Paljastuksia ja etsintääNyt on aika tehdä iso paljastus tulevasta. Tähän asti olemme asuneet Lohjalla ja tähän asiaan tulee muutos ja parhaassa tapauksessa hyvinkin pian. Viime syksynä rupesimme tosissamme miettimään haluammeko asua täällä, mitä haluamme tehdä elämällämme ja olisiko aika ottaa uusia haasteita vastaan. Kalle on puhunut jo monta vuotta pois muuttamisesta, itse olin ensin kauhuissani ja pistin jarrut kiinni. Lopulta kun tarpeeksi olin asiaa muhinut innostuin kunnolla. Nyt me myymme vanhaa asuntoamme, etsimme uusia työpaikkoja ja vielä samaan syssyyn vuokra-asuntoa. Tämä tilanne on suhteellisen kaoottinen.

Kuitenkaan näiden päätösten tekeminen ei ole ollut helppoa. Toisaalta on ollut todella syyllinen olo ja mietityttää muut ihmiset. Kuitenkin jos haluamme olla onnellisia, on välillä tehtävä todella vaikeita valintoja ja on vain mentävä kohti unelmia. 

Pääkaupunkiseutu oli meille kummallekin aika nou nou, liikaa kaikkea. Ensin ajattelimme Lempäälää ja se voikin olla seuraava paikka mistä ostamme asunnon. Olemme nyt muutaman kerran käyneet yhdessä Tampereella ja ihastuneet siihen täysin. Tampereella on yllättäen myös vuokra-asuntojen hintataso huomattavasti edullisempi Lohja/Vihti akseliin verrattuna sekä työpaikkoja on huomattavasti paremmin tarjolla. Toki siellä on hakijoitakin enemmän, mutta täällä meidän suunnallamme tilanne on todella huono niin asuntojen kuin työpaikkojenkin suhteen.
Eniten odotan Tampereelta samanhenkisiä ihmisiä, kaikkea sitä vegaanista tarjontaa, uusia lenkkipolkuja, kuntosalijäsenyyttä (kilpailun vuoksi sielläkin hintataso on Lohjaa paljon edullisempi), uusia haasteita ja sitä onko Tampere edes se meidän juttumme. En usko että tulemme häntä koipien välissä takaisin, Lohjan seudulla olemme asuneet koko ikämme ja aika aikaa kutakin.

ps. kettutaulu on äitini ottama ja saimme sen joululahjaksi, ihana eikö? :)

8 kommenttia

 1. Vau Lemmi! Töitä mulla ei ole, mutta vau. :) Muutokset ovat pelottavia, tuovat epävarmuutta ja vaativat rohkeutta, mutta vain niiden kautta on mahdollista saada myös uutta ja hyvää. <3 Paljon onnea teille tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei voi tietää mistä löytyy unelmien työpaikka ;) Näitä muutoksia on kaivattu, nyt vaan tuntuu kaikki tosi hankalalta. Kiinteistönvälittäjä teki oharit hinta-arvioinnissa ja muutenkin kaikkien asioiden hoitaminen samaan aikaan on aika hui. Kiitos <3

   Poista
 2. Mää en malta oottaa et saan sut tänne ja voidaan nähdä paljon paljon useammin! <3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti saatte pian uudet työpaikat ja kivan vuokra-asunnon :) Tsemppiä paljon etsintään! Muutokset vievät voimia, mutta on myös voimaannuttavaa saada jotain uutta elämään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Ensimmäinen tarjous vuokra-asunnosta saatiin jo, harmi tosin että oli hinta pikkasen liian kova, mutta tästä on hyvä jatkaa! Tämä kaikki on kyllä jännittävää ja ihanaa, vaikka välillä meinaa pinna palaa kun niin monta asiaa samaa aikaan ;)

   Poista
 4. Tampereella pitkään asuneena voi sanoa että tuskinpa tulette pettymään! Ihana kaupunki jonne jäi paljon ihania ihmisiä, vaikka koti meille on löytynytkin keski-Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistsi Laura! Koskaan ei tiedä mihin tiet vievät, niin paljon hyvää olen kuullut Tampereestä että nyt on aika katsoa ja kokea :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥