Ajatuksia alkaneesta vuodesta
Viime vuosi oli aikamoista myllerrystä ja onneksi se onkin jo takana. Pienenä kertauksena: Ostimme aivan upouuden auton, minut leikattiin, samaan aikaan rakas koiraystävä lähti taivaaseen, tuli harrastettua jos jonkinlaisia lajeja suppailusta jujutsuun ja vietin ensimmäisen palkallisen kesälomani. Paljon on tullut tehtyä päätöksiä tulevaisuudesta, osa niistä tulevat olemaan aika valtavia. Parasta parisuhteessa on toisen tukeminen tilanteessa kuin tilanteessa ja kun toinen on vierellä jaksaa oikeastaan mitä tahansa. Vuoden vaihtuessa on hyvä jättää vanhat asiat menneeseen vuoteen ja avata ovi uusille asioille ja ottaa mukaan valtavasti positiivisuutta.


Muutamat tavoitteet olen asettanut alkaneelle vuodelle ja kuljenkin polkua eteenpäin näitä asioita maistellen ja muistellen.

Stressaamisen vähennys.
Lukemisen lisääminen.
Elokuvien katsominen.
Liikunta, tavoite 10km Pullukka Runissa ensi kesänä alle tuntiin.
Parisuhteeseen panostaminen.


Edellisen postauksen kommenteissa mainitsin, että lähdin mukaan haasteeseen Vuosi ilman uusia vaatteita 2016. Uutta vuotta on vietetty vasta kaksi päivää ja nyt on hyvä tilanne haastaa itsensä ja omat kulutustapansa. Kirppareilta ostan muutenkin osan vaatteistani, mutta heräteostoksia tulee tehtyä aivan liikaa. Onneksi tapahtuma sallii kolme poikkeusta uusista vaatteista ja minulla ne tulevat todennäköisesti olemaan kenkiä (kävelen kengät aika nopeasti puhki, ehkä tällä kertaa panostan laatuun). Niin ja poikkeutena ovat alusvaatteet ja sukat, joita saa tarpeen tullessa ostaa. Tiesittekö että 25% maailman torjunta-aineista menee puuvillan tuotantoon? Kuten lupasin aiemminkin niin puuvillasta tulee piakkoin tekstiä!


Vuoden alussa alkoi muuten myös Oikeutta eläimille ja Vegaaniliiton järjestämällä Vegaanihaaste, joka kestää tammikuun verran. Käykää ihmeessä kurkkaamassa mistä kyse jos ei ole tullut vastaan! Facebookin puoleltakin saa kivasti apua ja tukea ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin, tuolla on todella huippuporukkaa mukana! Toki olen itsekin siinä mukana vaikka vegaanina olo onkin tuttua, mutta aina voi saada uusia hyviä vinkkejä!

Oletteko mukana joko Vegaanihaasteessa tai Vuodessa ilman uusia vaatteita? 

8 kommenttia

 1. Kiva kuulla että uusi vuosi toi sinullekin tullessaan positiivisia ajatuksia. Viime vuoden ryönät saavat jäädä ilomielin taakse. Siispä hyvää uutta vuotta Lemmi! Ja kiva kun löysit tiesi myös uuteen ja tulevaisuudessa ainoaan blogiini! : ) Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että mainitsit vanhassa blogissasi uudesta osoitteesta ja onneksi ei mennyt minulta ohi! Nyt on vain jännäilyn aika kuinka nopeasti asioita alkaa tapahtumaan, pian saatte kuulla mitä on mielessä! :) Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle Nina!

   Poista
 2. Paljon mahtuu yhteen vuoteen! :) Mielenkiinnosta kysyisin tuosta suppailusta, että missä sitä olet harrastanut? Oletko kirjoittanut siitä aiemmin jotain postausta, olisi mielenkiintoista käydä lukemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täällä Lohjalla Aurlahden rannassa ja sen ympäristössä :) Kaksi tekstiä löysin nopeasti: http://turkooseja.blogspot.fi/2015/07/viimeinen-lomaviikko.html ja http://turkooseja.blogspot.fi/2015/08/suppailu-maanantai.html . Tulipa kauhea ikävä kesää kuvia katsellessa!

   Poista
  2. Kiitos :) Onko Aurlahti muuten millaisessa kunnossa nykyään? Tuntuu, että jossain vaiheessa sinne ei edes uskaltanut mennä kun ihan täynnä lasinsiruja ja kaikkea muuta p**kaa :( Olen itse siis Lohjalta kotoisin ja siellä asunut yli 20 vuotta elämästäni :)

   Poista
  3. En muuten tiennyt että olet täältä kotoisin! Aurlahti on hyvässä kunnossa, ollut uimakelpoinen jo monta vuotta. Muistan kyllä kun oli varoitteluja ja ranta oli todella huonossa kunnossa :/ Rantaan on muutenkin panostettu paljon; lapsille uudet leikkipaikat ja muutenkin todella siisti. :)

   (muutenhan Lohja on todella pystyyn kuollut paikka, mekin suuntaamme itsemme heti muualle kun vaan saadaan asunto myytyä!)

   Poista
  4. Jooo, sitä ei aina tule ensimmäisenä huudelleeksi että on kotoisin Lohjalta :D No ei, onhan se ihan kiva paikka, mutta mun makuun vähän liian pieni siinä suhteessa että kaikki tietää tai LUULEE TIETÄVÄNSÄ toistensa asiat! Voih, teillä tuntuu olevan paljon isoja elämänmuutoksia tulossa :) Toivottavasti saatte asunnon myytyä pian jos se siis on tarkoituksenne :)

   Poista
  5. Joo en oo kauhean ylpeä "lohjalaisuudestani", vaikkakin alunperin olen vielä tuolta Nummi-Pusulan puolelta ;) Kyllä alkaa nää rupukylän meiningit riittämään meille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥