suosikkisi Netflixin sarjoista! Tosiaan tällä hetkellä ei ole oikein sarjaa, johon koukuttua joten paljastakaa suosikkinne :) 

2 kommenttia

  1. Blue Bloods! New Yorkiin sijoittuva poliisiperhesarja. Miss Fisherin murhamysteerit! 1920-luvun Australiassa ratkotaan muhria yms. Elementary! New Yorkiin sijoittuu sekin, nykyajan Sherlock Holmes. Nämä nyt ainaki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miss Fisherin mysteerit on ollut listalla jo hetken aikaa, täytyy ottaa se siis seuraavaksi katseluun :) Kiitos vinkeistä ja mukavaa pääsiäistä!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥