Edullinen luonnonkosmetiikan yövoide Santelta



Erillinen yövoide, tarvitseeko sitä todella? Tätä mietin pitkän aikaa ja ylipäätänsäkin sitä mitä eroa on yö- ja päivävoiteella kun INCI:t tuntuu olevan aika samanlaisia. Lopulta tutkittuani ja luettuani eri sivustoja minulle selvisi, että yövoiteet ovat usein "rasvaisempia" ja ravitsevampia, päivävoiteet puolestaan ovat kevyempiä ja imeytyvät sekä kuivuvat nopeammin. Rakastuin Mossan Moisturising Antioxidant Päivävoiteeseen jo kaupassa testatessa ja se onkin ollut erittäin hyvä suhteellisen edullinen valinta. Kyseinen voide sopii meikin alle tai ihan vain aamulla pesun jälkeen ravitsemaan ja suojaamaan ihoa, voide jättää mukavan mattaisen pinnan. Jo silloin pohdin saman sarjan yövoiteen hankkimista, mutta se jäi vain ajatukseksi kun tutkin vielä edullisempia vaihtoehtoja.

Tässä kohti halusin mennä säästöbudjetilla ja edullisen yövoiteen etsiminen olikin yllättävän vaikeaa. Merkkejä on hirveät määrät ja eri hintaisia tuotteita löytyy, mutta halvimmat tuntuivat olevan kiven alla. Lähdin etsimään voidetta liian vaikeasti ja unohdin kokonaan oman luottomerkkini. Olen jo aiemmin hehkuttanut teille Santen Family sarjaa, joka on edullinen ja täynnä todella hyviä perustuotteita jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Sattumalta vilkaisin, olisiko heillä yövoidetta ja onneksi katsoin, sillä sieltä löytyi vegaaninen luonnonkosmetiikan yövoide. Santen Famly Night Cream tuubin takana lukee näin:

Luonnonmukainen granaattiomena & marula. Hellii ihoa nukkuessasi. Sisältää luonnonmukaista granaattiomenan siemenuutetta, marulaöljyä ja bassiavoita. Levitä tasaisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle iltaisin kasvojen pesemisen jälkeen ja voiteen uudistava vaikutus saa ihosi säteilemään. Sopii sekä yökukkujille, aamuvirkuille että myöhään herääville.

postaus sisältää mainoslinkkejä


Voide tuoksuu jumalaisen ihanalle, siis oikeasti tämä on tuoksunsa puolesta lemppari tuotteitani. Koostumus on hieman paksumpi, kuin päivävoiteissa joita olen käyttänyt, mutta kuitenkin yövoide imeytyi yllättävän nopeasti. Ihon pinta jää hieman rasvaisen tuntuiseksi, ei kuitenkaan häiritsevästi. Aamulla iho on kosteutunut ja huomattavasti virkeämpi mitä ilman erillistä yövoidetta.

Tuubi ei esteettisesti ole välttämättä kaunein mahdollinen, mutta sisältö tekee tuotteesta jokaisen pennin arvoisen! Lisäksi plussaa tulee tuubin koosta, 75ml on todella riittoisa ja kun hinta pyörii hieman kymmenen euron yläpuolella ei tämä rokota lompakkoa rajusti. Meillä tämä on kestänyt pienen ikuisuuden kahdella ihmisellä! Jos etsit edullista luonnonkosmetiikan yövoidetta niin kannattaa tsekata tämä sekä muutkin Santen Family sarjan tuotteet. 




Voit seurata minua instagramissa, facebookissa ja pinterestissä!



postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia

  1. Tuo yövoide vaikuttaa todella hyvältä! Oon itsekin miettinyt, pitäiskö käyttää enemmän luonnonkosmetiikan tuotteita, joten tämä olisi varmasti yksi mainio vaihtoehto. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi tutkimaan luonnonkosmetiikan laajoja vaihtoehtoja, hyviä edullisia merkkejä ovat Sante, Urtekram, Lavera (riippuu mistä ostaa) ym. :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. Tuohan vaikuttaa hyvältä, täytyypä pistää mieleen. Luonnonkosmetiikka on muutenkin syrjäyttänyt muut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koko sarja on hyvä ja luonnonkosmetiikaksi edullista :) meillä ei muuta kuin luonnonkosmetiikkaa enään käytetä! Kiitos kommentistasi Anu!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥