Yksi kolmesta (Vuosi ilman uusia vaatteita 2016)Vuoden ensimmäinen vaatehankinta kolmesta on nyt käytetty. Mielestäni minulla oli siihen erittäin hyvä syykin. Voitin Stadiumiin lahjakortin ja koska olemme aloittamassa taas kuntosalilla käynnin niin sinne tarvitsee kengät. Jotenkin minua ei houkuttanut lähteä etsimään kirppikseltä salikamoja (tässä menee minun rajani) ja koska otan osaa "Vuosi 2016 ilman uusia vaatteita" haasteeseen niin ensimmäisen kolmesta sallitusta poikkeuksesta oli nyt käytettävä. Halusin panostaa laatuun ja siihen, että kenkä tuntuu oikeasti hyvältä ja tukevalta jalassa.

Iso kiitos kenkien ostoon menee Stadiumin rautaisella ammattitaidolla varustetulle myyjälle. Hän jaksoi auttaa minua sopivien kenkien etsimisessä ja se ei ollutkaan niin helppoa hommaa, mitä kuvittelin. Ehdin kokeilla yli kymmentä eri mallia ja niistäkin osasta useaa eri kokoa. Olin jo luovuttamassa ja päätin vielä kokeilla näitä ihanan pirteän värisiä kenkiä ja se oli menoa! Reebokin W Zprint Train kengät olivat minun valintani ja täytyy myöntää, että olen aina tykännyt Reebokin kengistä todella paljon. Viimeisimmät minulta varastettiin salikokeilun yhteydessä, mutta se onkin jo toinen tarina se. Leveälle lestille sopivaa kenkää ei ollut helppoa löytää ja osassa tuntui, että nousee kantapäästä, vaikkei noussutkaan. Sopivan kengän löytämiseen siis kannattaa varata aikaa ja oikeasti sovitella, se on sen arvoista! 
Lisäksi ostin uuden treenilaukun ja muutamat luomu puuvillaiset alkkarit. Onneksi alusvaatteet ja sukat eivät kuulu haasteeseen, vaan niitä saa ostaa tarpeen mukaan. Olen tykännyt todella paljon Stadiumista saatavilla olevasta By Race Marine merkistä, joka taitaa olla ainakin suurimmaksi osin luomupuuvillaista. Olen siis kyseiseltä merkiltä ostanut vain luomupuuvillaisia vaatteita, mutta osa ei taida olla. Viime vuonna varsinkin kiinnitin huomiotani siihen, että ostamani vaatteet olisivat luomupuuvillaa ja sama tulee jatkumaan kyllä tulevaisuudessakin.
Onko teihin iskenyt kevään korvilla liikuntakärpänen?

6 kommenttia

 1. Ihanan pirteät kengät! ♥ Itelläkin haaveena ostaa ne kunnon salikengät, kun tahtoo nuo halpikset olla vähän mitä on, eikä ne tue jalkaa niin kuin haluaisin. Vielä joku päivä tempasen itsekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa kaikki poistopöydät ym. ensin jos menee urheilukaupoille, sieltä voi saada vanhoja malleja / viimeisiä kappaleita hyvillä alennuksilla :) Ja toki jos vaan alennuksia jaksaa seurailla niin aina voi tuuri käydä :) Nuo ovat kyllä ihanan pirteät, innolla odotan salille pääsyä! Oikein mukavaa alkanutta viikkoa Nella ja kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 2. Onpa kauniit kengät, ihanan pirtsakat! :) Siis oikeasti kenkäsi varastettiin salilla, mitä helv..!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä aikamoiset pirteyspommit, ehkä näytän sitten salillakin paljon pirteämmältä noiden kanssa kuin täysin mustissa :D Taidankin tehdä tuosta varkaudesta oman postauksensa, sen verran traaginen tarina :D Mukavaa alkanutta viikkoa Susanna <3

   Poista
 3. Mitkä kengät, vau en kestä miten ihanat!! :D

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä aivan huiput! :) Siitä vaan sitten kenkäostoksille ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥