Starlight blogger awardSain ihanalta Take a Breath -blogin Susannalta Starlight Blogger Award -haasteen. Blogimaailmassa haasteet ja tunnustukset olivat todella yleisiä, mutta pikkuhiljaa se on alkanut katoamaan kuten moni muukin asia maapallolta. Siitä tämäkin tunnustus on saanut alkunsa ja erittäin hyvä niin! Ymmärrän toki maailman muuttuvan, mutta itse pidän kovasti tunnustusten jakamisesta ja ehkä vähän pienempien blogien nostamisesta muiden tietouteen. Blogimaailma on muutenkin muuttunut vuosien varrella todella paljon, jotenkin tuntuu ettei enää kommentoida ja tietyllä tapaa bloggaajia kohtaan hyökkäillään enemmän. Itse en ole saanut kummastakaan osumaa ja iso kiitos siitä kuuluu teille ihanille lukijoilleni! Ette uskokaan kuinka paljon jokainen kommentti ja kaunis sananne piristävät ja nostavat hymyn huulille. Liian harvoin tulee teitä kiitettyä, mutta olette mielessäni! ♥

Mistä olet kiitollinen juuri nyt?
Olen kiitollinen kaikesta mitä minulla on; kodista, perheestä, kissoista (jotka ovat osa perhettäni), työpaikasta ja niistä kaikista mahdollisuuksista joita olen saanut. Jotenkin viime aikoina on tullut ajateltua todella paljon mitä haluan tulevalta ja loppujen lopuksi yritän olla avoin kaikelle ja pyrin olemaan kiitollinen juuri tästä hetkestä. Kalle on suonut minulle mahdollisuuden saattaa loppuun pitkäaikaisia haaveitani ja menemme kohti yhteistä tulevaa vakaampina toisiamme tukien. Olen kiitollinen siitä, että olen ymmärtänyt asioita ja oppinut hölläämään ja antamaan virran vapaasti viedä, sen sijaan että taistelisin ja uisin sitä vastaan. Erityismainintana täytyy sanoa ystävät; uudet, vanhat, töistä, blogimaailmasta, aivan kaikkialta.
Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi jos pystyisit?
En välttämättä lähtisi muuttamaan mitään. Ehkä jonkinlaiset riidat olisi voinut jättää riitelemättä, mutta toisaalta miksi aina niellä ihmisiltä kaikki paha ja olla näyttämättä, että sanatkin voivat satuttaa. Eri mieltä saa ja pitääkin olla, mutta kaikkien kanssa se ei jää vain siihen. Olisin ehkä lähtenyt aikaisemmin Lohjalta, mutta toisaalta jotenkin asiat menivät juuri omalla painollaan ja ajallaan. Yhden ison asian muuttaisin ja se olisi hormonaallisen ehkäisyn aloittaminen aivan liian nuorena jos laisinkaan. Olisi myös pitänyt mennä aikaisemmin lääkärille vatsakivuista, mutta olisiko sillä ollut vaikutusta suuntaan tai toiseen loppupeleissä, tuskin. Jos yleisesti mietin mitä haluaisin muuttaa niin ihmisiä suvaitsevammiksi ja lopettaa pahat teot. Kliseistä, mutta sen tekisin jos jotenkin voisin.

Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?
Tämä on ehdottomasti vaikein kohta. Omalla kohdallani ajattelen, että elämän tarkoituksena on elää onnellisesti ja kulkea juuri omanlaisensa polku. Valintoja täytyy tehdä ja jostakin on aina luovuttava, mutta se mitä saa tilalle voi olla monin kerroin arvokkaampaa. En halua juosta oravanpyörässä ja tulla kotiin joka päivä ärsyyntyneenä elämääni. Haluan nähdä, kokea ja olla oma itseni. Ehkä elämän tarkoitus on löytää itsensä ja olla sitten lopussa sinut elämänsä, tekojensa ja itsensä kanssa, olla lopussa valmis. Toki olisi hienoa, että jollakin tavalla minusta jäisi jälki maailmaan. Ehkä lasten kautta, ehkä jollakin muulla tavalla. Teen asioita joista nautin, menen kohti unelmiani ja olen avoinna maailmalle.

Toivoisin teidän kaikkien vähän pohtivan näitä kysymyksiä, tällä kertaa haastan mukaan seuraavat blogit ja suosittelen lämpimästi kurkkimaan mitä kaikkea ihanaa näistä löytyy! :)


14 kommenttia

 1. Viisaita sanoja <3
  Kiitos haasteesta, tartun tähän kesän aikana. :)
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on aina "pakko" vastata haasteisiin melkein heti, muuten käy niin että pääseen helposti unohtumaan. Oon sen verran hajamielinen, onneksi luonnokset on keksitty :D Ihanaa alkanutta viikkoa Misorella <3

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! :) Palaan siihen ensi viikon aikana. Tai vähintäänkin tän kuun :D Sulla oli tosi kivoja vastauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu ja muhittele rauhassa, odotan sun vastauksia (kuvia) todella paljon :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Kiitos, tämä on ihana haaste. <3 Oli erittäin mukava lukea myös sinun ajatuksiasi! Blogimaailma tosiaan on muuttunut parin vuoden aikana. Johtuukohan siitä, että tarjontaa on niin paljon. Mene ja tiedä. Mutta aurinkoista viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se juuri on siinä, kun blogin aloittaminen ja kirjoittaminen on niin helppoa ja kun samankaltaisia blogeja löytyy paljon. Tässä aiheessa riittää kyllä pohdittavaa ja helposti siitä saisikin päänsäryn :D Ihanaa viikkoa myös sinulle Niina!

   Poista
 4. Kiitos, oli ihanaa lukea mietteitäsi aiheista! Aurinkoista uutta viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kun haastoit minut, noita kysymyksiä oli mukavaa pohtia :) Aurinkoista viikkoa myös sinulle <3

   Poista
 5. Hienoa pohdintaa sinulta ja upeita ajatuksia. Itsekin olen huomannut blogimailman muuttuneen. Olen kirjoittanut melkein kuusi vuotta blogiani ja todella paljon kommentointi on vähentynyt, joka on todella harmillista. Myös nämä tunnustukset, haasteet ja arvonnat ovat lähes kadonneet kokonaan. Harmillista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se maailma muuttuu, jotenkin vain toivon ettei blogimaailman tarvitsisi sen mukana. Kiitos kauniista sanoistasi ja oikein aurinkoista viikkoa! :)

   Poista
 6. Onpa ihana haaste! Kiitos haastamisesta, yritän vastailla mahdollisimman pian (= vielä tämän kesän aikana, haha :D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näillä haasteilla ei ole kiire vaan voi jättää muhimaan luonnoksiin :D Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 7. Hei apua minulta oli mennyt tämä sinun postaus kokonaan ohi! Kiitos haasteesta, tartun siihen pian :) Sinun ajatus elämän tarkoituksesta on viisas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukavaa kun kuitenkin huomasit tämän :) Innolla luen sinunkin vastaukset haasteeseen! Oikein mukavaa sunnuntaita Elina :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥