Tässä hetkessäJokainen aamu olisi hyvä aloittaa positiivisesti ja muistaa ne omat unelmansa ja miksi täällä oikein ollaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen alkanut nukkumaan syvempiä unia, en heräile ja olo on aamulla levänneempi. Syitä siihen on toki monia; fyysinen työ, treenaaminen, pimennysverhot, raitis ilma, puhtaat lakanat ja ylipäätänsäkin kaunis makuuhuone. Olen pyrkinyt tekemään makuuhuoneesta levon paikan, sellaisen, että siellä on mukava olla ja rauhoittua. Mielestäni olen tässä onnistunut paremmin kuin koskaan ennen ja makuuhuone onkin lempipaikkojani tällä hetkellä meidän asunnossa. Aamuisin on mukava nähdä ensimmäisenä kissa tai kaksi tuhisemassa, maailman rakkain ihminen vierellä ja kauniita esineitä ympärillä, jotka tuovat heti hymyn huulille.
Ostin itselleni pienen puisen taulun lipaston päälle muistuttamaan unelmista. Nyt on myös kaunis soijavahainen Affarin Moment Fresh linen tuoksukynttilä luomassa tunnelmaa rauhallisiin iltoihin, en yleensä piittaa tuoksuista mutta tuo on aivan ihana. Tein ensimmäistä kertaa ikinä sisustusaiheisen tilauksen  Herttanen -verkkokaupasta ja varoituksen sana, sieltä löytyy kaikkea todella ihanaa! Heillä on myös liike Loviisassa, jossa ainakin itse haluaisin vierailla kesän aikana. Ennen jotenkin ajattelin sisustustavaran olevan turhaa krääsää, mutta iän myötä ja Konmarin lukemisen jälkeen olen alkanut haluta kauniita ja kiinnostavia esineitä ympärilleni, sellaisia jotka tekevät minut iloiseksi ja onnelliseksi. Jotenkin pieni sisustus buumi on iskenyt minuunkin, vaikken sitä haluaisi myöntää. Suuri vaikutus on muuten ollut useilla ihanilla sisustusblogeilla joita seuraan, nykyään haluaisin enemmän valkoista ja vähemmän tummia sävyjä. Harmi vain, että tässä kohtaa menemme Kallen kanssa täysin ristiin. Saa olla minkälainen keittiön uusi ruokaryhmä tulee olemaan!
Näihin kuviin ja tunnelmiin haluan toivottaa teille oikein ihanaa ja rauhallista juhannusta! 

3 kommenttia

 1. Samoin, oikein hyvää juhannusta.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Ihana taulu ja tärkeä muistutus jokaiseen päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taulu tuo kyllä iloa jokaiseen aamuuni ja samalla jollakin tapaa voimaa jaksaa vaikka välillä vähän väsyttäisikin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥