Uusi kotiMuutto sujui kuin unelma, vaikka alkuun jännitettiinkin mahtuuko kaikki tavara kahteen pakettiautoon ja Kiaan. Mahtui, ja niin mahtui pakastin juuri sopivaan koloon (jonka siihen mahtumista jännitin muutaman viikon) ja kaikki muukin paikoilleen. Asunto on unelma, niin paljon ihania juttuja etten meinaa pysyä nahoissani. Olemme purkaneet, käyneet kaupassa, purkaneet lisää ja käyneet lisää kaupassa. Eilen pääsimme saunomaan omaan saunaan ja astianpesukonekin on päässyt pyörimään. Eilisen illan kruunasi itse tehty pizza, luksusta!Kiitos asunnon valoisuuden riittää energiaa touhuta ja laittaa kotia. Tänään alamme vihdoinkin tutustumaan hieman Hervantaan ja huomenna tulee varmaankin reissu Ikeaan. Meidän parveke on valtava ja onneksi lasitettu, meinataan laittaa siihen ritilälattia ja ostaa hieman kalustoa. Kesällä voikin sitten asua parvekkeella ja nauttia lämmöstä joogaten ja laiskotellen kissojen kanssa. Haluaisin siihen myös pienen hyötypuutarhan ja nyt pitäisi laittaa siemeniä multaan, ihanaa! 

Perjantaina käyn työhaastattelussa ja toivon suuresti, että saisin mahdollisuuden. Pitäkäähän peukkuja mulle! :) 

4 kommenttia

 1. Ihana kuulla, että muutto meni hyvin :) Tsemppiä haastatteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siira <3 Tsemppiä tarvitaan vielä, kun odotellaan päätöstä pääsenkö jatkohaastatteluun :)

   Poista
 2. Oi kun tuli hyvä mieli tätä lukiessa, rupesi itsekin kaipaamaan jotain uutta elämäänsä :D Tosi kivan näköinen keittiö teillä :) Odottelen innolla lisäkuvia kun olet saanut asuntoa laitettua ;) Paljon paljon tsemppiä haastatteluun, ja muutenkin kaikkeen uuteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia on tulossa lisää, kunhan saadaan loput pahvilaatikot kellariin ja jätesäkilliset sanomalehtiä ja pahvia kierrätykseen ;) Ja kiitos tsempeistä, pidetään vielä hetki peukkuja ylhäällä <3 Muutokset tekevät hyvää, anna palaa vaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥