Puolessa välissä tuntia köyhempänä

Toivottavasti olette muistaneet siirtää kellot. Täällä juuri mietin onko mun pakko, no taitaa vielä toistaiseksi olla. Meidän pääsiäiseen kuuluu sitruunavettä, leffassa käyntiä, kuntosalijäsenyyden hankkimista, pashaöverit, IKEA:ssa vierailua sekä parvekkeen laattojen kanssa kiroilua. Kaiken kaikkiaan siis tähän mennessä ihan mukavasti jos ei lievästi arkoja lihaksia lasketa mukaan! 

Kerroin teille edellisessä postauksessa, että saimme todella edullisesti melkein koko parvekkeelle puuritilät. Ne olivat täydellisen kokoiset, istuivat joka kohtaan kuin valettu. Ainoa miinuspuoli oli tosiaan vain se, ettei niitä ollut aivan tarpeeksi. Kävimme Ikeasta hakemassa lisäksi viisi pakettia laattoja, jotenkin vain oletimme, ettei malli ole muuttunut. Ei olisi pitänyt olettaa ja olisi pitänyt jo Ikeassa tarkistaa, että ne varmasti olisivat täysin samoja. Nopealla vilkaisulla vain lapettiin niitä kärryihin harmiteltuamme ensin kun Albert nimistä hyllyä ei ollutkaan saatavilla.

Noh eivät olleet laatat samoja, olivat hieman eri korkuisia, värisiä, kuvioisia, kokoisia ja eri kiinnitys mekanismilla. Voitte kuvitella mikä parahdus pääsi kun avasin paketin. Kiroilin sisällä hetken ja ystävä vinkkasi, että josko niillä kehystäisi vanhat laatat. Eri tapoja on nyt kokeiltu, ne saadaan kyllä nätisti, mutta pitää hakea ensin saha (kyllä) ja vähän kikkailla. Loppupeleissä homma ei tule näyttämään pöllömmältä, mutta kyllä välillä iski epätoivo etten saakkaan unelmieni parveketta. Ja toki olisi ollut vaihtoehto palauttaa Ikeaan uudet laatat ja etsiä jostakin juuri oikea määrä vanhoja, mutta ehkä kuitenkin parempi näin.
Ikeasta myös tarttui mukaan mm. makuuhuoneeseen lamppu, alunperin makuuhuoneen koristetyynyihin täytetyynyt (ne muuttivat heti olkkariin kun sopivat sinne täydellisesti), lisää Droppar sarjaa, tuo ihana karahvi, muutama eväsrasia lisää (näihin olen ihastunut) sekä metalli-, pahvi- ja lasinkierrätysastiat. Meidän oma pieni kierrätyspiste tulee parvekkeelle ja mielestäni nuo valkoiset laatikot ovat aika nättejä ja jälleen dymolla oli käyttöä. Tajusimme tuon sarjan laatikon sopivan myös kissojen raksuja varten aivan täydellisesti ja hankimme yhden myös siihen tarkoitukseen. Ihme ja kumma jo ensimmäisenä yönä Papu tajusi miten sieltä saadaan raksuja ulos, onneksi vain yksi kerrallaan.. Ideoita parvekkeen sisustukseen on aivan hirveät määrät ja nyt pitäisi osata tehdä fiksuja päätöksiä.Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa!

2 kommenttia

  1. No voihan laattatilanne! Onneksi asia järjestyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tänään haettiin rautasaha ja huomenna alamme hommiin, kyllä siitä vielä hyvä tulee! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥